Zona esportiva "El Congost" Apartat de Correus 128 08240 Manresa

 

Tel. 938722856

Fax. 938754009

 

Horari d'oficina: Dilluns-Dimecres-Divendres de 18:00 a 21:00


última actualització: 01-05-06

Escut del CAM

Logo FCA

Principal

Gener 2006


Els atletes de CA MANRESA tornen a tenir un cap de setmana ple de compromisos importants.

Nou medalles (2 d'or, 6 d'argent i una de bronze) ha estat el gran botí dels cadets i juvenils de l'Entitat en els Campionats de Catalunya cadets-juvenils que s'han cel.lebrat aquest dissabte en el Palau Firal de Vilafranca del Penedès.


I dos atletes, un per cada categoria han estat els grans triomfadors d'aquests Campionats.
En categoria cadet, el cabrianenc ALBERT BABÍ ha pujat tres cops al podi, per penjar-se altres tantes medalles (1 d'or i dues d'argent). S'ha proclamat Campió de Catalunya amb total autoritat en la prova dels 300 metres llisos amb un temps de 38"72 en la Final (en semifinals ja havia fet el millor registre de tots els participants amb 39"89). I s'ha proclamat sots-campió català en la Final dels 60 metres llisos en marcar uns brillants 7"57; i en ser el darrer rellevista del quartet de l'Entitat format per Raull Molla, Jean Pierre Cebrià, Vicenç Torras i ell mateix, que s'han proclamat sots-campions de Catalunya en fer 1'42"65 en la Final dels 4x200 metres.
En categoria juvenil, l'atleta de Sant Salvador de Guardiola ALBERT ALVAREZ s'ha proclamat Campió de Catalunya en el concurs de Altura en superar el llistó situat sobre 1,85 metres. S'ha proclamat sots-campió català juvenil en Pes i en Llargada en aconseguir unes marques de 13,51 metres (mmp) i 6,37 metres, respectivament.


La saltadora navarclina LAIA MORATÓ ha aconseguit el sost-campionat de Catalunya cadet en la Final de Pertiga en superar el llistó situat sobre 2,60 metres (mmp).
El quartet format per Mireia Chico, Laia Morató, Paula Ibañez, Olatz Mompeó ha aconseguit brillantment la segona posíció i el sots-campionat català en la Final dels 4x200 metres en entrar segones amb uns bons 1'54"90.
La fondista gironellenca EKHIÑE OTAOLA ha estat brillantment tercera en la Final dels 1000 metres cadets en fer uns excel.lents 3'09"44.
Cal afegir a les medalles, les 9 posicions de finalista (8 primers) aconseguides tambè per la representació de CA MANRESA:
Quartes posicions per la velocista PAULA IBAÑEZ en la Final dels 300 metres en fer 45"46 (en semifinals havia marcat el seu millor registre personal en fer 45"30); per la saltadora cadet QUERALT DUOCASTELLA en pertiga en superar el llistó sobre 2,10 metres; per el mitgfondista GERARD LLIMÓS en la Final dels 600 metres cadets en fer 1'39"85; per la juvenil ALBA GALLARDO en la Final dels 600 metres (2'27"71, guanyant la seva semifinal); per el saltador cadet VICENÇ TORRAS en la Final de Triple en saltar fins uns bons 11'34 metres; i per la velocista OLATZ MOMPEÓ en les finals de 60 llisos i 60 tanques marcant 8"44 i 10"01, respectivament.
Cinquenes posicions per MIREIA VILAFRANCA en la Final dels 800 juvenils fent uns bons 2'27"92 en semifinals (mmp) i de VICENÇ TORRAS en la Final de Pes en tirar la bola fins 11'35 metres.
També ha ocupat posició de finalista MARTA DE LA ROSA (8ena) en el concurs de Pes en tirar fins 8'29 metres.
Un bona actuació de tota la representació bagenca en aquests Campionats.


Reposició d'arbres a l'estadi.

L'espècie triada per fer la reposició dels pollancres tallats a l'estadi d'atletisme és la Koelreutèria, és el mateix arbre que hi ha a la part central dels jocs infantils de davant l'IES LLuis de Peguera.


"la tria d'aquesta espècie es degut a que és un arbre de port mitjà que no ha de generar problemes de futur a la linia elèctrica. Per altre banda no genera els problemes de la llavor com el pollancre i no pateix cap patologia molesta per els vianants. Soporta situacions extremes i per tant s'adaptarà bé a tenir que ser regada amb cuba."


Els atletes de CA MANRESA tornen a tenir un cap de setmana ple de compromisos importants.

*11è Campionat de Catalunya cadet en pista coberta
Una quinzena d'atletes de l'Entitat pendràn part en aquests Campionats que es cel.lebraràn dissabte a Vilafranca en jornada de matí i tarda. En l'apartat masculí, les millors opcions estaràn en les actuacions de ALBERT BABÍ i VICENÇ TORRAS. En categoria femenina, EKHIÑE OTAOLA en els 1000 metres, LAIA MORATÓ en Pertiga i OLATZ MOMPEÓ en els 60 tanques son les atletes amb mes opcions a medalles.

*21è Campionat de Catalunya Juvenil en pista coberta.
ALBA GALLARDO i MIREIA VILAFRANCA en els 800 metres son les atletes de CA MANRESA en categoria femenina que surtiràn dissabte amb mes possibilitats d'assolir posicions privilegiades.
En l'apartat masculí, les opcions a medalla pasen per les actuacions del polifacetic ALBERT ALVAREZ.

*14è Campionat de Catalunya Junior en pista coberta.
La saltadora DEBORA CALVERAS, recent proclamada Campiona de Catalunya Absoluta en Triple aquest pasat cap de setmana, encapçala la representació manresana en aquests Junior indoor. La fondista ALBA CORREDERA que participarà en els 3000 metres sortirà amb objectiu d'assolir el titol català.

*11è Campionat de Catalunya Promesa en pista coberta
La heptatleta del Club ANNA CIRCUNS i la mitgfondista ALBA MARTINEZ que pendrà part en els 3000 metres seràn les opcions mes grans a podi de la representació blanc i vermella en aquests Campionats Catalans.

*30è Campionat de Catalunya Absolut en 3000 m.ll. indoor.
Paralelament al campionat promesa, es cel.lebrarà diumenge a la tarda la Final Absoluta dels 3000 m.llisos del català absolut, on ALBA MARTINEZ te series opcions d'ocupar llocs capdavanters.

*Criterium de Llançaments d'hivern, a Serrahima
La martillista ARIADNA AIVAR iniciarà diumenge la seva temporada a l'aire lliure 2006, en aquest Criterium català de llançaments.

*Final Nacional de Cros escolar, a Lloret de Mar
Diumenge es cel.lebrarà a Lloret de Mar la Final Nacional de Cros escolar. Atletes de l'escola d'atletisme de CA MANRESA, en un numero aproximat a la seixentena, en categories de promoció hi estaràn presents.


CARME ROBLES, bronze en el català de marxa en ruta.

La marxadora monistrolenca de CA MANRESA CARME ROBLES va aconseguir la medalla de bronze en els 74è Campionat de Catalunya de marxa en ruta cel.lebrats aquest diumenge a Viladecans en entrar en una bona tercera posició en la prova dels 20 quilòmetres marxa, amb uns brillants 1h51'03". La cursa va estar dominada per les marxadores internacionals BEATRIZ PASCUAL (1era amb 1h33'55") i MARIA VASCO (2na amb1h34'21"). Aquestes tres marxadores van ser el podi d'aquests catalans de ruta.

Resultats: http://www.marchadores.com/modules/news/article.php?storyid=877


ELS VETERANS DEL CAM ACONSEGUEIXEN SET MEDALLES EN ELS CATALANS INDOOR.

Set (4 d'or, 3 d'argent) han estat les medalles que s'han penjat els veterans de CA MANRESA en els Campionats de Catalunya cel.lebrats aquest cap de setmana a Vilafranca.
El millor ha estat el quatrecentista AMADEU PINTÓ (M-40) en la Final dels 200 metres, on ha signat uns excel.lents 24"42 proclamant-se Campió de Catalunya.
La velocista MIREIA VILA (W-35) ha guanyat la Final de 60 metres amb uns bons 8"54.
La llançadora LOURDES ROSSINYOL (W-45) s'ha endut la medalla d'or en el concurs de Pes en tirar la bola fins uns excel.lents 9,64m.
El saltador JORDI PIEROLA (M-35) ha guanyat la Final de Triple en saltar fins uns meritoris 11,34 metres. Aquest mateix atleta ha estat segon en Altura amb un millor intent franquejat sobre 1,55 metres.
El mes veterà de tots, en JOAN BUSQUETS (M-70) s'ha proclamat sots-campió de Catalunya en el concurs d'Altura en superar el llistó situat a 1,19m.
El velocista JOSEP MAS (M-55) ha estat segon en la Final de 60 metres amb 10"31.
Tambè ha participat el quatrecentista CARLES PEIG (M-40), 8è en la Final dels 200 metres amb uns bons 29"67.
Uns Campionats de Catalunya que han tingut una excel.lent participació d'atletes (250 atletes vinguts d'arreu de Catalunya han pres part en aquests Catalans indoor) i una qualitat de marques que fa que l'atletisme veterà ja tingui un alt reconeixement federatiu, social i institucional.


DEBORA CALVERAS, CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA en Triple.

La saltadora junior de CA MANRESA, la gironellenca DEBORA CALVERAS s'ha proclamat CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA en el concurs de Triple Salt en els "30è Campionat de Catalunya Absolut de Pista Coberta" cel.lebrat aquest diumenge en el Palau Firal de Vilafranca del Penedès, amb un millor intent de 12,45 metres que significa millor marca personal, alhora que es Rècord Absolut de l'Entitat. Aquesta atleta tenia com a millor marca els 12,32 metres aconseguits en el Mundial Juvenil cel.lebrat aquest pasat estiu a Marraqueix.

. . . . . . . . .


El seu concurs ha estat pletoric, amb una serie de salts, tres dels quals, superiors a la seva millor marca abans de l'inici de la Final. La seva actuació ha estat: 12,29 - 12,45 - nul - 12,41 - 12,32 - nul.
Amb aquest titol, CALVERAS es comfirma com un valor de l'atletisme català per els propers anys.
Per altra banda, ANNA CIRCUNS s'ha proclamat sots-campiona de Catalunya absoluta i alhora tambè en categoria promesa, en sumar un total de 3.235 punts, amb la següent actuació, prova a prova: 60 tanques (9"31), Altura (1,49m), Pes (10,18m), Llargada (5,24m), 800m (2'36"68).
Tambè, i en categoria junior, ANNA PADIAL ha aconseguit la medalla de bronze en la combinada, amb les següents marques: 60 tanques (12"02), Pes (6,66m), Llargada (4,16m), Altura (1,43m), 800m (2'36"79), totalitzant 2.193 punts.
Cal destacar al saltador ALBERT ALVAREZ, que amb un millor intent de 6,25 metres, ha aconseguit plaça de finalista amb una 8ena posició, en la Final del concurs de Llargada masculina.


RESULTAT HISTÒRIC DE CA MANRESA en el Català de Clubs.

Sis podis per equips: 3 primers, 2 segons i 1 tercer. Quatre equips classificats per el Nacional de Cros per a clubs a cel.lebrar el proper 5 de març a Valladolid (cadet femení, juvenil femení, junior femeni i señor femení curt). Aquest ha estat l’excel.lent bagatge de l’actuació de la representació de CA MANRESA en aquest “86è Campionat de Catalunya de Cros per a Clubs” cel.lebrat avui en el Parc Catalunya de Sabadell.

I l’equip absolut femení ha estat el vaixell insignia de CA MANRESA al aconseguir un resultat mai aconseguit per l’Entitat manresana en el llarg de l’història del cros català per a clubs: Proclamar-se Campeones de Catalunya Absolutes de Cros curt.

L’equip ho ha bordat. Una renascuda ALICIA FERNANDEZ (3era amb 13’47”) s’ha trobat de nou amb el podi, despres de mes d’un anys d’absència en les competicions de camp a travès catalanes, amb una treballadissima tercera posició final, molt ben secundada per la navassenca ALBA MARTINEZ (5ena amb 13’53”), EVA IGLESIAS (6ena amb 13’54”), CARME TORT (8ena amb 13’58”), MARTA FIGUERAS (18ena) i SILVIA SANCHEZ (32ena amb 16’07”) d’entre 39 atletes clasificades. La cursa ha estat guanyada per la mundialista TERESA PULIDO (AAC-Ubae) amb 13’29” desprès de correr els 3900 metres de la cursa.

Aquesta actuació manresana ha fet història, guanyant el titol, i desbancant del mateix als equips grans catalans com l’Agrupació Atlètica Catalunya-Ubae, o l’Integra-2, que han hagut de veure des de granos inferiors del podi com les manresanes es proclamaven Campiones de Catalunya.

Però aquí no acaba la gran actuació viscuda a Sabadell. La matinal atlètica ha començat amb la brillant actuació de l’equip veterà femení, que tambè ha aconseguit el titol català per a clubs. L’equip encapçalat per la manresana JUDIT ESTER que ha estat la clara dominadora de la cursa de 3600 metres guanyant amb plena autoritat amb un temps de 13’22”, molt ben secundada per la seva companya de Club CARME BES (2na amb 13’44”), completant l’equip la navassenca MANELA MARTINEZ (6ena amb 14’24”) i CARME CAMPOY (12ena amb 15’25”).

Un tercer equip campió, ha estat l’aleví femení, amb una excultant NURIA TIÓ que ha entrat segona amb 5’46” desprès de correr els 1500 metres de que constava la cursa, molt ben secundada per MARTA JUNCADELLA (5ena), LISA CUESTA (12ena), que han portat a l’equip a dalt de tot del podi per davant d’altres 16 equips catalans classificats.

Sots-campiones de Catalunya de Cros per a Clubs han estat proclamades les juniors de l’Entitat, amb una ALBA CORREDERA que ja torna a estar en els llocs capdavanters aconseguint una molt bona segona posició final amb 18’15” desprès de correr els 4850 metres de la cursa. ANNA VILARÓ ha estat 5ena amb 19’11” i LAURA RIUS ha completat l’equip entrant 12ena amb 20’55”.

Tanmateix, han estat tambè sots-campiones de catalunya la formació infantil femenina amb ALBA CASANOVAS (6ena), LAURA FARRE (12ena) i LAURA CLEMENTE (22ena), d’entre 21 formacions catalanes clasificades.

Brillant tercera posició per l’equip cadet femení amb una bona actuació individual de EKHIÑE OTAOLA (5ena amb 8’54”), MIREIA BRAU (9ena amb 9’03”) i completant l’equip OLATZ MOMPEÓ (44ena AMB 10’06”).

L’equip juvenil femení que ja tenia el bitllet d’ofici per el nacional de Cros al haver estat podi la temporada 2005, ha aconseguit una meritoria sisena posició amb MIREIA VILAFRANCA (8ena), MARINA SALADICH (19ena) i SIHAN DAOUDI (23ena).

En l’apartat masculí, s’han viscut moments de gran interès, degut a les bones actuacions de les formacions que ha presentat CA MANRESA. En la categoría de veterans, l’equip ha quedat en una excel.lent quarta posició, a les portes del podi, d’entre 17 equips classificats, amb FRANCESC SOLER (8è amb 16’19”), RAMON CAMPS (13è amb 16’24”), BENVINGUT OLIVERAS (23è amb 16’52”) i ROBERT CORRONS (55è amb 17’57”).

L’equip absolut masculí, en una de les millors actuacions dels darrers anys, ha aconseguit una excel.lent cinquena posició final, a una posició de poder estar present en el Nacional de Cros per Clubs. L’equip ha estat encapçalat per SERGI RODRIGUEZ (11è amb 11’54”) desprès de correr els 3900 metres de la cursa, ben secundat per DAVID MARTINEZ (14è amb 12’01”). IGNASI AVILA (39è amb 12’48”) i GUILLEM PALLEJÀ (48è amb 12’59”).

Brillantissima actuació de l’equip cadet masculí, que ha aconseguit una valuosa cinquena posició d’entre 14 equips classificats, a una plaça per anar al Nacional. El millor dels cadets de l’Entitat ha estat GUILLEM SANTMIQUEL (30è amb 18’23”), molt d’aprop i junts han entrat GERARD LLIMÓS (34è), ALBERT SANJUAN (35è) i MOHAMED MARROUN (38è) que han completat la formació donant aquest excel.lent lloc.
En categoría juvenil, destacacr la tercera posició individual de SERGI FERRET.

En categoría junior, cal destacar les actuacions de CRISTIAN TRINIDAD (12è amb 25’05”) i ORIOL SELLARES (23è amb 26’05”) desprès de correr els 7300 metres de que constava la seva cursa.
En categoría infantil masculí, destacar la 19ena posició de NIL SALADICH i la 12ena posició del CAM en l’apartat de Clubs.
En categoría aleví, destacar la 9ena posició de VICTOR SABARIEGO, i la 12ena posició del CAM com a club, d’entre 21 equips classificats.

En definitiva, una matinal de cros exitosa per les vitrines i l’història de CA MANRESA.


PROPER CAP DE SETMANA DE BOGERIA PER CA MANRESA.

Realment, el proper cap de setmana serà de bogeria per CA MANRESA, al haver d'afrontar la competició en 8 fronts diferents, alguns d'ells, de trascendental importància esportiva. Per poder fer front a tot arreu, CA MANRESA desplaçarà quasi un centenar d'atletes arreu de Catalunya.

- 86è Campionat de Catalunya de Cros per a Clubs, que es cel.lebrarà diumenge en el Parc Catalunya de Sabadell.
Club Atlètic Manresa estarà present en aquest Campionat amb la participació mes alta dels darrers anys, rondant la setentena d'atletes.
Encapçalarà aquesta gran presència d'atletes el buc insignia de l'Entitat, l'equip senior femení, que participarà en el cros curt a la recerca d'una plaça que el porti el proper 5 de març a Valladolid en el Nacional de Cros per a Clubs. La formació estarà formada per la santpedorenca afincada a les Balears ALICIA FERNANDEZ, la navassenca ALBA MARTINEZ, l'artesenca CARME TORT, EVA IGLESIAS i SILVIA SANCHEZ.
El CAM pendrà part en el cros curt absolut masculí amb un bon equip, que sortirà amb forçes possibilitats d'assolir posicions capdaventeres. El formaràn DAVID MARTINEZ, SERGI RODRIGUEZ, ABEL AVILA i IGNASI AVILA.
Per primer cop, Club Atlètic Manresa pendrà part amb un equip femeni de veteranes (majors de 35 anys): L'equip, format per quatre atletes que formen part de l'equip de Primera Divisió Nacional, de no haver-hi cap greu entrebanc, s'ha de proclamar Campió de Catalunya amb total seguretat degut a la gran qualitat de les seves components. Estarà format per JUDIT ESTER, CARME BES, MANELA MARTINEZ i CARME CAMPOY. No es podrà comptar amb MARTA BUSQUETS degut a la seva recent maternitat.
L'equip junior femeni, tindrà l'important baixa per lesió d'ANNA VALLHONESTA. Tot i aixì surt a les quinieles del podi i amb moltes possibilitats d'aconseguir el bitllet per el Nacional: ALBA CORREDERA, ANNA VILARÓ, LAURA RIUS i ANNA PADIAL, lluitaràn per aquest objectiu.
L'equip juvenil femení tambè sortirà amb l'objectiu de Nacional: MIREIA VILAFRANCA, MARINA SALADICH que surt d'una lesió, CRISTINA ROJAS,i SIHAM DAOUDI i ANNA DE LAMO buscaràn una de les 4 primeres plaçes que donen dret a estar en el Nacional de Cros.
L'equip cadet femení te tambè moltes opcions de podi i de Nacional: EKHIÑE OTAOLA i MIREIA BRAU amb OLATZ MOMPEÓ, MIREIA CHICO i JULIA SOLÉ poden fer-ho possible.
L'equip juvenil masculí encapçalat per el mitgfondista SERGI FERRET, amb POL BRAU, ROGER SANTMIQUEL i JOAN SOLANA sortiràn amb l'objectiu de assolir la millor classificació possible.
L'equip cadet masculí amb ALBERT BABÍ, GERARD LLIMOS, MOHAMED MARROUN, VICENÇ TORRAS i GUILLEM SANTMIQUEL tenen opcions d'estar en llocs capdavanters.
Club Atlètic Manresa tambè participarà amb els equips alevins i infantils, tant en categoria masculina, com femenina.

- 11è Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta
La surienca ANNA CIRCUNS lluitarà per una plaça de podi en aquest Català absolut de Combinades que es cel.lebrarà a Vilafranca.

- 7è Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta.

Una vintena d'atletes infantils de l'Entitat pendràn part en aquests catalans indoor que es cel.lebràn dissabte a Vilafranca.

- 11è Campionat de Catalunya de Veterans de Pista Coberta.
Deu atletes veterans de CA MANRESA, encapçalats per AMADEU PINTÓ en categoria masculina, i MIREIA VILA i LOURDES ROSSINYOL en la femenina pendràn part en aquests Campionats que es cel.lebraràn dissabte.

- 30è Campionat de Catalunya Absolut indoor.

Diumenge, es cel.lebraràn aquests absoluts indoor, on DEBORA CALVERAS en Triple, ALBA MARTINEZ en els 1500 metres (que es cel.lebraràn dissabte al mati), ALBA GALLARDO i EULALIA TORRESCASANA en els 800 metres son les opcions mes importants de l'Entitat.

- 74è Campionat de Catalunya de Marxa, a Viladecans
CARME ROBLES en categoria femenina , i GUILLEM PEREZ i JORDI GUIRAN en l'apartat masculí pen`dràn part en els 20 qms marxa d'aquests Campionats catalans de marxa en ruta.

- 7a Mitja Marató de Terrassa
Atletes de ruta de CA MANRESA hi estaràn presents en aquesta important competició del calendari catala de ruta.

- Lliga Catalana de Promoció a l'Hospitalet i Mataró
Atletes de l'escola d'atletisme participaràn en aquestes jornades.


JA ES CONEIX EL PRIMER ENCONTRE DE LLIGA NACIONAL.

L’Entitat es troba en l’actualitat, en la millor posició mai asolida dins la classificació de clubs d’arreu de l’estat.

Des de l’any 1999, i segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), CA MANRESA s’ha situat en les posicions que a continuació es detallen, evidenciant una progressió constant:
Any Posició
1999 42è
2000 36è
2001 33è
2002 28è
2003 31è
2004 31è
2005 24è (d’entre 397 clubs espanyols)

Com a club femení, i tenint en compte totes les categories femenines (Cadets, Juvenils, Juniors i Absoluta), CA MANRESA tambè ha demostrat una clara progressió en aquests darrers cinc anys que fa que la RFEA publica aquest ranking :
Any Posició
2001 20è
2002 21è (Campiones d’Espanya de Primera Divisió Nacional)
2003 20è
2004 25è
2005 16è (d’entre 272 clubs femenins espanyols)

I dins la categoria ABSOLUTA FEMENINA, que es on CA MANRESA va iniciar el projecte d’Entitat en la temporada 1992/93, i on realment s’ha demostrat la tenacitat en el treball portat a terme i la fermesa de que s’anava per el cami encertat, ja que si per l’any 1990 CA MANRESA era la 91è club espanyol dins aquesta categoría, les dades que a continuació es detallen avalen la política esportiva que ha dut el CAM en aquests darrers dotze anys:
Any Posició
1990 91è
1994 66è
1995 58è
1996 43è
1997 40è
1998 34è
1999 26è
2000 19è
2001 19è
2002 21è (Campiones d’Espanya de Primera Divisió Nacional)
2003 17è (Temporada en que el CAM va competir en Divisió d’Honor B)
2004 26è
2005 20è (d’entre 214 clubs espanyols)

Per altra banda, i de l’Assamblea General Ordinaria de la RFEA cel.lebrada aquest cap de setmana a Logronyo han sortit els emparallaments per la primera jornada de Primera Divisió Nacional Femenina que es cel.lebrarà el proper 30 d’abril a l’Hospitalet (Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord) el cuadrangular amb CA MANRESA, INTEGRA-2, MADRID C.A. i CA VIC, i on l’Entitat manresana lluitarà de nou per aconseguir una de les dues primeres plaçes de l’encontre que donarà acces a la fase d’ascens a Divisió d’Honor. “A priori”, l’encontre es presenta amb un quadre d’equips molt igualat, i on la lluita per els punts serà aferrisada des de la primera fins a la darrera prova del festival.


UN EXCEL.LENT DAVID MARTINEZ, 2on en els "10qms del Barri de Sant Antoni".

Un excel.lent DAVID MARTINEZ, encara en categoria promesa, ha aconseguit la segona posició absoluta en la cursa dels "10qms del Barri de Sant Antoni" cel.lebrada avui a Barcelona. La cursa ha comptat amb la participació de 1507 atletes classificats.
MARTINEZ ha lluitat, frec a frec, durant tota la cursa, amb en BENITO OJEDA (Fila Team) un dels millors corredors catalans de ruta que hi ha actualment, decantan-se la balança cap el corredor de Santa Coloma que ha arribat primer a traspasar la linea d'arribada amb un temps de 31'10", sis segons menys que l'atleta de CA MANRESA DAVID MARTINEZ (31'16"). Ha aconseguit pujar al podi en el tercer lloc ANDRES ACUÑA (Fila Doimingo Catalan) amb un temps de 31'21".
Amb aquesta actuació, David Martinez comfirma les excel.lents espectetives que hi han dipositades en ell, com un futur excel.lent corredor de ruta.


ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA.

Cursa Urbana del Barri de Sant Antoni
El fondista del CAM DAVID MARTINEZ pendrà part diumenge en aquesta multitudinaria cursa urbana de 10 qms que es cel.lebra per els carrers de Barcelona.

Controls absoluts i de promoció indoor de la F.C.d'Atletisme
En jornades de divendres, dissabte i diumenge, una bona representació d'atletes de l'Entitat participaràn en aquests controls indoor organitzats per la Federació Catalana d'Atletisme en el palau Firal de Vilafranca del Penedès, a la recerca de minimes per participar en els diferents Campionats catalans i d'Espanya que s'apropen.


Asamblea de la RFEA a Logronyo
CLUB ATLÈTIC MANRESA estarà present en l'assamblea general de la RFEA que es cel.lebrarà aquest cap de setmana a Logronyo, juntament amb la Gala de l'Atletisme Espanyol.


ALBERT ALVAREZ, Campió català juvenil en Exatló amb Rècord dels Campionats.

L'atleta de Sant Salvador de Guardiola ALBERT ALVAREZ que defensa els interesos de CA MANRESA, s'ha proclamat Campió de Catalunya juvenil en Proves combinades en guanyar la Exatló cel.lebrada entre ahir i avui en el Palau Firal de Vilafranca del Penedès, en el trancurs del "11è Campionat de Catalunya juvenil de Combinades". ALVAREZ ha sumat un total de 4103 punts que alhora significa Rècord dels Campionats. Prova a prova, la seva actuació ha estat molt homogenea: 60mll (7"38 -mmp-); Llargada (6,22m); Pes (12,36m -mmp-); Altura (1,89m); 60mtanques (8"91); Perxa (4,00m).
El seu company de Club ERIK ROSELL ha estat 9è classificat.


En la categoria cadet, cal destacar la medalla de bronze aconseguida per ALBERT BABÍ en la Pentatló. BABÍ ha sumat 2729 punts qeudant en una excel.lent tercera posició en la Combinada. Prova a prova, la seva actuació ha estat la que segueix: 60mll (7"63); Llargada (5,23m); Pes (10,95m); Altura (1,68m); 60mtanques (9"90). En aquesta mateixa categoria, el manresà VICENÇ TORRAS ha estat 5è amb 2381 punts. La seva millor actuació en la combinada ha estat en el concurs de Pes tirant la bola fins uns bons 11,25 metres.
En categoria cadet femenina, OLATZ MOMPEÓ ha estat 5ena en la Tetratló sumant 2218 punts: 60tanques (9"83) que significa minima per els estatals de la categoria a cel.lebrar a Oviedo; Pes (8,26m); Llargada (4,48m); 60mll (8"49).
PAULA IBAÑEZ ha estat 9ena amb 1855 punts, amb uns bons 10"20 en els 60 tanques.
En els controls absoluts indoor cel.lebrats durant aquest cap de setmana a Vilafranca, cal destacar les actuacions de la saltadora DEBORA CALVERAS en Llargada amb un millor intent de 5,20 metres; de la mitgfondista ALBA GALLARDO en els 800 metres amb uns bons 2'24"59 i d'ANNA CIRCUNS en els 60 tanques amb uns 9"41 en la primera actuació de la temporada.


VICTORIES D'ALICIA FERNANDEZ a Calvià i EKHIÑE OTAOLA a Izoria .

Dues victòries a Calvià (Mallorca) i a Izoria (Alava), i un segon lloc a Vic ha estat el balanç de la participació de les atletes de l'Entitat en diferents fronts competititus de camp a travès en el dia d'avui.
La santpedorenca ALICIA FERNANDEZ ha guanyat per tercer cop en la present temporada balear de camp a travès en guanyar el "XIII Cros ILLES MALGRATS" cel.lebrat en el paratge de Santa Ponça, a Calvià, imposant-se en la cursa absoluta, que constava de 7000 metres, amb un temps de 28'01" desprès de correr per un revirat circuit ubicat enmig d'una arbreda.
La gironellenca EKHIÑE OTAOLA ha estat la guanyadora de la cursa cadet, sobre una distància de 2600 metres, del "Cros de Izoria" cel.lebrat en aquesta població alavesa.
En el "27è Cros Ciutat de Vic", cel.lebrat enmig d'aigua i fang, la solsonina de l'Entitat MIREIA VILAFRANCA ha estat segona en la cursa juvenil, fent 10'38" en els 2500 metres de que constava la carrera. La cadet MIREIA BRAU ha estat 5ena en la categoria cadet. Cal destacar la 4ta posició de EVA IGLESIAS en al cursa absoluta.
En la "XXIII Mitja Marato de Sitges", el veterà RAMON CAMPS ha estat el millor atleta de l'Entitat entrant en el lloc 51è amb 1h16'31" desprès de soportar una forta tromba d'aigua en meitat de la carrera, que ha posat a prova la resistència dels 1369 atletes classificats a linea d'arribada.


EXCEL.LENTS POSICIONS DEL CAM en Ranking RFEA.

La Real Federació Espanyola d'Atletisme ha fet public el Ranking 2005, tant a nivell individual com a nivell de Clubs, i CA MANRESA, un any mes, està en un lloc certament privilegiat. Adjuntem detall de posicions asolides per els atletes del CAM.

Descarregar Arxiu de Word. POSICIONS CAM en RANKING RFEA 2005


CA MANRESA: ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA.

CA MANRESA tindrà tres fronts de competició en aquest proper cap de setmana: Vilafranca, Vic i Sitges.

Diumenge, a Sitges es cel.lebrarà la seva 23ena Mitja Marató amb presencia d'atletes de l'Entitat. Encapçalan la representació els fondistes RAMON CAMPS i RAMON BUSCART. Tambè hi pendrà part la manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team).

A Vic, una dotzena d'atletes de l'Entitat pendràn part en el 27è Cros Ciutat de Vic. La cadet EKHIÑE OTAOLA, la juvenil MIREIA VILAFRANCA i la junior ANNA VILARO son les millors opcions de CA MANRESA.

A Vilafranca, es donarà el tret de sortida a la temporada de pista coberta, amb l'11è Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria cadet i juvenil. CA MANRESA estarà representat per cinc atletes, encapçalan aquesta representació el juvenil ALBERT ALVAREZ que sortirà com a clar favorit per endur-se en titol català, així com amb els cadets ALBERT BABÍ i VICENÇ TORRAS que lluitaràn per les posicions de privilegi en l'apartat masculí, i OLATZ MOMPEÓ en el femení.

Tambè, en el llarg del cap de setmana, es cel.lebraràn dues jornades de control absolut indoor organitzades per la Federació Catalana d'Atletisme en el Palau Firal de Vilafranca, amb participació d'atletes del CAM.

 

 

 

 

 

 


Febrer 2006


QUATRE FORMACIONS DEL CAM en el Nacional de Clubs, a Valladolid

Quatre formacions femenines de Cros de Club Atlètic Manresa estaràn diumenge presents en el Campionat d'Espanya de Camp a Travès per a Clubs que es cel.lebrarà a Valladolid en el Circuit de la Cañada Real-Covaresa.


La formació absoluta de l'Entitat, vigent campiona catalana de l'especialitat, que pendrà part en el Cros curt (4000 metres)i capitanejada per la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ i molt ben secundada per ALBA MARTINEZ, EVA IGLESIAS, JUDIT ESTER, CARME BES i MARTA FIGUERAS buscarà una plaça entre les deu millors formacions de l'Estat.
L'equip junior, encapçalat per la navarclina i recent campiona catalana de l'especialitat ALBA CORREDERA estarà ben completat per la manresana ANNA VILARÓ, la penedenca ANNA VALLHONESTA que surt d'una greu lesió que l'ha apartat de la competició drant tres mesos i per ANNA PADIAL i LAURA RIUS. Aquesta formació lluitarà per posicions de privilegi no descartant estar en la lluita per el podi.
La formació juvenil estarà formada per MIREIA VILAFRANCA, MARINA SALADICH i SIHAM DAOUDI. L'objectiu d'aquest equip juvenil està en situar-lo entre les 15 millors entitats.
I l´'equip cadet encapçalat per la gironellenca EKHIÑE OTAOLA, ben acompanyada per MIREIA BRAU, MIREIA CHICO i OLATZ MOMPEÓ, amb l'objectiu de estar entre les 10 millors formacions.
Club Atlètic Manresa amb aquesta masiva presència en aquests Nacionals de Cros dona per molt satisfactoria la temporada d'hivern i ja nomès cal esperar una bona actuació conjunta de les atletes manresanes per posar-hi la "guindilla" a aquesta excel.lent temporada de cap a travès.
L'expedició oficial formada per 22 persones sortirà per carretera divendres al matí, per poder afrontar amb millors condicions aquest important compromis.

*AMADEU PINTÓ i MIREIA VILA als estatals indoor de veterans , a Oviedo
Els manresans AMADEU PINTÓ en els 400 metres (M-40) i MIREIA VILA (W-35) en els 60 metres seràn la representació del CAM en aquests estatals indoor que es cel.lebraràn aquest proper cap de setmana a Oviedo.

*CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA de Promoció, a El Prat
Atletes i equips alevins i infantils de l'Entitat estaràn presents en aquests Catalans de marxa.

*LLIGA CATALANA DE PROMOCIÓ
, a Mataró i l'Hospitalet.
Atletes de l'Escola d'Atletisme pendràn part en aquesta 6ena Jornada


ANNA CIRCUNS, 5ena en el Nacional Absolut indoor

Excel.lent cinquena posició de la surienca ANNA CIRCUNS en la Pentatló dels Campionats d'Espanya Absoluts en pista coberta cel.lebrats aquest cap de setmana en el poliesportiu Antonio Elorza de Sant Sebastià. CIRCUNS ha sumat un total de 3427 punts que li han donat aquesta brillant posició final. Prova a prova, CIRCUNS ha fet: 60 tanques (9"19); Altura (1,57m); Pes (10,82m); Llargada (5,32m); 800m (2'35"66).


Per altra banda, la mitgfondista ALBA MARTINEZ va cumplir amb bona nota la seva primera participació en un Nacional Absolut. En les semifinals de 1500 metres, va estar 7ena en la segona, amb uns 4'45"51 (mmp indoor).


A Lloret, en el transcurs d'uns controls de la FC d'Atletisme, l'atleta paralimpic ABEL AVILA va guanyar la prova dels 3000 metres amb uns esplendits 8'37"2, demostrant que afrontarà amb plenes garanties el Campionat del Mon indoor que es cel.lebrarà a Suècia del 24 al 26 de març. El seu germà, l'IGNASI que pendrà part en els 800 metres en aquest important compromis internacional, va correr els 400 metres en 53"8.
El veterà AMADEU PINTÓ va marcar uns excel.lents 51"6 en els 400 metres. PINTÓ està preparant tambè la seva participació en el Nacional de veterans que es cel.lebrarà el proper dissabte a Oviedo en vistes al Campionat d'Europa que es cel.lebrarà d'aqui a tres setmanes a Austria.

En la "Mitja Marató de Barcelona" cel.lebrada ahir per els carrers de la ciutat comptal i en la que els atletes participants van haver de suportar una adversa climatologia, el manresà RAMON CAMPS va estar el millor de l'Entitat amb un temps de 1h17'09". El seu company, DAVID R. JUAN va fer 1h19'40" (mmp). 26-02-2006


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

CA MANRESA tindrà 4 fronts de competició en el proper cap de setmama:

*CAMPIONATS D'ESPANYA ABSOLUTS en Pista Coberta, a Donòstia
La heptatleta ANNA CIRCUNS i la mitgfondista ALBA MARTINEZ estaràn presents en aquests Absoluts indoor. CIRCUNS pendrà part en la combinada i MARTINEZ sortirà en les seves primeres semifinals d'un Absolut, amb l'ilusió de fer-ho el millor possible.

*MITJA MARATÓ DE BARCELONA
Atletes de l'Entitat hi estaràn presents diumenge, en aquesta cursa de ruta que es cel.lebrarà per els carrers de la capital catalana.

*JORNADA TERRITORIAL D'HIVERN
, a Lloret de Mar
Alguns altletes de l'Entitat pendràn part en aquesta jornada de pista a l'aire lliure.

*CRITERIUM DE LLANÇAMENTS, a Serrahima
ARIADNA AIVAR pendrà part en la prova de Martell.


ROSA MORATÓ I ALBA CORREDERA, Campiones de Catalunya de Cros 2006 .

Exit rotund de l'atletisme femení bagenc en aquests Campionats de Catalunya de Cros 2006 cel.lebrats avui a Canet de Mar, al proclamar-se Campiones de Catalunya de Cros dues atletes d'un mateix poble del Bages: Navarcles.

Les navarclines MORATÓ i CORREDERA s'han proclamat Campiones catalanes de Cros 2006.

Rosa Morató i Alba Corredera amb Francesc Ponsa que les va descobrir per aquest esport


La navarclina ROSA MORATÓ (FCB), vigent campiona d'Espanya de Cros 2005, en la categoria senior-llarg i la seva alumna mes avançada ALBA CORREDERA en la categoria junior s'han endut el titol català de l'especialitat.
ROSA MORATÓ ha fet bons els pronostics que l'apuntaven com a la candidata al titol, en guanyar amb autoritat la cursa de 7000 metres, deixant darrera seu a la seva companya de club JUDIT PLA (FCB). El podi l'ha completat l'atleta del Carrefour-Lleida VINYET NOGUERO.

En la categoria junior, amb una distància de 5000 metres, ALBA CORREDERA (CA Manresa) ha demostrat que s'ha de comptar en ella en els proxims exercicis com un valor en aquesta dura especialitat del cros. CORREDERA s'ha proclamat Campiona de Catalunya per davant de l'atleta gironina ELENA FONALLERAS i de la mataronina Mª CARMEN GONZALEZ (CA Laietània).
Les dues navarclines han donat un recital en el dur circuit de Canet i han fet feliç a un Francesc Ponsa, que va estar la persona que va portar a les dues atletes en els seus inicis en aquest esport.Cal destacar tambè l'actuació de la gironellenca EKHIÑE OTAOLA (CAM) que ha estat 4ta en la cursa cadet amb 7'35", i ha obtingut el bitllet per representar a Catalunya en els Nacionals de Cros cadets que es cel.lebraràn a Melilla els propers 25 i 26 de març. La cursa ha estat guanyada per la atleta tarragonina NURIA GIL amb 7'15" en els 2200 metres de que constava la cursa.

La seva companya de club MIREIA BRAU ha estat 15ena amb 8'05" i MIREIA CHICO (48ena amb 8'55").

En la categoria juvenil, destacar l'actuació de la solsonina MIREIA VILAFRANCA (CAM) que ha estat 8ena amb 15'56" desprès de correr els 4000 metres de cursa, i que haurà d'esperar a Valladolid en el Nacional de Clubs per saber si queda sel.leccionada per Catalunya per participar en el Nacional individual. Bona actuació de MARINA SALADICH (18ena amb 16'45"). 19-02-2006


3 posicions de finalista en el Nacional Promesa indoor, a València.

La medalla no va caure en el cistell manresà en aquests Campionats d'Espanya Promesa en pista coberta cel.lebrats aquest cap de setmana en el velodrem Lluis Puig de València, però l'actuació manresana va estar força positiva amb tres posicions de finalista (8 primers) en les tres participacions que va tenir l'entitat blanca i vermella en aquests Nacionals.
La millor ha estat la surienca ANNA CIRCUNS que finalment ha estat 4ta en una disputada Pentatló amb una actuació força destacada, sumant un total de 3465 punts, quedant-se tant sols a 54 punts de l'argent i a 42 punts del Bronze. Prova a prova, CIRCUNS ha portat a terme unes bones actuacions: 60 tanques (9"18); Altura (1,58m); Pes (10,75m); Llargada (5,43m); 800m (2'35"84).
La saltadora NATALIA GARCIA ha aconseguit una brillant cinquena posició en la Final del concurs de Pertiga en superar el llistó situat sobre 3,40 metres, quedant-se a 10 centimetres del bronze.
La mitgfondista ALBA MARTINEZ ha estat 8ena en la Final dels 3000 metres amb un temps de 10'27"71, pasant-li factura el fort ritme imposat en la primera part de la cursa.

Per altra banda, a Gandia, es cel.lebraven els "Interautonomics de la Federació Espanyola d'esports per a cecs", on l'ABEL AVILA ha guanyat els 800 metres amb uns bons 1'59"95, entrant segon el seu germà IGNASI AVILA amb 2'03"80, desprès d'haver de suportar durant tota la cursa unes fortes rafegues de vent superiors a 6 metres/segon que han dificultat notablement l'actuació dels dos atletes manresans.


CARME ROBLES, 8ena en el Campionat d'Espanya Absolut en 20 qms marxa.

La marxadora de CA MANRESA CARME ROBLES ha aconseguit una brillant vuitena posició en el Campionat d'Espanya Absolut de 20 quilòmetres marxa cel.lebrat avui a Lleó, amb uns esplendits 1h48'23". ROBLES ha estat la 3era millor atleta catalana, nomès superada per la guanyadora de la cursa, la sabadellenca BEATRIZ PASCUAL (València Terra i Mar) que ha marcat uns 1h36'31" i per la blaugrana EVA PEREZ (6ena). Les atletes han hagut de fer front al fort vent que ha estat present durant tota la prova.


MERITXELL CALDUCH, 3era en la XI Mitja Marató Internacional de Gavá.

La fondista manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team) ha aconseguit una bona tercera posició en la "XI Mitja Marató Internacional de Gavá" cel.lebrada avui enmig de fortes rafagues de vent i estones de pluja que han posat a prova a tots els quasi 2000 participants que han pres part avui en aquesta prova.


La cursa ha estat guanyada per l'atleta blaugrana ISABEL EIZMENDI amb uns excel.lents 1h13'05". En segona posició, ha entrat l'atleta d'Escòsia SUSAN PARTRIDGE amb 1h13'14". CALDUCH ha estat la tercera atleta en creuar la linea d'arribada i ho ha fet amb un temps de 1h19'03", per davant de les dues atletes d'Ethiopia RAHEL KEBEDE (4ta amb 1h20'09") i SHIGERAW FELIWOT (5ena amb 1h21'04").
En l'apartat masculí, el millor atleta de l'Entitat ha estat SERGI RODRIGUEZ (37è) amb 1h15'37".


VALÈNCIA, LLEÓ, CANET, TORRENT I GAVÁ, PUNTS D'INTERES PER CA MANRESA.

València, Lleó, Canet, Torrent i Gavá seràn els punts d'interes per CA MANRESA en aquest proper cap de setmana.


A València, es cel.lebraràn els Campionats d'Espanya Promesa en Pista Coberta
amb la presencia de 3 atletes de l'entitat manresana:
La surienca ANNA CIRCUNS pendrà part en la Pentatló amb l'objectiu d'assolir medalla que li donaria una nova internacionalitat la següent setmana en l'encontre internacional de combinades sub-23 amb la sel.lecció espanyola.
La santfruitosenca NATALIA GARCIA lluitarà per estar en els llocs de privilegi en la Final del concurs de Pertiga.
I la navassenca ALBA MARTINEZ pendrà part en aquests Campionats (encara per decidir si en els 1500 o en els 3000), en el seu primer any en aquesta categoria, amb il.lusions de lluitar al capdavant de la cursa en que finalment es decideixi sortir.

A Lleó, en el "80è Campionat d'Espanya de Marxa" hi haurà presència bagenca amb la monistrolenca CARME ROBLES en els 20 qms marxa, que es troba en un excel.lent estat de forma, i que buscarà plaça de finalista (8 primers); i del marxador de l'Entitat JORDI GUIRAL en els 10 qms de la categoria de veterans.

A la comunitat valenciana, a Torrent, hi pendràn part els germans AVILA en els Campionats interautonomics de la Federació Espanyola de Esports per a cecs (FEDC), en la prova dels 800 metres.

A Gavá, en la "11ena Mitja Marató Internacional de Gavá" on hi haurà la participació de la manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team), tambè hi haurà presència d'atletes del CAM en un numero de rondarà la dotzena . La representació l'encapçalaràn el fondista SERGI RODRIGUEZ i els veterans RAMON BUSCART i RAMON CAMPS, que es troben en les darreres setmanes de preparació de les seves participacions en les maratons de Barcelona i de Roterdam, respectivament.

A Canet, en els "86è Campionats de Catalunya individuals de Cros", hi haurà el gruix de la representació en aquest atapeit cap de setmana de competició. Una cinquantena d'atletes del CAM hi estaràn presents. Alguns d'ells a la recerca de plaçes de sel.lecció, per poder participar en els Campionats d'Espanya de les seves respectives categories. Destaquem les opcions de ALICIA FERNANDEZ I EVA IGLESIAS en el cros curt, la navarclina ALBA CORREDERA i la manresana ANNA VILARÓ en la cursa junior, les solsonines MIREIA VILAFRANCA i MIREIA BRAU en la carrera juvenil i cadet, respectivament, la gironellenca EKHIÑE OTAOLA en la cursa cadet, el penedenc SERGI FERRET en la categoria juvenil.


DEBORA CALVERAS, CAMPIONA D'ESPANYA JUNIOR.

DEBORA CALVERAS, CAMPIONA D'ESPANYA JUNIOR en Triple Salt
La saltadora de CA MANRESA DEBORA CALVERAS s'ha proclamat Campiona d'Espanya Junior en Pista Coberta en la prova de Triple Salt en el transcurs dels Campionats d'Espanya cel.lebrats aquest cap de setmana a Saragossa.


CALVERAS ha comfirmat la seva condició de clara aspirant a la medalla d'or, despres de portar un excel.lent concurs de triple, on tots els seus salts han estat superiors al millor salt de la segona atleta classificada en aquesta Final. CALVERAS ha fet una serie esplendida de 6 intents: 12,13 - 12,31 - 12,46 - 12,24 - Nul - 12,31.
El seu tercer intent amb aquests brillants 12,46 que l'hi han donat el titol i l'or, alhora que ha establert un nou Rècord de Catalunya de la categoria.
Han acompanyat a l'atleta gironellenca al podi, la atleta ANA BEATRIZ CASTELLON (Sur Atletismo) amb un millor salt de 12,02metres. El bronze ha estat per l'atleta tinerfenya SUSANA GARCIA (Atletismo Tenerife) amb 11,84 metres.
Però CALVERAS ha acabat la seva participació en aquests Campionats amb una altra bona actuació en els mateixos. Ha estat en la Final de Llargada on ha estat 6ena (posició de finalista) amb uns bons 5,49 metres.
La fondista navarclina ALBA CORREDERA, també present en aquests Campionats, ha estat 7ena en la Final dels 3000 metres (11'11"34).
CA MANRESA s'ha endut un bon botí d'aquests Nacionals Junior amb aquesta medalla d'or i les dues posicions de Finalista.


BON COMPORTAMENT DELS RUNNERS DEL CAM a Granollers.

Poder compartir cursa amb el millor atleta del mon es tot un luxe, i això es el que han fet els nostres runners en la 20ena Mitja Marató de Granollers en correr-la al mateix temps que ho ha fet el "rei" HEILE GEBRESELASSIE que l'ha guanyat amb el millor registre mai fet en territori espanyol: 1h00'07" ¡¡¡

Els nostres atletes han tingut un bon comportament, destacant al veterà RAMON CAMPS que s'ha enfilat fins a la 48ena posició final (3er de la seva categoria) amb millor registre personal: 1h14'53".

El santvicentí DAVID RAMON ha estat 170è amb 1h19'45"; CARLES FERNANDEZ (505è amb 1h25'44" -mmp-); EDUARD AREGALL (582è amb 1h26'38" -mmp-); DARIO BEKSIC (1h32'28") i RICARD BAHI (1h37'45") d'entre els 4663 atletes classificats en l'arribada.


LES MARXADORES DEL CAM, CAMPIONES DE CATALUNYA ABSOLUTES DE CLUBS 2006.

Les marxadores no han volgut quedar endarrera del exit aconseguit per les crossistes de l'Entitat fa quinze dies a Sabadell al aconseguir el titol català Absolut de Clubs.


I han escrit un nou capitol en aquesta exitosa etapa que està vivint l'Entitat, al proclamar-se CAMPIONES DE CATALUNYA ABSOLUTES DE CLUBS 2006 en aquest "21è Campionat de Catalunya de Clubs en marxa" cel.lebrat avui a Rubí, sobre un circuit urbà.


CA MANRESA n'ha estat l'equip campió català absolut en l'apartat femení, per davant del AACatalunya-Ubae per tant sols un punt.
Aquest exit esportiu ha estat gràcies a la gran actuació de les tres components de l'equip manresà: la monistrolenca CARME ROBLES ha capitanejat l'equip amb uns extraordinaris 24'28" en els 5000 metres de que constava la cursa (5 voltes a un circuit urbà situat al centre de Rubi) entrant en segona posició de la cursa, molt ben secundada per la darrera adquisició de l'Entitat, la marxadora CARME CAMPOY que ha tornat a una competició oficial de marxa desprès de mes d'una decada d'absència i ho ha fet amb uns brillants 27'11" entrant en una encara mes brillant sisena posició; tancant la formació manresana la tercera marxadora, la junior MERCÈ VILAJOSANA que ha estat 12ena (2na junior) amb uns bons 32'37".


Amb aquest titol, CA MANRESA entra a formar part del escollit grup de clubs que havien asolit el titol en l¡història d'aquests Catalans de Clubs: FC BARCELONA amb 10 ocasions, AACatalunya-Ubae en 2 ocasions, CN Barcelona en 2 ocasions, CE Catalunya en 2 ocasions i el CA Cornellà en una ocasió.
Cal destacar tambè l'actuació del veterà marxador JORDI GUIRAL que ha fet 4art en la seva cursa amb uns bons 25'28" (mmp).
I tambè la sisena posició de la solsonina MIREIA BRAU en els 5000 cadets marcant uns 29'26".


ALBA MARTINEZ, MINIMA ABSOLUTA INDOOR en 1500.

La mitgfondista navassenca de CA MANRESA ALBA MARTINEZ, en el seu primer any en la categoria promesa, ha aconseguit aquest matí, en el transcurs del Control Absolut organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme, cel.lebrat a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat, la marca minima per poder participar en els Campionats d'Espanya Absoluts que es cel.lebraràn el proper 25 i 26 d'aquest febrer a Donòstia, en la prova dels 1500 metres, al aconseguir la victòria en la cursa amb uns bons 4'40"78, avantatjant en 39 centessimes a GEMMA MASNOU (J A Sabadell) que ha fet 4'41"17. Aquests seràn els seus primers Campionats d'Espanya Absoluts.

En aquesta mateixa cursa, la solsonina MIREIA VILAFRANCA (CA MANRESA) tambè ha aconseguit minima per poder estar present en els Nacionals Juvenils que es cel.lebraràn a Donòstia els 11 i 12 de Març, en marcar uns brillants 5'00"40 (mmp).

En categoria masculina, cal destacar la 3era posició asolida en la cursa dels 1500 metres, per l'atleta paralimpic de l'Entitat IGNASI AVILA en fer uns excel.lents 4'06"70.


ALBA CORREDERA GUANYA EL CROS DE RIPOLLET.

La fondista junior ALBA CORREDERA va estar ahir la brillant guanyadora de la cursa juvenil-junior-veterà del Cros "Vila de Ripollet" cel.lebrat al Parc dels Pinetons d'aquesta localitat, sobre una distància de 5100 metres.
CORREDERA va estar al capdavant de la cursa des de el mateix moment de la sortida, avantantjant en 26 segons a la segona classificada, la juvenil ANA MARIA CHICO (CA Mollet/ Integra-2). La seva companya de club, la manresana ANNA VILARÓ va estar la 3era classificada (2na junior). Va completar el podi junior la penedenca ALBA MEDA (CA Vilafranca).
ALBA CORREDERA pendrà part la propera setmana en el Campionat d'Espanya Junior en pista coberta que es cel.lebrarà a Saragossa.


ACTIVITAT PROPER CAP DE SETMANA.

El proper cap de setmana, l'activitat esportiva de CA MANRESA estarà repartida en 6 fronts diferents:

*REUNIÓ NACIONAL -GRAN PREMI RFEA DE PISTA COBERTA, a Saragossa.
La saltadora DEBORA CALVERAS estarà present dissabte a la Pista Coberta de la capital aragonesa per pendre part en el concurs de Triple Salt.

*25è Campionat de Catalunya de Clubs de marxa, a Rubí
L'equip absolut femení de l'Entitat format per CARME ROBLES, CARME CAMPOY i MERCÈ VILAJOSANA lluitaràn per situar a l'Entitat al podi d'aquest Català de Clubs de marxa atlètica que es cel.lebrarà diumenge a Rubí.

*19ena Mitja Marató de Granollers
Atletes de ruta de l'Entitat pendràn part en la prova mes important del calendari català de ruta.

*24è Cros de Ripollet
La junior ANNA VILARÓ encapçalarà la representació del CAM en aquest Cros.

*Control Absolut de la F.C. d'Atletisme al CAR de Sant Cugat
ALBA MARTINEZ i ALICIA FERNANDEZ, que correran la prova dels 1500 metres, encapçalaran la representació de l Club en aquest Control Absolut que es cel.lebrarà dissabte en les instal.lacions del CAR.

*Final Nacional Escolar, a Lloret de Mar
Es cel.lebrarà diumenge amb presencia d'una seixantena d'atletes de l'Escola d'Atletisme de l'Entitat.


CAL AFEGIR 2 MEDALLES MES A LES 19 ACONSEGUIDES.

A la gran collita de medalles aconseguides per la representació de CA MANRESA en els Campionats cadets, juvenils, juniors, promeses i el 3000 absolut indoor, cal afegir dues medalles mes, una d'or a càrrec de ANNA CIRCUNS en proclamar-se Campiona de Catalunya de Pes promesa amb un millor intent de 10,39 metres, i una d'argent de la seva companya d'entrenament NATALIA GARCIA en la mateixa Final de Pes, en llançar fins uns bons 9,39 metres. El comput total de medalles aconseguides per CA MANRESA en aquests Campionats ha estat de 21 ¡¡¡¡ (7 d'or, 11 d'argent i 3 de bronze).


PLUJA DE MEDALLES EN ELS CATALANS JUNIOR I PROMESA INDOOR.

A les nou medalles aconseguides ahir per els cadets i juvenils de l'Entitat, s'han d'afegir les deu medalles assolides avui (4 d'or, 4 d'argent i 2 de bronze) per la representació de CA MANRESA en els Catalans Junior i Promesa cel.lebrats a Vilafranca.
DINOU MEDALLES per les vitrines de l'Entitat en els quatre Campionats cel.lebrats aquest cap de setmana (cadet, juvenil, junior i promesa).

La generació actual de CA MANRESA es la mes productiva en guardons de l'història de l'Entitat. La qualitat que aquesta actual onada d'atletes de l'Entitat atesora es la raó de tanta riada de medalles.
La mitgfondista ALBA MARTINEZ ha capitanejat aquesta representació en el dia d'avui al proclamar-se de forma brillant Campiona de Catalunya promesa en la Final dels 3000 metres en fer uns esplendits 10'09"48 (mmp), amb uns parcials per quilòmetre de 3'20"-3'33"-3'16", alhora que aconseguia el titol de sots-campiona de Catalunya Absoluta.
La saltadora gironellenca de l'Entitat, l'internacional DEBORA CALVERAS ha sumat dos medalles d'or, proclamant-se Campiona de Catalunya Junior en Llargada i Triple, en saltar fins uns sensacionals 5,54 metres i 12,41 metres, respectivament.
Titol català per el mitgfondista junior CRISTIAN TRINIDAD en guanyar la Final dels 1500 metres amb 4'25"20.
La saltadora santpedorenca IRENE TAPIA ha aconseguit el sots-campionat català junior en el concurs d'Altura en superar el llistó situat sobre uns bons 1,56 metres (mmp).
La pertiguista promesa NATALIA GARCIA s'ha penjat la medalla d'argent en la Final de Pertiga en superar l'altura situada en 3,15 metres.
La fondista junior ALBA CORREDERA s'ha fet amb una brillant segona posició en la Final dels 3000 metres marcant uns bons 10'35"62.
La surienca ANNA CIRCUNS ha estat 3era en la Final promesa de Llargada en saltar fins uns bons 5,29 metres.
El mitgfondista monistrolenc ORIOL SELLARES s'ha fet amb la medalla de bronze en entrar en tercera posició en la Final junior dels 1500 metres marcant uns 4'31"71 desprès d'una cursa tàctica.
A les medalles, s'han de sumar les cinc posicions de finalista (8 primers) a`càrrec de:
HELENA ROVIRA, 4ta en Triple junior saltant uns bons 9,76 metres.
ARIADNA AIVAR, 5ena en la Final junior dels 200 metres amb 27"60. En semifinals, havia marcat uns bons 27"29 (mmp).
ROSER VILARÓ, 5ena en la Final junior dels 400 metres amb 1'03"93.
ANNAIS VILA, 5ena en Triple junior amb un millor intent de 9'66 metres.
HELENA ROVIRA, 6ena en Pes, en llançar fins 7,31 metres.Març 2006


EXCEL.LENT ACTUACIO DEL EQUIPS DE RELLEUS DE L'ESCOLA DEL CAM

JORNADA PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS

Mollet del Vallès, 25/03/2006


Amb una extensiva participació va afrontar la promoció del C.A.Manresa la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus que es va disputar dissabte a les pistes de Mollet del Vallès.Fins a 32 equips manresans van pendre part en aquesta matinal de relleus, amb un total de 65 atletes desplaçats per l'ocasió.


En quan als resultats el més destacat va ser l'obtenció del bitllet per a la final de 11 dels 12 equips "A" participants. Sobresurt l'actuació dels relleus cadets tant masculins com femenins que han estat tots ells entre els tres primers llocs amb molt bones marques. Molt bé han estat també els equips aleví femení amb dos 4rts llocs provisionals, on els alevins masculins van cumplir l'objectiu d'estar a la final. Irregular actuació del infantil femení, on en el relleu llarg han estat segones, mentre en el curt ho han fet pels pels amb l'equip "B" despres de la desqualificació del "A". Finalment els nois infantils han estat poc afortunats, classificant el curt, mentre el llarg ha estat fora per un lloc de la final.


La bona actuació dels nostres atletes ha donat lloc a tres noves millors marques del CAM, les aconseguides pels relleus cadet masculí de 4x100, el cadet femení de 4x300, i el infantil femení de 4x200.
Els resultats d'aquesta jornada prèvia en cada prova han estat:
En cadet masculí:
* 4x100: 2on "A" (47"8), 16è "C" (53"3), desq. "B"
* 4x300: 3er "A" (2'41"9), 12è "B" (2'56"6), 22è "C" (3'09"4)
En cadet femení:
* 4x100: 2on "A" (52"9), 12è "B" (55"7), 21è "C" (59"8)
* 4x300: 1er "A" (3'02"0), 8è "B" (3'12"6), 17è "C" (3'39"1)
En infantil masculí:
* 4x80: 8è "A" (44"8), 30è "B" (52"8)
* 4x200: 9è "A" (2'02"4), 23 è "B" (2'17"3)
En infantil femení:
* 4x80: 16è "B" (46"8), 32è "C" (50"8), desq. "A"
* 4x200: 2on "A" (1'58"9), 19è "B" (2'09"1), 30è "C" (2'23"2)
En aleví masculí:
* 4x60: 8è "A" (38"3)
*3x600: 10è "A" (6'27"9), 27è "B" (7'25"5)
En aleví femení:
* 4x60: 4rt"A" (37"2), 17è "B" (39"8), 22è "C" (40"9)
* 3x600: 4rt "A" (6'22"7), 23è "B" (6'58"0), 30è "D" (7'24"0), 34è "C" (7'59"7)

Més fotos clica aquí


ABEL AVILA I IGNASI AVILA, CAMPIONS DEL MÓN a Suècia

Excel.lent l'actuació portada a terme per els dos atletes de CA MANRESA IGNASI AVILA i el seu germà ABEL AVILA en aquests Campionats del Mon per a deficients visuals cel.lebrats del 23 al 26 de març a Suècia, en concret, a la ciutat de Bollnar, al proclama-se tots dos Campions del Mon en les distàncies de 800 i 3000, respectivament.


Per a Ignasi, aquest ha estat el seu primer titol en l'alta competició. Avui, ha guanyat la Final dels 800 metres amb un temps de 1'59"30, avantanjant en 16 centessimes al seu germà l'Abel que ha marcat 1'59"46. El tercre graó del podi ha estat per el rus MAXIM KIRILLOV amb 2'02"99.

El valor d'aquestes marques ve reflexat en que representen la 3era i 4ta millors marques absolutes de l'història de l'atletisme manresà indoor.

Divendres, l'Abel va demostrar la seva supremacia en el mg fons llarg en guanyar la final dels 3000 metres amb 9'19"14, i conduint al seu germà l'Ignasi a la medalla d'argent en entrar segon amb 9'19"61. El rus EUGENEY SOLOVIEV va estar 3er amb 9'54"13.

Amb aquests "doblets" aconseguits en els 800 i en els 3000 metres, situen als germans AVILA en el lloc mes alt d'entre l'elit paralimpica mundial en el sector del mig fons, i encaran amb optimisme la seva preparació cap als Jocs paralimpics de Pekin (2008).


CA MANRESA, actualment, entre els tres millors clubs catalans

CA MANRESA continua escalant posicions, fins fa pocs anys, fins i tot inimaginables de poder assolir. Però el treball i l'ilusió en l'objectiu esportiu ha fet possible aquesta realitat que actualment viu l'Entitat. La Federacio Catalana d'Atletisme ha fet publics els Rankings de pista coberta 2006, que es on es valora el potencial atlètic de cada entitat. I CA MANRESA en la categoria absoluta femenina s'ha situat en una excel.lent i desitjada per tothom tercera posició, nomès superats per els dos grans clubs de Barcelona: FCBarcelona i AACatalunya-Ubae, però per davant de la resta dels 41 clubs catalans classificats.
En categoria absoluta masculina, CA MANRESA es troba situat en una bona novena posició d'entre 46 clubs classificats.
Però on torna a demostrar el treball que es du a terme dins l'Entitat es els dos Rankings cadets, on CA MANRESA s'ha situat com segon millor club català, nomès superat per L'Hospitalet-Integra2.
Això no serà facil de mantenir en el futur, però ja ningú ens podrà treure el fet de haver-ho disfrutat i viscut, tot i que amb l'ilusió que des de l'equip tècnic i directiu es treballa, s'intentarà seguir disfrutant d'aquesta privilegiada situació esportiva.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Suècia, Melilla, Mollet, Sabadell i Barcelona seràn els punts d'interes de l'Entitat en aquest proper cap de setmana.

A Suècia, del 23 al 26, els dos germans AVILA pendràn part en el Campionat del Mon en pista coberta per a cecs. ABEL AVILA te l'objectiu d'assolir medalla i lluitar per el titol en la prova dels 3000 metres, en la que recentment va asolir una excel.lent marca de 8'37"2 que li dona ple dret de favorit en aquesta prova, tot i que s'haurà de trobar amb la forta competencia dels atletes del continent africà. IGNASI AVILA pendrà part en les semifinals de 800 metres amb l'objectiu de assolir plaça per a la Final i en la mateixa, lluitar per plaça de podi.

A Melilla, en els Campionats d'Espanya de Cros cadet, la gironellenca de l'Entitat EKHIÑE OTAOLA hi pendrà part com a sel.leccionada per Catalunya, amb l'objectiu d'estar entre les 15 primeres atletes de la prova.

A Mollet, en la Jornada previa dels Campionats de Catalunya de relleus en les categories de promoció,CA MANRESA hi estarà present amb una masiva participació d'atletes de l'Escola d'Atletisme, amb l'objectiu agoserat però factible, de classificar per la Jornada Final en totes les categories a l'equip de l'Entitat.

A Sabadell, en els Campionats de Catalunya Universitaris, una dotzena d'atletes del CAM hi seràn presents.
A Barcelona, en la Marató que es cel.lebrarà per els carrers de la ciutat, hi haurà tambè representació de CA MANRESA.


CA MANRESA i ALBERT BABÍ, seràn guardonats a la Nit de l'atletisme català.

El proper divendres 24, a les 21,30 hores es cel.lebrarà en l'hotel NH Podium de Barcelona una nova edició de la Nit de l'Atletisme Català on es premiarà als millors atletes catalans i als millor clubs del territori català. CLUB ATLÈTIC MANRESA serà guardonat per els exits esportius de la temporada d'aire lliure 2005 i de la temporada indoor 2006.A nivell individual, l'atleta ALBERT BABÍ rebrà el reconeixement oficial com a millor atleta català de la categoria infantil de l'any 2005. Aixì mateix es reconeixerà al seu monitor JORDI PIEROLA la tasca tècnica duta a terme en aquest atleta.

CLUB ATLÈTIC MANRESA rebrà els guardons com a:
Club Campió de Catalunya Junior femení 2005
Millor Club català aire lliure Juvenil Femení 2005
Millor Club català aire lliure Infantil Masculí 2005
Club Campió de la Lliga Catalana de Promoció Infantil Masculí 2005
Club Campió de la Lliga Catalana de Promoció Infantil Femení 2005
Millor Club català indoor Junior Femení 2006
Millor Club català indoor Infantil Femení 2006


ELS QUATRE ATLETES BAGENCS APORTEN EL SEU ESFORÇ A QUE CATALUNYA SIGUI LA TRIOMFADORA EN EL NACIONAL DE CROS

CATALUNYA ES LA TRIOMFADORA EN EL NACIONAL DE CROS I ELS QUATRE BAGENCS HI APORTEN EL SEU ESFORÇ EN AQUESTA FITA ESPORTIVA.

Els quatre atletes bagencs que van estar presents ahir a l’excel.lent circuit de La Morgal-Llanera (Astùries) en el Campionat d’Espanya de Cros individual i per autonomies van aportar el seu esforç individual a que Catalunya aconseguis el millor resultat dels darrers anys en l’apartat de sel.leccions autonòmiques.

La navarclina ROSA MARIA MORATÓ (FCB)(26’50”) va proclamar-se sots-campiona d’Espanya de Cros, lluitant fins els darrers metres amb la que va estar la guanyadora, la palentina MARTA DOMINGUEZ (26’41”), que va avantatjar a MORATÓ en 9 segons en la linea d’arribada.
CATALUNYA va estar la guanyadora per autonomies amb 27 punts, per davant de Castilla i Lleó (44) i Castilla la Mancha (64).

La tambè navarclina ALBA CORREDERA (CAM)(23’26”) va estar 15ena en la cursa junior (6000m), i el seu esforç va donar a CATALUNYA amb 44 punts el titol de Campiones d’Espanya per autonomies en l’apartat junior, per davant de Castilla i Lleó (47) i Galicia (72).

El santvicentí ROGER CAMPOY (FCB) (38’03”) va estar 28è en la cursa promesa (11000m), i CATALUNYA va proclamar-se sots-campiona d’Espanya amb 40 punts, per darrera de Madrid (34) i per davant de Castilla La Mancha (43).

La navassenca ALBA MARTINEZ (CAM) (14’52”) va entrar en la 40ena posició en la cursa senior-curt (4000m), donant un brillant tercer lloc a CATALUNYA (82 punts) en l’apartat de sel.leccions, per darrera de Galicia (58) i Cantabria (63). Aquest tercer lloc es important haver-lo aconseguit, tot i la baixa a darrera hora per lesió de la millor atleta espanyola en aquesta distància, la blaugrana Jacqueline Martin.

CATALUNYA ha tingut 7 podis en l’apartat de sel.leccions dels 8 possibles: (4 primers, 2 segons i 1 tercer), demostrant que el cros català encara disfruta d’una bona salut.

Autonomies . . . . . . . 1ers 2ons 3ers Total
Catalunya. . . . . . . . . . 4 . . . . 2 . . . 1 . . . 7
Castilla i Lleó. . . . . . . .1 . . . . 3 . . . 1. . . 5
Castilla La Mancha. . .1. . . . .0 . . . 3 . . .4
Madrid. . . . . . . . . . . . . 1 . . . . 2. . . .0 . . .3
Galicia . . . . . . . . . . . . . .1 . . . . 0 . . . 1 . . 2
Cantabria . . . . . . . . . . . 0. . . . 1 . . . 0 . . . 1
Aragó. . . . . . . . . . . . . . 0 . . . . 0 . . . 1. . . 1
Extremadura . . . . . . . . 0. . . . .0. . . .1. . . 1


FOTOGRAFIES DELS NOSTRES CADETS A OVIEDO 2006.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

CA MANRESA estarà present el proper cap de setmana en quatre importants fronts de competició: Linz, Asturies, Hostalets de Pierola i Barcelona.

*CAMPIONAT DEL MÓN DE VETERANS EN PISTA COBERTA
, a Linz (Austria)
El quatrecentista veterà de l'Entitat AMADEU PINTÓ estarà present en aquests Mundials indoor que es cel.lebraràn del 15 al 20 de març a Linz (Austria). El recent Campió d'Espanya dels 400 metres (M-40) pendrà part en aquesta mateixa prova, amb l'objectiu de assolir plaça per la gran Final.

*CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS INDIVIDUAL, a La Morgal-Llanera (Asturies)
CA MANRESA aporta dues atletes a aquestes sel.leccions catalanes.
Joan Lleonart, com a responsable català de fons i dels equips femenins del combinat català, s'emporta a la navassenca ALBA MARTINEZ en el cros senior curt i a la navarclina ALBA CORREDERA en la formació junior. CORREDERA, que va asolir una excel.lent cinquena posició en el nacional de Clubs a Valladolid, lluitarà de ple per un bitllet per el Mundial de Fukuoka (Japó). Tambè, l'anoienca ANNA BOVÉ que forma part del grup d'entrenament de Manresa, ha estat sel.leccionada en l'equip senior cros curt.
La gran opció bagenca està en la persona de ROSA MARIA MORATÓ (FCB), vigent campiona estatal, que sortirà amb l'objectiu de revalidar el titol en el cros llarg aconseguit al 2005.

*TROFEU SANT JOSEP, a Serrahima
Atletes de l'Entitat pendràn part dissabte en aquest Trofeu d'Atletisme que es cel.lebrarà en aquesta instal.lació de la ciutat comptal.

*3er Gran Premi de Marxa d'Hostalets de Pierola
Marxadors del CAM hi estaràn presents en aquesta competició del calendari català de marxa atlètica


ALBERT ALVAREZ i ALBERT BABÍ, Campions d'Espanya

CA MANRESA ha gaudit d'una brillant cloenda de temporada de pista coberta 2006 al aconseguir dos atletes de l'Entitat proclamar-se CAMPIONS D'ESPANYA en els seus respectius campionats que s'han cel.lebrat aquest cap de setmana a Donòstia (Juvenil) i a Oviedo (cadet).


L'atleta de Sant Salvador de Guardiola ALBERT ALVAREZ ha revalidat el titol de Campió d'Espanya que va aconseguir l'any 2005 a València, proclamant-se de nou Campió d'Espanya Juvenil en Exatló, però aquesta vegada amb RÈCORD D'ESPANYA inclòs. ALVAREZ ha sumat un total de 4357 punts, superant l'anterior limit nacional que ostentava PERE JOSEPH (en l'actualitat el millor triplista absolut que hi ha a Espanya) amb 4290 punts.
ALVAREZ ha estat exquisit en tota la combinada, amb registres de gran nivell en cada prova: 60 metres (7"30 -mmp-); Llargada (6,50m); Pes (12,62m); Altura (2,01m -mmp- Rècord de Manresa absolut indoor); 60 tanques (8"61 -mmp-); Pertiga (3,90m).


L'atleta cabrianenc ALBERT BABÍ s'ha proclamat Campió d'Espanya cadet en la prova dels 300 netres en el transcurs dels Campionats d'Espanya cel.lebrats a Oviedo. BABÍ ha sumat totes les seves actuacions en victòries: En eliminatories, ahir dissabte va marcar uns bons 38"05. En semifinals, va guanyar la seva amb uns excel.lents 36"76 (mmp). I avui, en la Final, ha tornat a demostrar la seva supremacia en aquesta distància en guanyar amb autoritat marcant uns brillants 37"36.
Però aqui no acaba la bona actuació de la representació de CA MANRESA en aquests Campionats d'Espanya.
A Oviedo, s'han sumat a mès de l'or de BABÍ, dues posicions de finalista (8 primers), a càrrec de la mitgfondista EKHIÑE OTAOLA en la prova dels 1000 metres on ha estat 6ena en la Final amb uns 3'16"58 (en semifinals havia marcat uns bons 3'09"37), i la manresana OLATZ MOMPEÓ en la Tetratló on ha sumat un total de 2.200 punts acabant tambè en una brillant 6ena posició. La seva actuació ha estat: 60 tanques (9"8); Pes (6,68m); Llargada (4,69m -mmp-); 60 llisos (8"0).
La saltadora LAIA MORATÓ ha estat 9ena en la Final de Pertiga cadet en superar el llistó situat a 2,60 metres.
La mitgfondista MIREIA VILAFRANCA ha estat 5ena en la seva semifinal de 1500 metres juvenils amb uns 5'07"40, i nomès 50 centessimes l'han separat d'estar en la Final.
I el vuitcentista juvenil SERGI FERRET ha estat present en les semifinals de 800 metres, marcant uns bons 2'01"85 estant el 10è millor temps de tots els participants, però no suficient per estar en la Final. 11-3-2006


Per altra banda, ABEL AVILA i IGNASI AVILA s'han proclamat Campions d'Espanya d'Hivern per a cecs a Murcia, on IGNASI AVILA ha guanyat els 800 metres amb uns bons 1'59"60 i ABEL AVILA ha fet el mateix en els 1500 metres amb uns bons 4'02"78, desprès d'haver de suportar el fort vent que ha estat present durant tot el Campionat i que ha condicionat l'actuació de tots els atletes. Els dos germans AVILA afrontaràn d'aqui a 15 dies el Campionat del Mon a Suècia en les excel.lents condicions que han demostrat aquest cap de setmana a Múrcia. 11-3-2006
MOLTA PRESENCIA BAGENCA en la sel.lecció catalana de cros

Molta presència bagenca en les sel.leccions catalanes de cros que participaràn el proper 19 de març en el Campionat d'Espanya de Cros que es cel.lebrarà a La Morgal-Llanera (Astùries), i el 26 de març a Melilla en el Nacional de Cros Juvenil i cadet.
La abanderada d'aquesta aportació bagenca al combinat català es la vigent campiona d'Espanya de Cros ROSA MARIA MORATÓ (FCBarcelona). L'acompanyaràn la navassenca ALBA MARTINEZ (CAM) en la formació catalana del cros curt. En la categoria junior, la navarclina ALBA CORREDERA lluitarà de ferm per una plaça per el Mundial. En categoria promesa, el sant-vicentí ROGER CAMPOY (FC Barcelona).
En la categoria cadet, la gironellenca EKHIÑE OTAOLA (CAM) estarà present a Melilla en el Nacional de Cros cadet.
En la categoria juvenil, l'atleta de l'entitat MIREIA VILAFRANCA (CAM) ha hagut de renunciar a la sel.lecció per compromisos personals.
Conexió bagenca tambè tenen dos sel.leccionats mes: L'anoienca ANNA BOVÉ (FC Barcelona) que forma part del grup d'entrenament de Manresa i que ha estat sel.leccionada en el cros curt i en POL GUILLEN (FC Barcelona), parella de Rosa Mª Morató, que pasa molt temps entrenant en espais bagencs i que ha estat sel.leccionat en el combinat català del cros llarg. 5-3-2006


QUATRE FORMACIONS DEL CAM en el Nacional de Clubs, a Valladolid

Bona actuació conjunta i excel.lents actuacions individuals s'han viscut aquest diumenge en el Campionat d'Espanya de Camp a Travès per a Clubs cel.lebrat en el "Circuito de la Cañada Real-Covaresa" de Valladolid, sota una climatologia molt adversa, amb un fred intens, amb neu present a l'escenari de les curses i amb una temperatura al voltant dels 0 graus.
A nivell d'equips, la millor fomació ha estat la junior que ha aconseguit situar al CAM en la 10ena posició d'entre 22 formacions classificades. L'equip ha estat encapçalat per una gran actuació de la navarclina ALBA CORREDERA que ha estat 5ena en la linea d'arribada amb uns 21'24", temps que ha tardat en fer els 5500 metres de que constava la cursa. Amb aquesta excel.lent cinquena posició, Corredera entra de ple en la lluita per el Mundial de Cros que es cel.lebrarà a Fukuoka (Japó) el proper 2 d'abril, i que s'haurà de decidir en la propera cita que s'afrontarà el proper 19 a La Llanera (Astùries) en el Nacional de Cros individual.
L'actuació junior l'ha completat: VALLHONESTA (53ena), ANNA VILARÓ (55ena), ANNA PADIAL (57ena) i LAURA RIUS (73ena) d'entre 105 atletes classificades.


L'equip cadet, en la seva primera participació en un Campionat d'Espanya, ha tingut una brillant actuació, en situar a l'entitat en la 14ena posició d'entre 41 equips classificats. La millor atleta cadet ha estat la gironellenca EKHIÑE OTAOLA amb una excel.lent 13ena posició (9'54"). MIREIA BRAU (39ena) i MIREIA CHICO (112ena) d'entre 192 atletes classificades, han completat l'actuació cadet.


La formació juvenil ha situat al club en la 14ena posició d'entre 26 equips classificats. La millor exponent ha estat MIREIA VILAFRANCA en la seva millor actuació en una competició oficial amb una destacada 15ena posició (17'57") en els 4500 metres de cursa. SIHAM DAOUDI (51ena) i MARINA SALADICH (80ena) d'entre 118 atletes classificades, han completat l'equip.


I l'equip absolut femení, que participava en el Cros curt (4000 m.), ha estat 16è d'entre 25 equips classificats. La millor atleta de l'entitat ha estat la navassenca ALBA MARTINEZque s'ha situat en una excel.lent 31ena posició amb 15'02", amb EVA IGLESIAS (71ena), JUDIT ESTER (75ena) i CARME BES (78ena) d'entre 134 atletes classificades. ALICIA FERNANDEZ ha hagut d'abandonar, mimvant les possibilitats de l'equip per aconseguir una millor classificació. Amb aquesta actuació, MARTINEZ s'ha assegurat plaça amb la sel.lecció catalana absoluta de cros curt en el nacional de Cros a cel.lebrar a La Llanera (Astùries) d'aqui a quinze dies. 5-3-2006


AMADEU PINTÓ, CAMPIÓ D'ESPANYA (M-40) en 400 metres indoor

El manresà AMADEU PINTÓ s'ha proclamat Campió d'Espanya (M-40) en els 400 metres dels Campionats d'Espanya de veterans en pista coberta que s'han cel.lebrat a Oviedo. PINTÓ ha guanyat la Final amb uns excel.lents 52"26, nou centèssimes menys que el segon classificat VAQUERO (Club Montenayor) amb 52"35. El tercer graó del podi, ha estat per l'atleta palentí ALVAREZ (Toro) amb 55"33.


Tanmateix, Club Atlètic Manresa ha sumat una segona medalla en aquests Campionats d'Espanya a càrrec de la velocista MIREIA VILA en la final dels 60 metres, en entrar segona amb uns bons 8"59 i proclamar-se sots-campiona d'Espanya (W-35) .
5-3-2006Abril 2006LES NOIES DEL CAM ACONSEGUEIXEN L'OBJECTIU!! I HO FAN PER UN PUNT!

L'Hospitalet, 29/04/2006

No hi ha dubte, desprès dels 18 encontres ja viscuts a Primera Divisió Nacional des de 1996, les noies volien aconseguir alguna fita més; i aquesta s’ha aconseguit avui en el Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord al aconseguir la desitjada segona posició del cuadrangular per tant sols UN PUNT !!. En l’àmbit de l’atletisme de pista per equips, no es fàcil aconseguir guanyar a un equip en la lluita per un lloc important en un encontre en el que hi ha quaranta quatre actuacions individuals per tant sols un punt. L’equip del CAM ho ha fet avui, i després de l’actuació del 4x400 que tancava el festival ha esclatat l’alegria entre les treinta vuit noies que avui formaven l’equip i tot l’equip tècnic i directiu.
S’havia aconseguit l’objectiu: tornar a lluitar per la fase d’ascens a Divisió d’Honor.El resultat final de l’encontre ha estat:
L’HOSPITALET ATLETISME (222); CA MANRESA (174); VIHASO MADRID C.A. (173); CA VIC (116).

Pel resultat final, pot semblar que l’Hospitalet Atletisme ha estat molt superior. No ha estat així, i prova d’això és el sumatori de victòries individuals viscudes per cada entitat en l’encontre d’avui: de les 20 proves cel.lebrades, L’Hospitalet ha guanyat 8; CA MANRESA ha guanyat 7 proves; CA VIC ha guanyat tres i VIHASO MADRID ha guanyat dues.

RESULTATS HOSPITALET-MANRESA-MADRID-VIC (129Kb)

RESULTATS ENCONTRE OVIEDO AT-CORDOBA-ESNOVA-UNIV OVIEDO (171 Kb)

RESULTATS ENCONTRE OURENSE-VALALDOLID-LICEO CASINO-CELTA (79 Kb)

RESULTATS ALACANT-CARTAGENA-JAEN-BODEGAS ANTA (1084 Kb)


La formació manresana ha fet una d’aquelles actuacions conjuntes per arxivar-la per l’història, sumant un total de 26.491 punts segons la Taula IAAF:
SET VICTÒRIES INDIVIDUALS. Dues a càrrec de la surienca ANNA CIRCUNS que ha aconseguit guanyar en les dues proves que ha pres part: en el concurs de Pes amb una millor tirada de 11,02 (mmp); i en els 100 m.tanques amb uns brillants 15”69.
Una gran victòria l’aconseguida per la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ en els 3000 metres obstacles marcant uns bons 11’11”81. Aquesta mateixa atleta ha estat 3era en els 400 metres tanques amb uns excel.lents 1’05”82. Però la grandesa de la seva actuació, a part dels excel.lents llocs aconseguits en les dues proves, es que entre les dues proves, nomès l’han separat 12 minuts.
Victòria molt treballada de la fondista EVA IGLESIAS en els 3000 metres llisos, amb un foro canvi final que l’ha portat a creuar la linea d’arrivada en aquesta excel.lent primera posició, amb uns 10’40”34, molt ben secundada per la seva companya de prova, la manresana JUDIT ESTER que ha estat 3era amb 10’43”69.
Victòria de classe l’aconseguida per la saltadora santfruitosenca NATALIA GARCIA en el concurs de Perxa en superar el llistó sobre 3,20 metres.
Excel.lent l’actuació de la saltadora gironellenca de l’Entitat DEBORA CALVERAS al aconseguir la victòria en el concurs de Triple Salt amb un millor intent de 12,21 metres, i una treballadissima segona posició en el concurs de Llargada amb 5,44 metres aconseguits en el darrer intent que l’ha situat segona superant tres posicions.
Molt bona per els interesos de CA MANRESA ha estat la victòria de la llançadora ALBA MOLERA en el concurs de Jabalina en tirar fins 31,80 metres.

Bona segona posició de CARME ROBLES en els 5000 metres marxa marcant uns 26’51”73, molt ben secundada per CARME CAMPOY, 5ena amb 30’31”50.


Excel.lents les terceres posicions asolides per ARIADNA AIVAR en Martell (43,84m); per la saltadora IRENE TAPIA en Alçada (1,55m); per la solsonina MIREIA VILAFRANCA en els 800 metres (2’22”31 /mmp); per la navassenva ALBA MARTINEZ en els 1500 metres (4’47”41) i per el quartet de 4x400 (Anna Vallhonesta, Carme Bes, Eulalia Torrascasana, Roser Vilaró) amb uns brillantissims 4’05”09 que es una de les millors marques assolides en aquesta prova de la darrera dècada.


Brillants quartes posicions a càrrec de MONTSERRAT MORATÓ en Martell (40,69m); de la cadet LAIA MORATÓ en Perxa (2,60m); de la sallentina EULALIA TORRESCASANA en els 400 metres (1’01”20); de la manresana ANNA VILARÓ en els 800 metres amb 2’22”74 i del quartet de 4x100 (Anna Casillas, Paula Ibáñez, Ada Mompeó i Irene Tapia) amb 52”16.

Bones cinquenes posicions de la mitgfondista navarclina ALBA CORREDERA en els 1500 metres (4’50”09) i d’ARIADNA AIVAR en els 100 metres (13”09).

Tanmateix, cal destacar les sisenes posicions de CARME BES en els 400 tanques amb 1’10”34; de la saltadora OLGA BORAO en el Triple (10,47m); de BLANCA ROVIRA en el concurs de Jabalina (28,20 /mmp); de NATALIA GARCIA en Pes (9,47m); de ANNAIS VILA en Disc (21,58m /mmp).

Excel.lents setenes posicions per la transcendència que finalment han tingut, de: ALBA MOLERA en Llargada (4,59m); de MIREIA CHICO en Alçada (1,40m); de la tarragonina MARTA FIGUERAS en els 3000 obstacles (12’51”67 /mmp); d’ANNA VALLHONESTA en els 400 metres (1’02”04); d’ADA MOMPEÓ en els 200 metres amb 28”59; i de la manresana GISELA RAMOS en els 100 tanques amb 17”99.

Vitals els tres punts aconseguits per HELENA ROVIRA en Disc (20,65m), OLGA BORAO en 200 metres (28”75) i per OLATZ MOMPEÓ en els 100 metres amb 13”58.

Ha estat una victòria d’equip. Una victòria treballada des de l’ilusió de tot l’equip manresà. Per que, no ens oblidem que aquest segon lloc asolit es una victòria per CA MANRESA, que el segueix situant entre les millors formacions femenines de l’estat.

Ara caldrà esperar a finals de setmana, per saber quins emparallaments designarà la Reial Federació Espanyola d’Atletisme per el proper diumenge 21 de Maig, quan es cel.lebrarà la segona jornada d’aquesta Primera Divisió Nacional, on CA MANRESA ja es trobarà dins de la Fase d’ascens a Divisió d’Honor.


L'EQUIP FEMENI ESTÀ DAVANT EL SEU IMPORTANT COMPROMIS COL.LECTIU.

Manresa, 27/04/2006

L'equip femení es trobarà el proper diumenge altre vegada amb el seu important compromis col.lectiu dels darrers 11 anys, en la primera jornada del Campionat d'Espanya de Primera Divisió Nacional.

L'encontre es cel.lebrarà en el Complexe Esportiu de l'Hospitalet Nord a partir de les 9,30 hores.
Els equips amb els que CA MANRESA mesurarà les seves forces seran l'Hospitalet Atletisme (antic Integra-2); el VIHASO MADRID i el CA VIC.
Els dos primers equips de l'encontre, pasaràn a disputar la fase d'ascens a divisió d'Honor i els dos ultims la fase de descens.
Hi han 4 quadrangulars arreu d'Espanya que engloben els 16 equips d'aquesta categoria.
En l'encontre de diumenge, hi ha un clar favorit, l'Hospitalet Atletisme amb atletes de primer nivell nacional com LAIA FORCADELL, SONIA GODALL, MIRIAM ORTIZ, i amb un unic objectiu: l'ascens.
La segona posició de l'encontre serà molt disputada per les altres tres formacions presents.
En l'equip madrileny, destaca la presencia de la velocista OBESSO, aixin's com una manresana il.lustre, la velocista-saltadora LOLES VIVES que encara als seus 49 anys es troba en actiu aportant importants punts al seu actual equip.
La formació manresana es troba en una etapa de nova generació, amb incorporacions que pujen amb molta força, com la polifacetica ANNA CIRCUNS, les saltadores DEBORA CALVERAS, IRENE TAPIA, NATALIA GARCIA i ANNAIS VILA, la llançadora de martell ARIADNA AIVAR, la javalinista ALBA MOLERA, les mitgfondistes ALBA MARTINEZ, ALBA CORREDERA, MIREIA VILAFRANCA, ANNA VILARÓ i ANNA VALLHONESTA, la velocista ADA MOMPEÓ, la quatrecentista ROSER VILARÓ. Son la generació del 84 al 89.

Però encara segueixen tenin un pes especific en l'equip la generació del 70: les ALICIA FERNANDEZ, CARME ROBLES, JUDIT ESTER, EULALIA TORRESCASANA, CARME BES, MIREIA VILA que aportaràn la seva experiència i saber estar en una competició d'aquestes caracterìstiques.

Per aquesta ocasió, no es podrà comptar amb les dues capitanes de l'equip, la llançadora LOURDES ROSSINYOL i l'obstaculista MANELA MARTINEZ. Ambdues, per lesió, no podràn aportar el seu esforç a l'equip.
Tanmateix seràn baixa per aquest encontre la velocista GRISELDA JUNCÀ i la llançadora MARIA VELAZQUEZ per motius laborals; i les velocistes ALBA GALLARDO i MIREIA PARES, totes dues trobant-se en procès de recuperació de greus lesions.

Una nova fornada, encara mes jove d'atletes entraràn en aquest encontre a l'equip: Son atletes nascudes a l'any 1991 com MIREIA CHICO, LAIA MORATÓ, OLATZ MOMPEÓ, PAULA IBAÑEZ i ANNA CASILLAS

Debutaràn tambè defensant la samarreta manresana la marxadora CARME CAMPOY i la javalinista BLANCA ROVIRA i l'obstaculista MARTA FIGUERAS.

Tambè aportaràn el seu rendiment la saltadora OLGA BORAO, la fondista EVA IGLESIAS, la tanquista GISELA RAMOS i les llançadores MONTSERRAT MORATÓ i NURIA PIEROLA. Elles formen part de la generació del 80 al 83.

Des de l'estructura tècnica de l'Entitat es preveu un encontre complicat, però no es descarta lluitar fins a la darrera prova del festival per la segona posició que donaria el bitllet per la fase d'ascens per tercer any consecutiu.

L'equip que CA MANRESA presentarà diumenge estarà format per 32 noies i serà el següent:
100 m.ll.: ARIADNA AIVAR i OLATZ MOMPEÓ
200 m.ll.: OLGA BORAO i ADA MOMPEÓ
400 m.ll.: EULALIA TORRESCASANA i ANNA VALLHONESTA
800 m.ll.: ANNA VILARÓ i MIREIA VILAFRANCA
1500 m.ll.: ALBA MARTINEZ i ALBA CORREDERA
3000 m.ll.: EVA IGLESIAS i JUDIT ESTER
100 m.t.: ANNA CIRCUNS i GISELA RAMOS
400 m.t.: ALICIA FERNANDEZ i CARME BES
3000 obstacles: ALICIA FERNANDEZ i MARTA FIGUERAS
5000 marxa: CARME ROBLES i CARME CAMPOY
Altura : IRENE TAPIA i MIREIA CHICO
Perxa: NATALIA GARCIA i LAIA MORATÓ
Llargada: DEBORA CALVERAS i ALBA MOLERA
Triple : DEBORA CALVERAS i OLGA BORAO
Pes: ANNA CIRCUNS i NATALIA GARCIA
Disc: NURIA PIEROLA i ANNAIS VILA
Javalina: ALBA MOLERA i BLANCA ROVIRA
Martell: ARIADNA AIVAR i MONTSERRAT MORATÓ
4x100: ADA MOMPEO-MIREIA VILA-ANNA CASILLAS-PAULA IBAÑEZ
4x400: ROSER VILARÓ-CARME BES-ANNA VALLHONESTA-EULALIA TORRESCASANA.
L'objectiu a asolir es alt. Però el caracter d'aquest equip ha demostrat del que es capaç en mes d'una ocasió. I no es dubta que aquest caracter segueix existint en el si de la formació manresana. Una formació que en aquests moments està constituida per noies manresanes i bagenques nascudes en 3 decades diferents. Aquesta es la gran fortuna d'aquest equip i la força que dona conjugar la veterania i la joventut. I aquest es el valor mes preuat que l'Entitat ha defensat des de l'inici d'aquest camí iniciat a l'any 1996, quan es va assolir l'ascens a Primera Divisió Nacional.


PODIS DE EKHIÑE OTAOLA, CARME ROBLES I JORDI GUIRAL.

Barcelona, 23/04/2006

En dos escenaris diferents s'han viscuts aquest diumenge tres podis d'atletes de CA MANRESA.

En la 5ena Milla Gaudi-Sagrada Familia cel.lebrada a Barcelona, la cadet EKHIÑE OTAOLA ha estat 2ona en la seva cursa amb uns bons 5'33". La guanyadora de la carrera ha estat l'atleta de Mollet ANA MARIA CHICO amb 5'18".

En el 12è Trofeu Rossend Cals-Gran Premi UBAE de marxa atlètica cel.lebrat avui a Can Dragó, la millor marxadora de l'història del Club, la monistrolenca CARME ROBLES ha estat segona amb uns excel.lents 25'00"14, quedant-se a tant sols 8 decimes del seu millor registre que es l'actual Rècord absolut de l'Entitat (24'59"3) que data de l'any 2002. ROBLES nomès ha estat superada per la millor marxadora espanyola de sempre, la catalana MARIA VASCO.
En l'apartat masculí, el veterà JORDI GUIRAL ha estat segon en la seva categoria, marcant uns brillants 24'46"07 (mmp) en els 5000 metres marxa.


BON TERCER LLOC DE L'EQUIP MASCULI DEL CAM en la 2na Jornada de Lliga Catalana de Clubs.

L'Hospitalet, 22/04/2006

Tot i la bona actuació de l'equip masculí de CA MANRESA en aquesta segona jornada classificatoria cel.lebrada aquest dissabte en el Complex Esportiu de l'Hospitalet Nord, aquesta no ha conduit a la Final "A", i s'haurà de lluitar per les posicions del 9 al 16 en l'encontre octogonal del proper 7 de Maig.

La tercera posició asolida avui en aquesta Jornada, ha deixat a CA MANRESA en la sisena posició final del grup desprès de les dues jornades classificatories. El resultat final d'aquesta jornada ha estat: AQUADIVER GEEGIRONI (190); L'HOSPITALET (184); CA MANRESA (175); JA SABADELL (174); GIRONA COSTA BRAVA (159); CA LAIETANIA (158); CA LLORET (126); CE UNIVERSITARI (117).

A nivell individual, cal destacar la victòria del saltador ALBERT ALVAREZ en el concurs de perxa, en superar el llistó situat sobre 4,10metres.

Les excel.lents prestacions dels germans AVILA en la cursa dels 1500 metres, on l'ABEL ha estat 2on amb uns bons 3'58"14 i l'IGNASI ha estat 5è amb 4'03"85.

La brillant tercera posició del darrer fitgatge del club, el barceloní ROGER MOLIST en el concurs de Martell en tirar fins uns bons 41,26m.

Una bona quarta posició, l'asolida per el saltador JORDI LLADÓ en el concurs de Perxa en superar el llistó sobre 3,80 metres.

El cinquè lloc del quatrecentista AMADEU PINTÓ en els 400 metres amb uns brillants 51"32 que signifiquen RÈCORD VETERÀ DE MANRESA (M-40).

La sisena posició de ROGER TORRAS en els 110 tanques amb 17"64 (RÈCORD VETERÀ DE MANRESA M-35).

Els vuitès llocs de SERGI RODRIGUEZ en els 3000 obstacles amb uns 10'03"07; del juvenil ERIC ROSSELL en Llargada en saltar fins 6,10m (mmp); del llançador GUSTAU VILELLAS en Martell en tirar l'artefacte fins uns bons 33,49m (mmp).

Els novès llocs de SERGI FERRET en els 400 metres amb uns bons 53"12(mmp); de CARLES PEIG en Disc en llançar fins 28,11 metres;

En l'apartat femení, destacar a l'andorrana EVA IGLESIAS en els 1500 marcant uns bons 4'56"58. Tanmateix cal destacar els 13"20 de ARIADNA AIVAR en els 100 metres.

La surienca ANNA CIRCUNS ha tirat la bola fins uns bons 10,72 metres en el concurs de Pes, i la javelina fins a 32,15metres. La seva companya ALBA MOLERA ha tirat el dard fins a 31,80 metres.

En el concurs d'Altura, IRENE TAPIA i ANNAIS VILA han tingut un bon comportament en superar el llistó situat sobre 1,50m i 1,40m, respectivament.

La gironellenca DEBORA CALVERAS ha estat la guanyadora del concurs de Triple salt en arribar fins uns bons 11,93 metres.

Cal remarcar el quartet de 4x100 femení (Calveras, Circuns, Mompeó i Aivar)que ha fet uns brillants 51"02, un dels millors registres de sempre.

Ara, ja es pensa amb l'important compromis del proper diumenge, amb la cel.lebració de la primera jornada del Campionat d'Espanya de Primera Divisió Nacional femenina a cel.lebrar en jornada de mati en les mateixes instal.lacions de l'Hospitalet, amb l'equip anfitrió L'HOSPITALET, el VIHASO MADRID i el CA VIC. L'objectiu: una de les dues primeres posicions de l'encontre que donarien acces de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. La fita es dificil, però les noies hi posaran tot el que tenen de la seva part per intentar aconseguir-ho.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Manresa, 20/04/2006

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN CATEGORIES CADET, INFANTIL I ALEVI, a El Prat de Llobregat.

Aquest proper cap de setmana, es cel.lebraràn els catalans de combinades de les categories de promoció i CA MANRESA hi estarà molt ben representat amb 14 atletes (8 noies i 6 nois), d'entre els 72 millors atletes catalans entre les 3 categories.
En categoria cadet, 8 atletes de l'Entitat (4 nois i 4 noies) s'han classificat entre entre els 12 millors atletes catalans de l'especialitat. ALBERT BABÍ en l'apartat masculí i OLATZ MOMPEÓ en el femení lluitaràn per aconseguir posicions de privilegi.
En categoria infantil seràn 4 els atletes de CA MANRESA (3 noiez i un noi).
ALBA CASANOVAS i LAURA FARRE en la categoria femenina i MARC VALERO en homes son les millors opcions manresanes.
En categoria aleví, NURIA TIÓ en fèmines i VICTOR SABARIEGO en homes son la representació del CAM en aquesta categoria.


JORNADA CLASSIFICATORIA DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2006
A l'Hospitalet, en jornada de dissabte a la tarda, es cel.lebrarà la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2006. L'equip masculí te un dificil repte d'aconseguir situar la formació entre les 4 millors del grup. Desprès dels resultats de la primera jornada, l'objectiu està complicat, ja que la quarta plaça es troba actualment a 32 punts. Però, aquest cap de setmana es podrà comptar amb tots els efectius i això dona certes possibilitats d'aconseguir aquesta fita.
En l'apartat femení, serà la darrera oportunitat de posar a prova a les atletes manresanes de cara a l'encontre de Lliga Nacional del dia 30. L'equip ja està perfilat per l'important compromis de CA MANRESA , però caldrà veure les evolucions d'aquest cap de setmana.

TROFEU MAR GOMEZ, a Can Dragó.
Diumenge al mati, atletes de l'Entitat pendràn part en aquest Trofeu d'atletisme que es cel.lebrarà en el Compex Esportiu de Can Dragó de la ciutat comptal.


Les baixes van marcar l'actuació en la primera jornada de Lliga Catalana.

Hospitalet, 08/04/2006

Les baixes van marcar l'actuació de l'equip masculí, un total de 7 (Abel Avila, Ignasi Avila, Albert Alvarez, Kirian Perez, Josep Puig, Jordi Puig, Benvingut Oliveras) de l'Entitat en la primera jornada de Lliga Catalana de Clubs 2006 cel.lebrada dissabte a l'Hospitalet.
Tot i així, el resultat es pot considerar prou bó, degut a les bones actuacions individuals dels atletes que, finalment, van actuar sobre el sintetic.
A nivell individual, cal destacar la 4ta posició de JORDI GUIRAL en els 5000 metres marxa amb uns 24'56"9 que signifiquen Rècord veterà de Manresa. Les 5enes posicions del marxador GUILLEM PEREZ en 5000 marxa (25'20"7) i de DAVID MARTINEZ en els 5000 metres (15'11"22). Les 6enes posicions del mitgfondista SERGI FERRET en els 800 metres (1'59"93 -mmp-) i del quartet de 4x400 format per Pintó, Vilajosana, Ferret i Sellares (3'35"53). Les setenes posicions asolides per JAUME PEREZ en 200 metres (23"33), d'ERIC ROSSELL en Altura (1,70 -mmp-) i del veterà CARLES PEIG en Javelina amb un millor intent de 43,20m.
Cal destacar tambè el 8è lloc del cadet ALBERT BABÍ en Altura en superar el llistó situat sobre 1,65m; i del junior ORIOL SELLARES en fer uns bons 1'05"10 en els 400 tanques.
El resultat final de l'encontre va estar: L'Hospitalet (191); Laietania de Mataró (178); CA Lloret (174); JASabadell (172); GEEGironí (168); CA Palafrugell-Costa Brava (157); CA MANRESA (138); CE Universitari (100).
Aquest resultat fa que la jornada del dia 22 a cel.lebrar a les mateixes pistes de l'Hospitalet comporti la possibilitat de intentar situar a l'equip entre els 4 millors del grup per poder lluitar de la 1era a la 8ena posició, del contrari, es lluitarà de la 9ena a la 16ena posició. L'objectiu es presenta complicat, però si es pot comptar amb tots els efectius hi han opcions d'aconseguir-se.
A nivell femení, l'equip va actuar com a banc de proves de cara al compromis de Lliga Nacional del proper dia 30 fent sentir als responsables tècnics unes bones vibracions per afrontar aquest important compromis de l'Entitat. Destacar la victòria de la juvenil MIREIA VILAFRANCA en els 800 metres amb uns excel.lents 2'23"42. Bons 1'09"12 de CARME BES en els 400 tanques. La pertiguista NATALIA GARCIA va superar el llistó situat sobre 3,20 metres. ARIADNA AIVAR va tornar a superar els 44 metres en Martell fixant la seva actuació en 44,08 metres. El quartet de 4x400 format per VILARÓ, TORRESCASANA, BORAO i BES van marcar uns bons 4'12"79.


CARME ROBLES, EXCEL.LENTS 24'35", millor marca absoluta en ruta

Barcelona, 09/04/2006

Excel.lents 24'35" els marcats per la marxadora CARME ROBLES en el "XIV Memorial Raimon Lozano" de marxa atlètica cel.lebrats ahir a Barcelona sobre 5000 metres en circuit urbà. La prova, organitzada per el FCBarcelona, va estar guanyada per la marxadora internacional EVA PEREZ (FCB) amb 23'46", ocupant la marxadora manresana una brillantissima segona posició, aconseguint alhora Millor marca absoluta de Manresa en ruta.


Lliga Catalana de primera categoria

L'Hospitalet, 08/04/2006

Discreta actuació del Club Atlètic Manresa, en la primera jornada de Lliga Catalana que es va celebrar dissabte a la tarda a les instal·lacions de L’Hospitalet. El CAM masculí degut a considerables baixes, com els germans Abel i Ignasi Àvila, Albert Àlvarez, entre altres, va ser setè a la classificació general amb 139 punts, 52 menys que l’Hospitalet Atl. El vencedor d’aquesta primera jornada.

Malgrat tot el CAM va tenir bones actuacions i és de destacar la prova de marxa on els representants del Manresa van aconseguir fer punts, 13, Jordi Guiralt va ser quart en els 5 quilòmetres amb un registre de 24.56.9, que és millor marca personal i Guillem Pérez, cinquè amb 25.20.7. Sisena posició de Sergi Ferret en els 800 metres amb uns bon 1.59.93. Cinquè lloc de David Martínez, en els 5000 metres amb 15.11.22.

La resta van fer aquestes actuacions: en 400 tanques, Oriol Sellarés onzè (1.05.10) i Jordi Mateos catorzè (1.12.51); en 800 metres, Cristian Trinitat quinzè (2.07.13); en 200 metres, Jaume Pérez vuitè (23.33) i Roger Torras, catorzè (25.80); en javelina, Carles Peig setè (43,20m), i Ignasi Vilajosana dotzè (31,54m); en alçada, Eric Rosell setè (1,70m) i Albert Babí vuitè (1,65m); en 5000m, Jordi Arola setzè (17.34.58); en pes, Àngel L. Garcia novè (10,98m) i Gustau Vilellas onzè (9,37m); en triple; Sergi Calvo desè (11,78m) i Jordi Pierola onzè (11,64m); en 4x400 metres, l’equip del CAM va ser sisè amb 3.35.53 i va estar format per Ignasi Vilajosana, Sergi Ferret, Oriol Sellarés i Amadeu Pintó).

Les noies van sortir fora de concurs de cara a preparar la Lliga Nacional que començarà d’aquí unes setmanes les mateixes de l’Hospitalet. Els resultats obtinguts van aquests: en martell, Ariadna Aivar va fer 44,08m i Anais Vila 20,74; en 400 tanques, Carme Bes va fer 1.09.12 i Anna Padial 1.16.93; en llargada, Anna Circuns 5,17m i Olatz Mompeó 4,55m; en 800 metres, Mireia Vilafranca va guanyar la prova amb 2.23.42 i Anna Vilaró va fer 2.30.90; en 200 metres, Ada Mompeó, va la distància en 28.30 i Eulàlia Torrescasana en 28.35; en perxa, Natàlia García va enfilar-se a 3,20 metres i fou segona; en disc, Ariadna Aivar va fer 22,58 i Alba Molera 24,55m; en 5000 metres, Marta Figueras va fer 19.44.36 i el quartet de relleus 4x400 metres va guanyar amb un temps de 4.12.79 i va estar format per Eulàlia Torrescasana, Roser Vilaró, Carme Bes i Olga Borao.

Josep Mas.


MERITXELL CALDUCH, SERGI RODRIGUEZ i RAMON CAMPS, destacats a Barcelona i a Rotterdam

Barcelona, 08/04/2006


Els fondistes manresans MERITXELL CALDUCH i els maratonians de CA MANRESA SERGI RODRIGUEZ i el veterà RAMON CAMPS han estat els mes destacats en les seves respectives participacions a Barcelona (Cursa dels bombers) i a Rotterdam, en la seva emblemàtica marató, respectivament.
CALDUCH ha estat la 6na atleta femenina en creuar la linea d'arribada, segona atleta espanyola, amb uns bons 35'10" desprès de correr els 10 quilòmetres de que constava la cursa que ha transcorregut per els carrers de Barcelona, amb una participació record de 10.000 atletes.


Rotterdam, 08/04/2006


Per altra banda, el veterà fondista de CA MANRESA RAMON CAMPS ha aconseguit unes brillants 2h37'20" en la Marató més emblemàtica que es cel.lebra en el vell continent, la Marató de Rotterdam, millorant en més de cinc minuts el seu millor registre que datava de la Marató de València 2005.

El seu company de Club, en SERGI RODRIGUEZ ha fet uns bons 2h36'18", però ha hagut de pagar un gran desgast a partir del quilòmetre 32, a haver pasat la mitja en 1h10'56". En definitiva, unes bones actuacions les portades a terme per aquests fondistes manresans a Rotterdam.


CARME ROBLES, podi en el "III GP de marxa atlètica Villa de Zuera"

Zuera, 07/04/2006


La marxadora monistrolenca de CA MANRESA CARME ROBLES va aconseguir una excel.lent tercera posició en una prova del calendari nacional de marxa atlètica, en concret, en el "III Gran Premi de marxa atlètica Villa de Zuera" cel.lebrada el pasat dissabte en aquesta localitat aragonesa.
ROBLES va marcar uns bons 26'08" entrant en aquesta tercera plaça, nomès superada per l'internacional MAITE GARGALLO (Scorpio-71) que va estar la guanyadora amb 23'29". La segona posició la va ocupar l'atleta LORENA CASTRILLO (Anta-Burgos) amb 24'40". Les atletes va haver de suportar una alta temperatura al llarg dels 5 quilòmetres en que constava la cursa.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Manresa, 04/04/2006

LLIGA CATALANA DE CLUBS 2006
L'equip masculí absolut de l'Entitat afrontarà la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2006 que es cel.lebrarà el proper dissabte a la tarda en el Complexe esportiu de l'Hospitalet Nord amb moltes baixes dels principals atletes de la formació masculina: Els germans AVILA no podràn estar presents al estar concentrats a Punta Umbria per el Comitè Paralimpic Espanyol. El vigent campió d'Espanya Juvenil ALBERT ALVAREZ està concentrat a Alfas del Pi per la RFEA. El saltador KIRIAN PEREZ i els velocistes JOSEP PUIG i JORDI GARCIA no podran estar presents per questions laborals. Aquests factors mimvaràn molt l'actuació conjunta de l'equip en aquesta jornada classificatoria, i que tot i que es lluitarà de valent, disminueixen molt les opcions d'estar entre els 8 millors equips.
Per altra banda, l'equip femení hi participa fora de concurs, com a banc de proves de cara al primer compromis important que tindrà l'Entitat el 30 d'abril amb la primera jornada de la Primera Divisió Nacional 2006, i on cop cada any, s'intentarà obtenir un bon resultat.

DOS MANRESANS a la Marató de Rotterdam

El veterà RAMON CAMPS i en SERGI RODRIGUEZ viatgaràn en avió divendres cap a Rotterdam, per pendre part diumenge en una de les Maratons mes importants del calendari mundial de ruta: La marató de Rotterdam. L'objectiu d'ambdos atletes de CA MANRESA es aconseguir millorar el seu registre personal en el cas de CAMPS, i en el cas de RODRIGUEZ el debutar en una Marató aconseguint un bon registre.

Cursa dels Bombers, a Barcelona
Atletes de CA MANRESA hi estaràn present diumenge, en aquesta multitudinaria cursa, que tindrà una participació prevista de 9000 participants, i que es desenvoluparà per els carrers de Barcelona, sobre una distància de 10 quilòmetres.


DAVID MARTINEZ, Campió de Catalunya de 10000 metres

Castellar del Vallès, 01/04/2006

L'atleta de CA MANRESA DAVID MARTINEZ s'ha proclamat Campió de Catalunya Promesa en 10.000 metres en el transcurs del Campionat de Catalunya Absolut de 10.000 metres cel.lebrat aquesta tarda a Castellar del Vallès.


La cursa, que ha estat molt animada gràcies al ritme imposat per l'atleta JOAN RAMON MUÑOZ -entrenador del millor fondista català de l'actualitat, en Jose Rios- que ha encapçalat la cursa fins el quilòmetre 4, ha estat guanyada per l'atleta blaugrana ADRIÀ GARCIA amb uns bons 29'52"74.
En un segon grup, ha anat el manresà DAVID MARTINEZ que, finalment, ha acabat en una excel.lent quarta posició absoluta, proclamant-se Campió de Catalunya en la categoria promesa (sub-23), amb uns brillants 30'55"54 (mmp).


ALICIA FERNANDEZ GUANYA LA "X PENTARAPIDA DE POLLENÇA"

Pollença, 01/04/2006

La mitgfondista ALICIA FERNANDEZ va estar la brillant guanyadora de la "X PENTARAPIDA" cel.lebrada ahir a Pollença.
Aquesta original competició que ja porta 10 anys de vida, en la que els seus participants han de portar a terme en un curt espai de temps cinc proves atlètiques: 1500, 800, 400, 200 i 100m. (entre cada prova, hi ha una recuperació de 20 minuts) , sumant les puntuacions (taula IAAF) segons les marques assolides, va tenir en l'edició d'ahir una clara dominadora, la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ.
FERNANDEZ va guanyar 4 de les 5 proves cel.lebrades, i a mès, ho va fer amb un excel.lent nivell de marques. Va marcar uns esplendits 4'43"0 en els 1500; 2'16"1 en els 800; 59"6 en els 400; 26"6 en els 200 en aquestes quatre proves en que va guanyar. En la darrera prova, els 100 va fer uns bons 13"4.
Amb aquesta victòria, FERNANDEZ es va endur el premi en metàl.lic de 600 euros, a mès de superar el Rècord existent en mes de 1000 punts segons la taula internacional IAAF.
En segona posició, va quedar l'atleta balear ANGELA LOPEZ (Puerto Alicante), atleta que ostenta el Rècord absolut balear de 400 tanques amb 1'00"55, i que a "priori" sortia com a principal favorita per endur-se la victòria.
Amb aquesta victòria, FERNANDEZ ha tornat a la competició de pista en proves de mitg fons, desprès d'una absència de quasi dues temporades, i aportarà la seva experiència en els importants compromisos de l'Entitat que s'apropen en les properes setmanes.


SIS PODIS DE CA MANRESA EN ELS CATALANS DE RELLEUS

Tarragona, 01/04/2006


6 PODIS MANRESANS EN LA FINAL CATALANA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

Bon bagatge manresà en la final del Campionat de Catalunya de relleus disputada a Tarragona, aquest dissabte passat 1 d'abril, on s'han assolit fins a 6 podis Amb un relleu campió, 4 segons i un tercer. A més cal sumar-hi quatre noves Millors Marques de Manresa, les aconseguides pels 4x100 CM i CF, el 4x300 CF i el 4x80 IF (per dos cops).
Impecable el comportament dels equips de relleus cadets, tant masculins com femenins, on tots 4 (els dos relleus curts i els dos relleus llargs) han assolit el sotscampionat, fita mai assolida fins ara per l'entitat, en aconseguir pujar a tots els podis en una categoria tant de nois com de noies. Tots els relleus van ser estar molt emocionants, on els equips de L'Hospitalet van privar als manresans de gaudir d'alguna victòria.
Els equips infantils es van treure el mal gust de la fase prèvia, ja que les noies del 4x80 infantil femení van ser superiors a totes les seves rivals i van aconseguir proclamar-se Campiones de Catalunya, per contra en el relleu més assequible, el 4x200, les manresanes no van acabar de trobar el seu lloc en la cursa, i van finalitzar en un meritori 4rt lloc. Per la seva banda els nois del 4x80 infantil van pujar al podi en 3er lloc en una renyida final.
En categoria aleví les baixes d'última hora van esgarrar les possibilitats de podi dels relleus femenins que van haver de conformar-se en un bon 8è lloc pel 4x60 i en el 12è pel 3x600. Els nois per la seva banda van assolir un excel.lent 6è lloc en els 3x600, amb tots els componets de 1er any, mentre al 4x60 és va faltar un xic en semifinals, de colar-se per disputar la final.
Els resultats de la final pel C.A.Manresa en cada prova han estat els segúents:
En cadet masculí:
* 4x100: 2on amb 47"5 (47"5 en semifinals), amb Raül Molla, Jean Pierre Cebrià, Vicenç Torras i Albert Babí.
* 4x300: 2on amb 2'38"6, amb Raül Molla, Jean Pierre Cebrià, Vicenç Torras i Albert Babí.

En cadet femení:
* 4x100: 2on amb 51"6, (52"4 en semifinals), amb Laia Morató, Mireia Chico, Paula Ibañez i Olatz Mompeó.
* 4x300: 2on amb 3'00"1, amb Laia Morató, Mireia Chico, Paula Ibañez i Olatz Mompeó.

En infantil masculí:
* 4x80: 3er 43"2, (43"1 en semifinals), amb Pere Tió, Marc Maldonado, Nil Saladich, Marc Valero.

En infantil femení:
* 4x80: 1er (46"8), (43"5 en semifinals), amb Laura Clemente, Alba Casanovas, Laura Farré i Andrea Isus.
* 4x200: 4rt amb 1'59"3, amb Laura Clemente, Alba Casanovas, Laura Farré i Andrea Isus.

En aleví masculí:
* 4x60: semifinalista amb 39"2, amb Francesc Corral, Miguel Clemente, Gerard Laymon i Víctor Sabariego.
* 3x600: 6è amb 6'19"6 , amb Gerard Laymon, Miguel Clemente i Víctor Sabariego.

En aleví femení:
* 4x60: 8a amb 40"3, (39"3 en semifinals), amb Alba de Arriba, Núria de la Rosa, Lisa Cuesta i Mònica Clemente.
* 3x600: 12è amb 6'34"8, amb Mònica Clemente, Lisa Cuesta i Alba de Arriba.


BENVINGUT OLIVERAS, MERITXELL CALDUCH i SERGI RODRIGUEZ, destacats en la "VIII Cursa Ciutat de Girona"

Girona 2/4/2006

El veterà atleta de CA MANRESA BENVINGUT OLIVERAS va classificar-se en una excel.lent segona posició en la categoria de veterans en la "VIII Cursa Ciutat de Girona" cel.lebrada avui sobre una distància de 10 quilòmetres sobre circuit urbà, amb un temps de 32'48". El seu company de club, el manresà SERGI RODRIGUEZ va tenir una destacada actuació en quedar en una brillant quarta posició de la cursa, amb uns excel.lents 32'18". La cursa va estar guanyada per l'atleta extranger MARMO BEYEN amb 30'47".
La manresana MERITXELL CALDUCH va entrar en una bona segona posició en l'apartat femení amb un temps de 35'55". La cursa va estar guanyada per l'anglesa afincada a Catalunya LOUIS BROWM amb 35'20".
La cursa ha tingut una participació de 695 atletes classificats.


CINC ATLETES, CONCENTRATS PER LA RFEA per Setmana Santa

Alba Martinez, a Sevilla. Alba Corredera, a València. Albert Babí, a Ermua (Bizcaia), Albert Alvarez a l'Alfaz del Pí (Alacant) i al CAR de Sant Cugat Devora Calveras són els cinv atletes de CA MANRESA que la Reial Federació Espanyola d'Atletisme ha sel.leccionat per pendre part en les concentracions de Setmana Santa que els responsables tècnics nacionals dirigiràn.D'altra banda, una cinquantena de atletes de l'Escola d'Atletisme de l'Entitat participaràn del 10 al 12 d'abril en una estada esportiva a Vilanova de Sau, en la que alternaràn tot tipus d'activitats esportives i ludiques. 31-03-06


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

CLUB ATLETIC MANRESA te per aquest proper cap de setmana els següents compromisos esportius:

*CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 metres, a Castellar del Valles, amb la participació de DAVID MARTINEZ en la categoria promesa.

*REUNIÓ DE FONS a Burjassot(València).
ALBA CORREDERA hi estarà present en la prova dels 5000 metres femenins absoluts.

*CURSA DE 10 QMS DE GIRONA.
Atletes de l'Entitat hi pendràn part un any mes en aquesta cursa de ruta del calendari català.

*JORNADA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS en les categories de promoció, a Tarragona.
Els onze equips de l'Entitat i els 44 atletes que els composaran, i que van asolir el bitllet aquest pasat cap de setmana per participar en aquesta Jornada Final estaràn presents aquest dissabte a Tarragona, amb l'objectiu alguns d'ells, d'assolir plaçes de podi.

*14è Trofeu de marxa atlètica Ciutat de Bardalona.
Marxadors de l'Entitat hi pendràn part en aquesta competició urbana de marxa atlètica.


 

 

 

Maig 2006


 

ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Manresa, 30/05/2006

S'apropa un intens cap de setmana d'activitat esportiva per els interesos de CA MANRESA.

*CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA.
ANNA CIRCUNS i BLANCA ROVIRA en l'apartat femení; i DAVID MARTINEZ i GUILLEM FERNANDEZ en el masculí son les opcions mes important del CAM en aquests catalans promesa que es cel.lebraràn dissabte a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

*FASE PREVIA DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA ALEVI, INFANTIL I CADET, a Sabadell.
Dissabte en categoria aleví i infantil; i diumenge en categoria cadet, es cel.lebraràn a Sabadell aquesta fase previa que donarà acces a les finals de cada prova i categoria.
Una seixantena d' atletes de l'Entitat hi estaràn presents per la lluita per un bitllet per les Finals.

*"I MITING INTERNACIONAL DE LLORET DE MAR per atletes veterans"
Diumenge al mati, es cel.lebrarà aquesta primera edició, amb presencia d'atletes veterans de CA MANRESA.
AMADEU PINTÓ en els 100 metres, RAMON CAMPS en els 5000 metres, en la categoria masculina; i MIREIA VILA en els 100 metres i JUDIT ESTER en els 3000 metres en l'apartat femení, encapçalen la representació manresana.

*9è Miting Internacional d'Atletisme de Gavá
Diumenge a la tarda, es cel.lebrarà aquesta nova edició. ABEL AVILA i IGNASI AVILA en els 1500 metres; ALBA MARTINEZ en els 800 metres i ALBA CORREDERA en els 3000 obstacles sortiràn a la recerca de bons registres.

*TROFEU "CIUTAT DE MOLLET"
La mitgfondista EVA IGLESIAS pendrà part en els 800 metres d'aquest Trofeu d'Atletisme que es cel.lebrarà dissabte a la tarda.

*CURSA DE PINEDA DE MAR (10 qms de ruta)
La manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team) i ORIOL DALMAU (CAM) encapçalaràn la representació bagenca en aquesta important cursa del calendari de ruta català que es cel.lebrarà diumenge.

*CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL per autonomies, a Caceres.
El juvenil ALBERT ALVAREZ ha estat sel.leccionat per Catalunya per estar present en aquest Nacional per autonomies que es cel.lebraràn a Caceres del 2 al 4 de juny.
Els cadets ALBERT BABÍ en 300 metres i MARTA DE LA ROSA en Disc, que havien estat sel.leccionats per el Comitè Tècnic de la Federació Catalana per pendre part en aquests estatals amb la sel.lecció cadet, ambdos atletes han hagut de renunciar per lesió.


4x100 FEMENÍ ABSOLUT, HISTÒRIC RECORD BATUT

Vic, 28/05/2006

En el transcurs del Campionat de Catalunya de Clubs cel.lebrat aquesta tarda a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Vic, el quartet de CA MANRESA de 4x100 metres format per DEBORA CALVERAS, ANNA CIRCUNS, OLATZ MOMPEÓ i ARIADNA AIVAR han aconseguit millorar el registre mes antic (49"8 manuals)que hi havia en la taula de records de l'Entitat, que datava de 1975. El quartet manresà ha establert un nou registre deixant-lo en uns brillants 49"84. La clau ha estat en l'excel.lent transacció de la posta entre les quatre atletes.


A mès d'aquest Record Absolut, s'han viscut bones actuacions individuals a càrrec de MIREIA VILAFRANCA en els 400 metres (1'02"84 -mmp-); de DEBORA CALVERAS en Triple (12,40m); de GISELA RAMOS en els 400 tanques (1'11"99 -mmp-); de ANNAIS VILA en Llargada (4,96m); de ALBA MOLERA en Javelina (33,44m); de JUDIT ESTER en els 1500 metres (4'53"16); de CARME ROBLES en 5000 marxa (26'52"86); d'ARIADNA AIVAR en Martell (44,71m); d'OLGA BORAO en 200m (28"37); de NOEMI LOPEZ en Altura (1,40m); de MªHELENA ROVIRA en Disc (24,27m -mmp-), que han situat a l'equip, tot i el gran numero d'absències que avui hi ha hagut en l'equip titular, en una bona cinquena posició final, en un Campionat que ha servit a l'Entitat com banc de proves de cara a l'encontre trascendental del proper 18 de juny.

Tanmateix, destacar l'actuació d'ALBA MARTINEZ en el "XV Miting Internacional de Palafrugell" cel.lebrat dissabte on va marcar uns bons 4'41"05 en els 1500 metres.


EXCEL.LENTS REGISTRES DELS GERMANS AVILA A PALAFRUGEL

Palafrugell, 28/05/2006

Excel.lents registres els aconseguits per els germans AVILA en el "XV Miting Internacional de Palafrugell" cel.lebrat dissabte en la prova dels 800 metres. L'ABEL va marcar uns brillants 1'53"80 (3er millor registre personal) apropant-se al seu Rècord del Mon T-12 que ell mateix ostenta des de Athenas 2004 amb 1'53"12. El seu germà, l'Ignasi va parar el cronómetre en uns bons 1'56"73. El proper diumenge, tots dos pendràn part en el Miting Internacional de Gavá en la prova dels 1500 metres.


ALBERT ALVAREZ, RÈCORD JUVENIL I JUNIOR en Perxa

Barcelona, 27/05/2006

L'atleta juvenil ALBERT ALVAREZ, especialista en Proves Combinades i actual Campió d'Espanya Juvenil d'aquesta especialitat ha aconseguit un nou Rècord juvenil i junior de l'Entitat en el concurs de Perxa en superar el llistó situat sobre uns excel.lents 4,50 metres, millorant en 20 centímetres l'anterior registre que ell mateix ostentava. Aquesta actuació ha tingut lloc avui a l'Estadi Joan Serrahima en el trancurs d'un proves de control organitzades per la Federació Catalana d'Atletisme.


ABEL AVILA, RECORD ABSOLUT DE MANRESA en els 1000 metres ambunsbrillantissims 2'28"2

Manresa, 23/05/2006

En el "I Control absolut d'atletisme 2006" organitzat per Club Atlètic Manresa amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, cel.lebrat aquesta tarda a l'Estadi Municipal d'Atletisme de "El Congost" s'han viscut noranta minuts d'un atletisme de molts quilats, amb un Rècord Absolut de Manresa a càrrec del mitgfondista santjoanenc ABEL AVILA en la prova dels 1000 metres; amb un Rècord cadet a càrrec de la gironellenca EKHIÑE OTAOLA en els 1000 metres; amb la tercera millor marca absoluta de tots els temps en categoria absoluta femenina en els 1000 metres; amb la quarta millor marca absoluta en l'història manresana d'una atleta femenina en els 100 metres i en la vuitena millor absoluta en els 100 tanques.
Tot això en nomès noranta minuts d'un excel.lent festival atlètic.
El mitgfondista ABEL AVILA ha marcat uns excel.lents 2'28"2, rebaixant en 6 dècimes l'anterior limit manresà que datava del 8 d'agost de 1987 (Joan Lleonart: 2'28"8 -Sant Celoni).
L'Abel ha estat molt ben secundat per el seu germà l'Ignasi, que ha fet uns brillants 2'31"4 (mmp).
Tots dos, estàn preparant la seva participació en els Campionats del Mon que es cel.lebraràn a Holanda el proper agost. El proper dissabte, ambdos atletes pendràn part en el XV Miting Internacional d'Atletisme de Palafrugell en la prova dels 800 metres.
La gironellenca EKHIÑE OTAOLA ha establert un nou Rècord cadet (15 anys o menys) en la distància dels 1000 metres en marcar uns excel.lents 3'01"4, rebaixant en 2 segons 3 decimes (2"3) l'anterior registre existent que datava des del 15 de Maig de 1985 (Nuria Puig: 3'03"7 -Manresa-).
La prova femenina dels 1000 metres ha estat guanyada per la navassenca ALBA MARTINEZ amb uns bons 2'59"4, tercera millor marca absoluta de tots els temps en aquesta distància.
Excel.lent ha estat l'actuació d'ARIADNA AIVAR en els 100 metres guanyant la prova i parant el cronometre en uns bons 12"5, quarta millor marca absoluta de sempre de l'Entitat.
Tanmateix, la saltadora internacional DEBORA CALVERAS ha debutat en la prova dels 100 tanques quedant segona en la mateixa amb uns interessants 16"2, vuitè millor registre absolut manresà.
Han estat noranta minuts d'una intensa demostració del excel.lent estat de salut que viu en l'actualitat l'atletisme manresà i bagenc.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Manresa, 22/05/2006

Molta activitat tindrà CA MANRESA el proper cap de setmana:

*XV MITING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL
ABEL AVILA i IGNASI AVILA en els 800 metres, i ALBA MARTINEZ, ALBA CORREDERA i EVA IGLESIAS en els 1500 metres seràn la representació bagenca en aquest important festival atlètic que es cel.lebrarà el proper dissabte 27.

*13è Campionat de Catalunya de Clubs 2006
CA MANRESA hi estarà present diumenge a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona amb l'equip femení. L'entitat no presentarà la millor formació, a fí de donar descans desprès de l'excel.lent actuació duta a terme ahir a Valladolid, i donant entrada a nous valors amb l'objectiu d'anar agafant experiència.

*CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 QMS en ruta i de veterans.
A Barcelona, es cel.lebrarà diumenge aquest català de ruta amb presencia d'atletes de l'Entitat.

*JORNADA DE LA LLIGA DE PROMOCIÓ 2006
Atletes de l'Escola d'Atletisme de CA MANRESA pendràn part en aquesta nova jornada de la Lliga Catalana de Promoció 2006


.....i de Valladolid, CAP A LA FINAL !!!

Valladolid, 21/05/2006

È xit sense precendents en l'història de CA MANRESA. L'equip femeni ha tornat a fer "de les seves", es a dir, a donar un altre recital d'atletisme d'equip, aconseguint el premi mes important: el bitllet per la final de quatre del proper dia 18 de juny, per l'ascens a Divisió d'Honor.
El resultat aquell dia serà el que serà, però CA MANRESA hi serà de ple dret i lluitant per fer-ho lo mes be possible, demostrant el que ha demostrat avui: Que es un equip molt compensat, i amb una qualitat conjunta molt alta.
El resultat final de l'encontre ha estat:


L'HOSPITALET ATLETISME (201)
CA MANRESA (175)
CA VALLADOLID UNIVRESIDAD DE VALLADOLID (158)
CA OURENSE ACADEMIA POSTAL (150)

Tres victòries individuals ha tingut CA MANRESA al llarg del quadrangular:
la saltadora DEBORA CALVERAS ha estat l'atleta mes valuosa de l'equip amb 16 punts i dues victòries a càrrec seu en els concursos de Llargada (5,25m) i Triple (12,24m), i la de la obstaqulista ALICIA FERNANDEZ en els 3000 obstacles (11'34"37), i bona 6ena posició desprès en 400 tanques amb 1'11"74, donant uns importants 11 punts a l'equip.

Brillants segons llocs a carrec d'ARIADNA AIVAR en el Martell (45,89m); de la fondista EVA IGLESIAS en el 3000 metres (10'27"99); de la saltadora NATALIA GARCIA en perxa (3,30m); de IRENE TAPIA en el concurs d'Altura (1,55m); de ALBA MOLERA en Javelina (33,59m); de la migfondista ALBA MARTINEZ en els 1500 metres (4'53"), i de la surienca ANNA CIRCUNS en Pes (11,20 -mmp-) i 100 metres tanques (15"61) aportant a l'equip uns esplendits 14 punts.

Importants tercers llocs de JUDIT ESTER en els 3000 metres (10'35"37); de la migfondista MIREIA VILAFRANCA en els 800 metres (2'22"83); dels quartets de 4x100 (Ada Mompeó, Irene Tapia, Paula Ibañez, Olatz Mompeó) i 4x400 (Roser Vilaró, Alba Martinez, Carme Bes, Anna Vallhonesta) amb 51"04 i 4'10"56 respectivament.

Molt importants quartes posicions les asolides per l'obstaqulista SILVIA SANCHEZ en els 3000 obatcles (12'32"02); per la velocista GRISELDA JUNCÁ en els 200 metres (27"17); per la migfondista ALBA CORREDERA en els 1500 metres (4'59"); per CARME BES en els 400 tanques (1'09"53); per la marxadora CARME ROBLES en els 5000 marxa amb 27'42"76.

No menys importants han estat les cinquenes posicions asolides per ANNA VALLHONESTA en els 400 metres (1'01"76); per MONTSERRAT MORATÓ en Martell (42'07m); per ARIADNA AIVAR en els 100 metres (13"12); per la saltadora OLGA BORAO en Triple (10,70m); per NATALIA GARCIA en Pes (9,51m); per MIREIA CHICO en Altura (1,40m).

Sisenes posicions les fetes per la quatrecentista ROSER VILARÓ en els 400 metres (1'02"71); per BLANCA ROVIRA en Javelina (26,52m); per GRISELDA JUNCÁ en els 100 metres (13"38); per ANNA VILARÓ en els 800 metres (2'25"66); per LAIA MORATÓ en Perxa (2,60m).

Setenes posicions aportant dos punts cadasquna a l'equip, per GISELA RAMOS en els 100 tanques (18"27); per la marxadora CARME CAMPOY en 5000 marxa (29'17"64), per LOURDES ROSSINYOL en Disc (24,67m).

Vuitenes posicions per ANNAIS VILA en el concurs de Llargada (4,52m); i per MªHELENA ROVIRA en Disc (22,72m).

Una excel.lent jornada la viscuda avui a Valladolid, en el Compexe Esportiu Municipal "Ciudad de Valladolid". Una nova pagina d'or per l'atletisme bagenc i manresà. Ja estem a la Final¡¡¡. Però ara toca disfrutar del aconseguit avui en terres vallisoletanes.

Caldrà ara veure quins dos equips mes ens acompanyaran a nosaltres i a l'Hospitalet a la Final. I llavors, s'haurà de correr i molt per guanyar a l'equip manresà. De totes maneras, en ilusió i ganes de fer-ho be, no hi ha equip que ens guanyi.

Ja es coneixen els equips per la Final a quatre del proper 18 de juny:
L'HOSPITALET ATLETISME; l'OVIEDO ATLETISMO; el CA CORDOBA i CA MANRESA.
L'Oviedo Atletismo ha guanyat l'encontre a Cartagena i el CA CORDOBA ha ocupat la segona posició en aquest quadrangular.
Aquests quatre equips lluitaran el diumenge 18 de juny per les dues plaçes que donaràn l'ascens a Divisió d'Honor.

HORARI DE MARXA I LLOC DE SORTIDA DE L'EXPEDICIO A VALLADOLID.

Manresa, 17/05/2006

L"ENCONTRE DE VALLADOLID"

L'EQUIP ABSOLUT FEMENI MARXARÀ CAP A VALLADOLID EL DISSABTE 20.

EL LLOC DE SORTIDA ES LA PLAÇA D'ESPANYA (Davant l'Institut Lluis de Peguera)

L'HORA DE SORTIDA es les 5:00 hores del matí de dissabte.

CAL PORTAR EL DOCUMENT NACIONAL D'IDENTITAT !!!


Joan


"I CONTROL D'ATLETISME 2006".

Manresa, 17/05/2006

CLUB ATLÈTC MANRESA amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme organitza per el proper dimarts 23 de maig del 2006, a l’Estadi Municipal d’Atletisme de “El Congost” el “I Control d’Atletisme 2006”, sota el següent REGLAMENT:

Art. 1 El Control anirà a càrrec del Col.legi de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme-Deleg. Manresa-.

Art. 2 Hi poden participar aquells/aquelles atletes que tinguin degudament tramitada la seva llicència federativa per la present temporada.

Art. 3 L’HORARI DE PROVES es el següent:

19,00h PERTIGA F PES F
19,30h 100 m.ll. F
20,00h 1000 m.ll. F
20,15h 1000 m.ll. M
20,30h 100 m.tanques F

Art. 4 Les inscripcions es portaràn a terme fins 45’ abans de l’inici de la prova. El preu de l’inscripció serà de 3 euros per1 prova; 5 euros per 2 proves; 6 euros per 3 proves..

Art. 5 El Club Atlètic Manresa i la F.C. d’Atletisme no es fan responsables dels possibles danys morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants en aquestes proves.

Art. 6 Tot allò no previst en aquest Reglament, es regirà per les normes de l’IAAF.

Club Atlètic Manresa


L'ILUSIÓ REINA EN LES FILES DE CA MANRESA.

Manresa, 16/05/2006

L'ilusió reina en tots els estaments de l'Entitat. Tant des de el cos tècnic, com dins la directiva i molt important, dins l'equip es respira ilusió davant l'important compromis del proper diumenge a Valladolid.
L'escenari de l'encontre serà el Complexe Esportiu Municipal "Ciudad de Valladolid".

Els equips que trobarà l'equip manresà serà l'anfitrió del quadrangular, el CA VALLADOLID UNIVERSIDAD DE VALLADOLID, l'equip galleg del CA OURENSE ACADEMIA POSTAL i el maxim favorit L'HOSPITALET ATLETISME.

CLUB ATLÈTIC MANRESA afrontarà l'encontre amb quasi mateixes atletes que van participar en l'encontre de la primera jornada que es va cel.lebrar a l'Hospitalet el pasat 30 d'abril. Nomès dues baixes hi hauran respecte a aquella formació, l'obstaculista MARTA FIGUERAS per lesió i la quatrecentista EULALIA TORRESCASANA per motius personals. Tres incorporacions hi hauran per aquesta jornada: la santfeliuenca GRISELDA JUNCÁ que correrà els 200 i els 100; la llançadora veterana i una de les capitanes de l'equip LOURDES ROSSINYOL que pendrà part en el concurs de Disc i la obstaqulista de Sant Vicenç de Castellet SILVIA SANCHEZ.

Les 33 atletes que han estat convocades per aquest encontre, mes el cos tècnic, directius i els acompanyants, amb un numero total de l'expedició que rondarà la seixantena marxaran per carretera dissabte a primera hora del mati amb l'objectiu d'instal.lar-se a l'hotel a dinar, per tenir maxim temps de descans abans de l'encontre.

L'objectiu, per suposat, que agoserat pero factible, es assolir la segona posició de l'encontre que donaria l'acces a disputar l'encontre final d'ascens a Divisió d'honor entre les 4 millors formacions de l'estat. Una fita mai asolida per aquest equip femeni de CA MANRESA, en el que han pasat per ell 99 atletes, i que des de que va pujar a Primera Divisió Nacional aquell juny de 1996 nomes ha donat jornades de satisfacció a tota la familia de CA MANRESA, i fins i tot, amb un titol estatal com va estar la proclamació de Campiones d'Espanya de Primera Divisió Nacional l'any 2002 a Getafe, fet que va dur a l'equip a la llavors "Divisió d'Honor B". Amb la restructuració de categories que va fer la RFEA l'any 2003, en l'actualitat ens trobem a l'antesala de la maxima categoria estatal.

L'equip en que sortirà diumenge a les pistes serà:
100 GRISELDA JUNCA ARIADNA AIVAR
200 GRISELDA JUNCÁ OLGA BORAO
400 ANNA VALLHONESTA ROSER VILARÓ
800 MIREIA VILAFRANCA ANNA VILARÓ
1500 ALBA MARTINEZ ALBA CORREDERA
3000 EVA IGLESIAS JUDIT ESTER
3000ob ALICIA FERNANDEZ SILVIA SANCHEZ
400 t ALICIA FERNANDEZ CARME BES
100 t ANNA CIRCUNS GISELA RAMOS
5qmM CARME ROBLES CARME CAMPOY
Altura IRENE TAPIA MIREIA CHICO
Pertiga NATALIA GARCIA LAIA MORATÓ
Triple DEBORA CALVERAS OLGA BORAO
Llargda DEBORA CALVERAS ANNAIS VILA
Pes ANNA CIRCUNS NATALIA GARCIA
Disc LOURDES ROSSINYOL Mª HELENA ROVIRA
Martell ARIADNA AIVAR MONTSERRAT MORATÓ
Javalina ALBA MOLERA BLANCA ROVIRA
4x100 PAULA IBAÑEZ-IRENE TAPIA-ADA MOMPEÓ i OLATZ MOMPEÓ
4x400 ROSER VILARÓ-ALBA MARTINEZ-CARME BES-ANNA VALLHONESTA

No hi ha dubte d'una cosa: l'equip donarà tot el que te dins seu. Caldrà esperar a la darrera posta del 4x400 per saber si aquest equip omplirà una altre pagina important en l'història de CA MANRESA


LES JUNIORS DEL CAM, PODI EN EL CATALÀ DE CLUBS JUNIOR 2006.

Barcelona, 13/05/2006

L'equip junior de l'Entitat ha volgut sumar-se als podis asolits per els equips inferiors el pasat cap de setmana a Calella, aconseguint merecudament el tercer lloc en aquest "XV Campionat de Catalunya de Clubs" cel.lebrat aquest diumenge a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.


La classificació final del Campionat ha estat:
AA CATALUNYA UBAE (57)
FC BARCELONA (46)
CA MANRESA (44)
L'HOSPITALET ATLETISME (43)


Com el resultat final reflexa ha estat un encontre molt disputat fins a la darrera prova: el relleu llarg del 4x400.

CA MANRESA ha plantat cara als "3 grans" de Catalunya, i s'ha endut com a premi, estar present en el podi per segon any consequtiu, fita mai asolida fins avui per l'Entitat.

Individualment, destacar les victòries de ARIADNA AIVAR en el concurs de Martell (45,00m); de la fondista ALBA CORREDERA en els seus primers 3000 obstacles amb uns bons 12'14"03; de la saltadora DEBORA CALVERAS en Triple (12,18m).

Excel.lents segons llocs de la mitgfondista MIREIA VILAFRANCA en els 1500 metres amb 4'57"94 -mmp-; d'ANNA VILARÓ en els 800 metres (2'23"75); de la saltadora ANNAIS VILA en Llargada (4,71m -mmp-); de la quatrecentista ANNA VALLHONESTA en els 400 metres (1'01"50); de la llançadora ALBA MOLERA en Javelina en tirar fins 31,59 metres; del quartet de 4x100 (Calveras, Tapia, Mompeó i Aivar) amb uns brillants 50"99; i del quartet de 4x400 (R. Vilaró, Vilafranca, A. Vilaró, Vallhonesta) amb uns bons 4'11"02.

Tercers llocs de la fondista MARINA SALADICH en els 3000 metres (12'03"86 -mmp-); de LAURA OBRADORS en Pes (6,79m); de la saltadora IRENE TAPIA en Altura (1,51m).

Bones actuacions de ROSER VILARÓ en els 400 tanques (1'12"02); de la marxadora MERCÈ VILAJOSANA en els 5000 marxa (32'02"47); de MARIA HELENA ROVIRA en Disc (24,02m -mmp-); i de la velocista ADA MOMPEÓ en els 200 metres (28"30).

Ara, disfrutant d'aquest resultat, ja es veu en l'horitzó el proper compromis: l'encontre de Primera Divisió Nacional dins la fase d'ascens a Divisió d'Honor de Valladolid, a cel.lebrar el proper diumenge.


ALBERT ALVAREZ, CAMPIÓ DE CATALUNYA JUVENIL I ANNA CIRCUNS, SOTS-CAMPIONA PROMESA

Barcelona, 14/05/2006

Els dos atletes de CA MANRESA que han pres part en els Campionats de Catalunya de Proves Combinades cel.lebrat aquest cap de setmana a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, la surienca ANNA CIRCUNS i l'atleta de Sant Salvador de Guardiola ALBERT ALVAREZ han tingut una notable actuació, aconseguint pujar al podi en les seves respectives categories.

ALBERT ALVAREZ s'ha proclamat Campió de Catalunya Juvenil amb un total de 5.272 punts. La seva actuació ha estat dins la seva linea de regularitat amb notables registres en cadasquna de les proves de que constava la Octatló. Prova a prova, la seva actuació ha estat:100 m ll (11"52); Llargada (6.15m); Pes (13.23m); Alçada (1.93m); 110 m tanques (15"22); Disc (34.86 -mmp-); Perxa (4.00m); Javelina (43.46m -mmp-).Per la seva banda, ANNA CIRCUNS ha aconseguit amb la seva actuació pujar per dos cops al podi, com a sots-campiona de Catalunya Promesa i tanmateix, aconseguir una brillant tercera posició en la categoria absoluta pentjant-se la medalla de bronze. Les seves marques, prova a prova han estat:100 mt tanques (15"22); Alçada (1.53m); Pes (10.94m); 200 m ll (28"03); Llargada (5.47m); Javelina (33.72m) i en els 800 m ll (2'36"27), aconseguint una puntuació final de 4.541 punts.

Aquestes actuacions son un bon preambul de cara als seus compromisos individuals en els respectius Campionats d'Espanya d'aquesta especialitat a cel.lebrar a Ourense en el cas de l'Albert i a Saragossa en el de l'Anna el proper Juliol .


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA.

Manresa, 09/05/2006

Cinc seràn els fronts de competició de CA MANRESA en aquest proper cap de setmana.

La surienca ANNA CIRCUNS i el juvenil ALBERT ALVAREZ pendràn part en el "72è Campionat de Catalunya de Proves Combinades" que es cel.lebrarà en jornada de dissabte i diumenge a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Ambdos atletes lluitaràn per el titol en la seva categoria.

L'equip junior femení (atletes nascudes als anys 1987 al 1990) de l'Entitat estarà diumenge en el Estadi Joan Serrahima lluitant per el titol, defensant el que varen assolir brillantment l'any pasat, en el Campionat de Catalunya de Clubs Juniors. Els seus principals opositors seràn els 3 clubs de Barcelona (FC Barcelona, AACatalunya-Ubae i l'Hospitalet Atletisme).

El gironellenc ORIOL DALMAU (CAM) estarà diumenge en la sortida de la "VI Mitja Marató de Sant Sebastià".

Una treintena d' atletes de l'Escola d'Atletisme pendràn part en la Lliga Catalana de Promoció que es cel.lebrarà dissabte a Igualada i també a Terrasa.

Atletes veterans de l'Entitat estaràn presents dissabte en la "XIV Trobada Internacional d'Atletes veterans" que es cel.lebrarà a Andorra.


JA ES CONEIXEN ELS EQUIPS QUE TROBARA L'EQUIP FEMENI EL 21 DE MAIG.

Manresa, 07/05/2006

La Reial Federació Espanyola d'Atletisme ja ha fet els emparallaments per la segona jornada de Primera Divisió Nacional, i l'equip femení de CA MANRESA, amb el brillant resultat assolit en la primera jornada cel.lebrada a l'Hospitalet, ha quedat enquadrat amb el quadrangular entre L'HOSPITALET ATLETISME (el maxim favorit per asolir el titol i l'ascens); el CA VALLADOLID-UNIVERSIDAD DE VALLADOLID i el OURENSE-ACADEMIA POSTAL.
L'encontre, a falta de comfirmació oficial, sembla probable que la seu asignada sigui Valladolid.
L'encontre, es l'encontre que l'equip tècnic de l'Entitat volia. Serà un encontre molt equilibrat entre VALLADOLID, OURENSE i CA MANRESA per la lluita per la segona plaça del festival, que donaria lluitar en la tercera i darrera jornada per el titol i per les dues plaçes d'ascens a la Divisió d'Honor.
CA MANRESA, amb l'OURENSE i el VALLADOLID, no hi ha cap emfrentament fet en aquests deu anys a la categoria i amb els dinou encontres que ja te de bagatge l'equip manresà en aquesta Primera Divisió Nacional.
El proper dimecres, la RFEA donarà a coneixer la seu. Però, CA MANRESA ja treballa des de el mateix moment de coneixer l'encontre en poder presentar el millor equip per poder lluitar per aquesta plaça per la Final que, d'assolir-la, seria una nova fita esportiva de l'Entitat.


HISTORICS CINC PODIS DE CA MANRESA en el Campionat de Catalunya de Clubs 2006, a Calella.

Calella, 07/05/2006

Cinc podis de sis possibles (3 sots-campionats, 2 tercers llocs i una 7ena posició) ha estat la fita històrica assolida per les sis formacions de CA MANRESA en aquests Campionats de Catalunya de Clubs alevins, infantils i cadets cel.lebrat aquest dissabte i diumenge a Calella.


Amb aquest resultat, CA MANRESA ha ratificat que es el segon millor club català en categories de promoció, superat nomès per L'Hospitalet Atletisme.
Els sots-campionats han anat a càrrec de les dues formacions cadets (masculina i femenina) i per l'equip aleví femení.
Les dues terceres posicions han estat asolides per els dos equips infantils (masculí i femení).


El medaller d'aquests Campionats de Clubs ha estat el següent, d'entre mes d'una vintena de clubs catalans que han pres part:
L'Hospitalet Atletisme (5-0-0)
CA MANRESA (0-3-2)
CA Igualada (1-1-2)
AACatalunya-UBAE (0-2-1)
CA Castellar (0-0-1)


La setantena de atletes de CA MANRESA desplaçats a aquests catalans de clubs i aquests cinc podis que el CAM s'ha emportat cap al Bages demostra el treball de promoció que s'està portant a terme dins l'Entitat en la seva Escola d'Atletisme.


L'EQUIP MASCULÍ DE CA MANRESA, CAMPIÓ DE LA FINAL B de la Lliga Catalana de Clubs 2006.

Castellar del Vallès, 07/05/2006

L'equip masculí de CA MANRESA ha tancat la seva participació en la Lliga Catalana de Clubs 2006 guanyant la Final "B" cel.lebrada avui a Castellar del Vallés.

El resultat final de l'encontre ha estat:
CA MANRESA (349); CA PALAFRUGELL GIRONA-COSTA BRAVA (345); CE UNIVERSITARI de Barcelona (327); CA LLORET-LA SELVA (325); UA BARBERA (324); CA CASTELLAR (324); CA TARRAGONA (321); UNIÓ COLOMENCA (244).


L'equip, liderat per el mitgfondista ABEL AVILA, guanyador en les dues proves en que ha pres part, en els 3000 metres amb uns excel.lents 8'38"32 amb uns darrers autoritaris 400 metres amb 1'04"30; i en els 1500 metres guanyant-los amb 4'07"18, aportant uns importants 32 punts a l'equip. En les dues proves, ha estat molt ben secundat per els seus companys de prova: DAVID MARTINEZ en els 3000 metres amb 8'40"29 i GUILLEM FERNANDEZ en els 1500 metres amb 4'13"90, que han aconseguit els dos "doblets" de CA MANRESA en aquesta Final.
Victòria de ALBERT ALVAREZ en el concurs de Pertiga en superar el llistó situat a 4,20 metres, quedant en una excel.lent tercera posició JORDI LLADÓ amb 3,80 metres.

Brillants terceres posicions de ALBERT MARSINYACH (1,85m en Altura -mmp-); de AMADEU PINTÓ (51"32 en 400 metres); de JORDI GUIRAL (25'12"3 en els 5000 marxa); de ROGER TORRAS (17"55 en els 110 tanques).

Bones quartes posicions del mitgfondista IGNASI AVILA (2'00"49 en els 800m) que va rubricar la seva bona actuació amb una sisena posició en els 400 metres (53"78) donant 23 punts a l'equip; de ROGER MOLIST (41,83 metres en el Martell); del veterà CARLES PEIG (41,89m en Javelina); del quartet de 4x400 (Pintó, Sellares, Vilajosana, Ferret) amb 3'41"31.

Cinquenes posicions de SERGI CALVO (11,21m en Pes).

Importants sisenes posicions de IGNASI VILAJOSANA (1'02"19 en els 400 tanques); de NICOLAS FORTUÑO (18"06 en els 110 tanques).

Tanmateix, cal destacar ORIOL SELLARES (1'04"38 en els 400 tanques -mmp-); al juvenil ROGER SANMIQUEL (11'21"10 en els 3000 obstacles); al cadet ALBERT BABÍ (8è en 100 amb 12"00 i en Altura amb 1,65m); a JOSEP PUIG (9è en 100 amb 12"04 i en els 200 amb 24"8).

Una bona actuació global, que finalment, ha dut a l'equip i a l'Entitat a guanyar aquesta Final B de la Lliga Catalana de Clubs 2006.


Barcelona serà la seu dels europeus d’atletisme del 2010.

Göteborga, 02/05/2006

Barcelona serà la seu dels europeus d’atletisme del 2010

Barcelona ha estat proclamada la seu dels Europeus d’atletisme a l'aire lliure de 2010, durant la reunió mantinguda en Göteborg pel Consell Directiu de l'Associació Europea d'Atletisme. Serà la XX edició de la màxima cita continental, una competició que va veure la llum en 1934 a Torí, sent les dates propostes per a la seva celebració l'última setmana de juliol o primera d'agost. El centre neuràlgic de la competició serà l'Anell Olímpic de Montjuïc, amb especial atenció a l'Estadi Olímpic Lluis Companys, que va ser l'escenari dels Jocs de 1992.


Butlletí Digit@l numero 237. Portada


 

 

Juny 2006


 

ELS VETERANS DEL CAM AUGMENTEN EL CISTELL DE MEDALLES EN ELS CATALANS

Badalona, 25/06/2006

Els veterans del CAM es van lluir i molt en el trancurs de la segona jornada dels Campionats de Catalunya cel.lebrats ahir a Badalona, augmentant el cistell de medalles. A las 7 aconseguides en la primera jornada, s'han de afegir 8 medalles mes (6 d'or, 1 d'argent i 1 de bronze), arribant aixi a l'excel.lent xifra de 15 medalles aconseguides per la representació manresana. Tot un exit per aquesta generació d'atletes.

No hi ha dubte que la protagonista d'ahir, va estar la sallentina EULALIA TORRESCASANA que es va proclamar Campiona de Catalunya en els 400 metres (W-35) amb uns excel.lents 1'01"09 (mmp) i nou Rècord de Catalunya de la categoria.
El quatrecentista manresà AMADEU PINTÓ va guanyar amb molta autoritat els 400 metres (M-40) amb uns bons 51"64.
La fondista JUDIT ESTER es va proclamar Campiona de Catalunya en la Final dels 3000 metres amb uns brillants 10'41"69.
El llançador CARLES PEIG es va penjar la medalla d'or en el llançament de Disc (M-40) amb uns bons 28,20 metres.
La quatrecentista CARME BES va estar segona en la Final dels 400 metres (W-35) on va guanyar la seva companya EULALIA TORRESCASANA. BES va marcar uns interesants 1'03"23.
El fondista RAMON CAMPS, que la setmana pasada es va procalmar sots-campió català M-40 de 10.000 metres, va aconseguir una treballada i excel.elnt tercera posició en la Final dels 5000 metres amb 16'32"89 (mmp).
El llançador RAUL SANCHEZ va estar un altre atleta de l'Entitat en pujar al podi en el concurs de llançament de Disc (M-70).
I per adornar-ho, les femines del CAM es van proclamar Campiones de Catalunya del relleu de 4x400 amb uns bons 4'32". El quartet format per Mireia Vila, Manela Martinez, Carme Bes i Eulalia Torrescasana van cumplir amb el seu objectiu d'emportar-se l'or en aquests Catalans de veterans.
Molts d'aquests atletes pendràn part el proper cap de setmana a Aguilas (Murcia) en el Campionat d'Espanya de Veterans.

A las 8 medalles asolides en la segona jornada, cal afegir l'aconseguida per el saltador JORDI PIEROLA en la Final del concurs de Triple salt (M-35) en fer 11,69 metres en el seu millor intent. Amb aquesta, 16 han estat les medalles asolides per el CAM en aquests Catalans de veterans 2006.


L'EQUIP ABSOLUT FEMENI DE 4x400, BRONZE EN EL CATALUNYA ABSOLUT DE RELLEUS 2006

Castellar del Vallès, 26/06/2006

El quartet de 4x400 de CA MANRESA ha aconseguit la medalla de bronze en entrar en una esplendida tercera posició en la Final de 4x400 metres dels Campionats de Catalunya Absoluts de relleus cel.lebrats ahir diumenge en les Pistes d'Atletisme de Castellar del Vallés.


L'equip format per Roser Vilaró, Carme Bes, Mireia Vilafranca i Eulalia Torrescasana han lluitat des de la primera posta per aquesta tercera posició que era l'objectiu que s'havia marcat l'equip en aquesta participació en aquests Campionats. L'objectiu era agoserat ja que per aconseguir-ho, s'havia da guanyar a un dels tres grans equips de Catalunya. I la lluita va estar aferrisada fins els darrers metres per aquesta anhelada tercera posició amb el quartet de l'AGRUPACIÓ ATL. CATALUNYA-UBAE. Però, les atletes manresanes van defensar molt be aquesta posició, i Eulalia Torrescasana, darrera atleta de l'equip bagenc, van entrar a meta per davant de l'atleta Nuria Cases que era qui defensava la quarta posta de l'equip de l'AAC-Ubae.
L'equip manresà va marcar uns bons 4'07"95. El Campionat català el va aconseguir l'equip del FC BARCELONA i la segona posició L'HOSPITALET ATLETISME.
Un altre exit esportiu per les vitrines de l'entitat manresana


MIREIA VILAFRANCA, CAMPIONA DE CATALUNYA JUVENIL, I SERGI FERRET, BRONZE CATALÀ

Castellar del Vallès, 25/06/2006

Dues importants medalles ha aconseguit la representació de CA MANRESA en els Campionats de Catalunya Juvenils cel.lebrats ahir diumenge a Castellar del Vallès. I totes dues medalles aconseguides en la mateixa prova: els 1500 metres llisos.

La solsonina de CA MANRESA MIREIA VILAFRANCA es va proclamar per primera vegada en la seva carrera esportiva Campiona de Catalunya en guanyar la Final dels 1500 metres femenins desprès de controlar en tot moment la cursa que va tenir un caràcter molt tàctic per part de totes les participants, i on en la darrera volta va estar quan VILAFRANCA va demostrar la seva qualitat en imposar-se de forma clara a les seves rivals, marcant uns brillants 1'08"94 en els darrers 400 metres. VILAFRANCA va guanyar la cursa amb 5'10"05. En segona posició va entrar l'atleta igualadina NEUS LLADÓ (5'12"40) i la tercera posició del podi la va ocupar l'atleta de Cornellà JUDIT FERNANDEZ (5'15"74).


En l'apartat masculí, i en la mateixa distància, el mitgfondista del CAM SERGI FERRET va aconseguir la medalla de bronze en entrar 3er amb uns 4'10"39.
Van asolir condició de finalista (8 millors) la fondista MARINA SALADICH en la Final dels 3000 metres entrant en una bona quarta posició marcant uns 12'06"17; el saltador ERIK ROSSELL (7è) en el concurs de altura en superar el llistó sobre 1,63 metres, i la mitgfondista ANNA DE LAMO en la Final dels 800 metres entrant en una meritoria setena posició.
Tant la MIREIA VILAFRANCA com en SERGI FERRET estaràn presents els propers 8 i 9 de juliol a Ourense en els Campionats d'Espanya Juvenils.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Manresa, 20/06/2006

CA MANRESA afrontarà tres compromisos el proper cap de setmana:


*CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL, a Castellar del Vallés.
MIREIA VILAFRANCA en categoria femenina i SERGI FERRET en la masculina son les millors opcions a podi, d'entre la representació manresana que pendrà part en aquests Catalans Juvenils que es cel.lebraràn durant tot el diumenge, i que compta amb l'important baixa d'ALBERT ALVAREZ, atleta que s'està recuperant del trencament de clavicula que va patir fa quinze dies en accident de motocicleta.

*CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE RELLEUS, a Castellar del Vallés.
L'equip absolut femení de 4x400 metres de CLUB ATLÈTIC MANRESA pendrà part en aquests Catalans Absoluts de relleus.

*CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS, a Badalona
Diumenge, en jornada de mati, es cel.lebrarà la segona jornada d'aquests Campionats de Catalunya de veterans, en la que s'espera augmentar el nombre de medalles asolit per la representació de CA MANRESA en la primera jornada, que va estar de set. ROGER MOLIST en Martell, AMADEU PINTÓ en 400 metres, EULALIA TORRESCASANA i CARME BES en els 400 femenins, JUDIT ESTER en els 3000 metres, MANELA MARTINEZ en els 1500 i RAMON CAMPS en els 5000 metres son les millors opcions de l'Entitat.


Estadi Lluis Companys. Open Catalunya

Barcelona

. .

Fotos realitzades per Jordi López


SET MEDALLES PER ELS VETERANS DEL CA MANRESA en el Campionat de Catalunya

Badalona, 18/06/2006

S'ha cel.lebrat a Badalona la primera jornada del "49è Campionat de Catalunya de Veterans", en el que la representació de CA MANRESA ha aconseguit set medalles (3 d'or i 4 d'argent).


La velocista MIREIA VILA s'ha proclamat Campiona de Catalunya en la prova dels 100 metres (W-35) amb uns bons 13"47.
El fondista manresà RAMON CAMPS ha aconseguit el sots-campionat català en la prova dels 10.000 metres (M-40), cel.lebrada sota una alta temperatura que ha posat a prova la resistència fisica i psicològica dels atletes participants. CAMPS ha entrat segon amb uns brillants 35'52"6.
El llançador CARLES PEIG ha asolit el sots-campionat en la Final de Javelina (M-40) en tirar fins 41,11 metres en el seu millor intent.
El veterà llançador RAUL SANCHEZ s'ha endut la medalla d'argent en la Final de Pes (M-70) en llançar fins 9,39 metres.
El velocista FRANCESC FERRER s'ha proclamat campió català en els 100 metres (M-55) amb 15"92.
El polifacetic JORDI PIEROLA ha aconseguit pujar al podi en dues ocasions: Com a campió català en guanyar la Final dels 110 tanques (M-35) amb 19"67 i com a sots-campió en la Final de Llargada en saltar fins uns excel.lents 5,31 metres.
La segona jornada d'aquests Campionats de Catalunya es cel.lebraràn el proper diumenge 25 en les mateixes pistes de Badalona.


EXCEL.LENT COMPORTAMENT DE L'EQUIP FEMENI EN LA FINAL A QUATRE

Hospitalet, 18/06/2006

La lògica s'ha complert avui en la Final a quatre de Primera Divisió Nacional cel.lebrat avui en el Complexe Esportiu de l'Hospitalet Nord. L'equip absolut femení de CA MANRESA ha estat 4art. Però això no ha tret de que l'actuació global de l'equip en l'encontre hagi estat d'entre les millors: els 26.231 punts segons taula IAAF ho diuen. Nomès en cinc ocasions, l'equip ha superat aquesta puntuació, en els ja 21 encontres que ha disputat en aquesta categoria des de 1996.


El resultat final de l'encontre ha estat:
OVIEDO ATLETISMO (198); L'HOSPITALET ATLETISME (190); UCAM CARTAGENA (162); CA MANRESA (132).

Una unica victòria individual, a càrrec de la saltadora DEBORA CALVERAS en el concurs de Triple amb uns bons 12,23 metres.

Brillant segona posició asolida per la saltadora NATALIA GARCIA en el concurs de Perxa en superar el llistó sobre 3,10 metres.

Excel.lents terceres posicions d'ALICIA FERNANDEZ en els 3000 obstacles amb 11'15"46; de la llançadora ARIADNA AIVAR en Martell amb uns brillants 46,71 metres, millor registre personal de la present temporada; de la mitgfondista ANNA VALLHONESTA en els 800 metres amb 2'17"61; de la marxadora veterana CARME CAMPOY en els 5000 marxa amb 28'34"65 (mmp); de la saltadora ANNA CIRCUNS en Llargada amb uns bons 5,28 metres; dels quartets de 4x100 (Tapia, Mompeó, Borao, Gallardo) amb 52"47 i del 4x400 (Bes, Vilaró, Fernandez i Torrescasana) amb 4'08"36.


Bones quartes posicions de la mitgfondista ALBA MARTINEZ en els 1500 metres amb 4'44"55 i de la tanquista ANNA CIRCUNS en 100 tanques amb 15"47.

No menys importants han estat les cinquenes posicions asolides per la fondista JUDIT ESTER en els 3000 metres (10'43"19); per NATALIA GARCIA en Pes (9,89m); per la saltadora IRENE TAPIA en Altura (1,50m); per la mitgfondista juvenil MIREIA VILAFRANCA en els 800 metres (2'23"00); per la saltadora DEBORA CALVERAS en Llargada (5,22m); per la monistrolenca CARME ROBLES en els 5000 marxa amb uns molt meritoris 29'01"80, donant un exemple de pundonor i suport a l'equip en acabar la prova tot i no trobant-se en les millors condicions fisiques.

Sisenes posicions de ANNA VILARÓ en els 400 metres amb uns excel.lents 1'01"49 (mmp); de la veterana CARME BES en els 400 tanques amb 1'07"77 aconseguint el seu millor registre de la present temporada; de MONTSERRAT MORATÓ en Martell (39,66 metres); de la saltadora NOEMI LOPEZ en Altura amb uns bons 1,40 metres.

Setenes posicions asolides per la veterana LOURDES ROSSINYOL en Disc (25,04m); per GRISELDA JUNCÁ en els 200 metres amb uns bons 27"20; ALBA CORREDERA en els 1500 metres (5'11"79); per EULALIA TORRESCASANA en els 400 (1'04"21); per ARIADNA AIVAR en els 100 metres amb uns meritoris 13"09.

Han contribuit tambè avui en l'equip la llançadora BLANCA ROVIRA en Javelina (8ena amb 25'66m); GISELA RAMOS en 100 tanques (8ena amb 18"94); ADA MOMPEÓ en els 200 metres (8ena amb 27"76 -mmp-); CRISTINA LOPEZ en Perxa (8ena amb 2,40m); ROSER VILARÓ en 400 tanques (1'13"86).

En definitiva, CLUB ATLÈTIC MANRESA ha aconseguit brillantment aquesta QUARTA POSICIÓ FINAL de PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL (d'entre els 16 equips que composen aquesta categoria estatal), i el premi per tota l'estructura de l'Entitat (entrenadors, atletes, directius) ha estat poder estar present en aquest encontre final d'ascens a Divisió d'Honor.


ABEL AVILA GUANYA ELS 800 DEL MITING DE BASAURI

Basauri, 18/06/2006

El mitgfondista ABEL AVILA ha guanyat la prova dels 800 metres del Miting Internacional de Basauri, amb un temps final de 1'55"80. El seu germà, l'Ignasi ha estat segon en la linea d'arribada amb uns bons 1'57"13. La cursa ha estat lenta, i el mitgfondista santjoanenc de CA MANRESA ha imposat la seva autoritat en els darrers 200 metres.


MÍNIMA ESTATAL JUVENIL DE SERGI FERRET en els 1500 metres en el Miting de Rubí

Rubí, 17/06/2006

El mitgfondista de CA MANRESA SERGI FERRET ha aconseguit la minima estatal per estar present en els Campionats d'Espanya Juvenils a cel.lebrar a Ourense els propers 8 i 9 de juliol, al fer uns excel.lents 4'07"68 (mmp) en el transcurs del "V Miting de Rubi" cel.lebrat avui.
En la mateixa prova, el seu company de club GUILLEM FERNANDEZ ha aconseguit uns brillants 4'04"57 (mmp).

Per altra banda, fondistes bagencs han estat els guanyadors en la "IX Cursa de Can Mir" cel.lebrada avui a Rubí. El santjoanec JOSEP MARIA ROSELLÓ (19'45") i la manresana MERITXELL CALDUCH (22'09") han estat els guanyadors absoluts en les seves categories.
La fondista veterana de CA MANRESA MARTA BUSQUETS (26'57") ha estat la guanyadora en la seva categoria d'edat.


CA MANRESA, MILLOR ENTITAT en la Nit d l'Esportista a Manresa

Manresa, 17/06/2006

En aquesta nova edició de la Nit de l'Esportista cel.lebrada ahir en el Teatre Conservatori de la nostra ciutat, CA MANRESA va estar proclamada MILLOR ENTITAT, juntament amb el Centre d'Esports Manresa, entitat organitzadora de la Nit i que cel.lebra aquest any el seu centenari.
Aquest guardó es un reconeixement public a l'Entitat per la tasca continuada en pro de l'atletisme, tant a nivell ludic, competitiu i organitzatiu.
Però la Nit, va tenir encara mes sorpreses agradable per la representació del Club.
Així, la saltadora DEBORA CALVERAS va estar proclamada MILLOR ESPORTISTA JOVE, i el seu company d'entrenament ALBERT ALVAREZ va ocupar una brillant i merecuda segona posició.
Els dos germans AVILA, l'Abel i l'Ignasi, van rebre els reconeixements com a Campions del Mon Indoor en l'apartat paralimpic.
I varem tenir presencia finalista amb l'equip absolut femeni, l'atleta cadet ALBERT BABÍ i la fondista junior ALBA CORREDERA.
Va estar una Nit en que el nom de CLUB ATLÈTIC MANRESA es va sentir en més d'una ocasió, i això és signe de que l'Entitat viu una etapa de joia esportiva i aquesta va quedar reflectida ahir en el Teatre Conservatori en el transcurs de la gala.


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

Manresa, 14/06/2006

Tot i que el compromis central i mes important de CA MANRESA en aquest proper cap de setmana estarà en la Final a quatre de Primera Divisió Nacional Femenina a cel.lebrar diumenge al mati en el Complexe Esportiu de l'Hospitalet Nord, l'Entitat desplaçarà atletes a altres set compromisos esportius:

Dissabte, a Rubi, el mitgfondista GUILLEM FERNANDEZ, vigent sots-campió català promesa en 1500 metres, pendrà part en aquesta mateixa distància en el transcurs del "5è Miting Ciutat de Rubí".
El mateix dissabte, atletes masculins de l'Entitat estàràn presents en el Control Juvenil-Junior-Promesa de la Federació Catalana que es cel.lebrarà a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.
Al Prat de Llobregat, es cel.lebraràn en jornades de dissabte i diumenge, les jornades finals dels Campionats de Catalunya cadets-infantil i alevins. CA MANRESA desplaçarà 44 atletes de l'Escola d'atletisme (17 cadets, 17 infantils i 10 alevins) que van asolir classificar-se per les seves respectives Finals d'aquests Catalans de promoció.
Diumenge, a Basauri (Pais Vasc) els germans AVILA participaràn en la prova dels 800 metres del "Miting Internacional de Basauri".
El mateix diumenge, al mati, es cel.lebrarà a Badalona la primera jornada dels "49è Campionats de Catalunya de veterans". La segona jornada es cel.lebrarà el proper diumenge 25 a les mateixes pistes. Per aquesta, CA MANRESA estarà representada per una dotzena d'atletes veterans de l'Entitat, encapçalada per la velocista MIREIA VILA (100m) en categoria femenina i per RAMON CAMPS (10.000m) i CARLES PEIG (Javelina) en la masculina.
Tanmateix, diumenge en cel.lebra a Rubí, la "Cursa de Can Mir" (6 qms) amb presencia de l'atleta manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team) i del gironellec de CA MANRESA ORIOL DALMAU.


CA MANRESA AFRONTA EL PROPER CAP DE SETMANA LA FINAL A QUATRE DE PRIMERA DIVISIÓ

Manresa, 11/06/2006

L'equip absolut femeni de Primera Divisió Nacional afrontarà el proper cap de setmana en jornada matinal del diumenge 18 en el "Complexe Esportiu de l'Hospitalet Nord" el seu compromis mes important en l'història de l'Entitat: La Final a quatre de Primera Divisió Nacional Femenina, d'on els dos primers equips del quadrangular ascendiràn a la màxima categoria estatal: la Divisió d'Honor.
L'objectiu es quasi be imposible per el potencial dels equips amb els que la formació manresana es trobarà diumenge a l'Hospitalet. "A priori" els dos equips que han d'asolir les posicions d'ascens han de ser l'HOSPITALET ATLETISME i l'OVIEDO ATLETISMO. La tercera posició estarà mes lluitada per els dos equips restants: l'UCAM CARTAGENA i el CA MANRESA.
Tot i que l'objectiu de l'ascens es quasi imposible, l'Entitat presentarà l'equip de "gala" per aquesta ocasió històrica. Nomès una baixa: la de la fondista andorrana EVA IGLESIAS que estarà representant al seu pais ANDORRA en el Campionat d'Europa dels petits estats a Eslovenia, però que estarà molt ben substituida per l'artesenca CARME TORT en els 3000 metres.
L'equip que defensarà els colors manresans en aquesta gran final serà, de no haver-hi sorpreses de darrera hora:
100 (ARIADNA AIVAR i GRISELDA JUNCA)
200 (GRISELDA JUNCÁ i OLGA BORAO u ADA MOMPEÓ)
400 (EULALIA TORRESCASANA i ANNA VILARÓ u ROSER VILARÓ)
800 (ANNA VALLHONESTA i MIREIA VILAFRANCA)
1500 (ALBA MARTINEZ i ALBA CORREDERA)
3000 (JUDIT ESTER i CARME TORT)
100t (ANNA CIRCUNS i GISELA RAMOS)
400t (CARME BES i GISELA RAMOS u ROSER VILARÓ)
3000obs (ALICIA FERNANDEZ i SILVIA SANCHEZ)
5000 marxa (CARME ROBLES i CARME CAMPOY)
Alçada (IRENE TAPIA i NOEMI LOPEZ)
Perxa (NATALIA GARCIA i MIREIA VILA u CRISTINA LOPEZ)
Llargada (DEBORA CALVERAS i ANNAIS VILA u ANNA CIRCUNS)
Triple (DEBORA CALVERAS i OLGA BORAO)
Pes (NATALIA GARCIA i ANNA CIRCUNS u LOURDES ROSSINYOL)
Disc (LOURDES ROSSINYOL i MARIA VELAZQUEZ u HELENA ROVIRA)
Martell (ARIADNA AIVAR i MONTSERRAT MORATÓ)
Javelina (ALBA MOLERA i BLANCA ROVIRA)
4x100m (ADA MOMPEÓ, IRENE TAPIA, MIREIA VILA, ALBA GALLARDO)
4x400m (ROSER VILARÓ, EULALIA TORRESCASANA, CARME BES i ALICIA FERNANDEZ)

L'objectiu de l'ascens es dificil per no dir impensable, però la tercera posició de l'encontre està dins les possibilitats d'aquest equip i es lluitarà per aquesta important posició, que seria, d'aconseguir-se, històrica, ja que mai l'Entitat hauria estat tan aprop de la màxima categoria estatal. Aquesta hipotètica tercera posició de la Final, de renunciar algun equip de la màxima categoria en la propera temporada, donaria opció a l'ascens a la Divisió d'Honor.


IGNASI AVILA, CAMPIÓ D'ESPANYA en 800 i 400 m.ll. T12, a Guadalajara

Guadalajara, 11/06/2006

L'atleta de CA MANRESA IGNASI AVILA s'ha proclamat Campió d'Espanya en el transcurs dels Campionats d'Espanya per Deficients Visuals cel.lebrats aquest cap de setmana a l'Estadi d'atletisme de Guadalajara. L'Ignasi va guanyar ahir la Final de 800 metres amb uns bons 1'59"78 i aquest mati ha fet el mateix en la de 400 metres amb 53"15.
El proper cap de setmana, els dos germans AVILA estaran presents en el "Miting Internacional de Basauri" per pendre part en la prova dels 800 metres.


RESULTATS OFICIALS CURSA ATLÈTICA POPULAR MEMORIAL EMILIÀ DELGADO

Manresa, 11/06/2006

Resultats oficials en format Word


ABEL AVILA, RECORD DEL MÓN PARALIMPIC en 1500 metres i bronze en els Catalans Absoluts 2006

Manresa, 10/06/2006

El mitgfondista santjoanenc de CA MANRESA ABEL AVILA ha aconseguit una fita mes dins el seu ja extens palmares esportiu: un nou Rècord del Mon Paralimpic, aquest cop en la prova dels 1500 metres,
i per primer cop, asolir una plaça de podi en un Campionat Absolut amb una brillant tercera posició en la Final. Una medalla de bronze que sap a or.


3'50"18, aquest ha estat el temps assolit per ABEL en la Final dels 1500 metres dels Campionats de Catalunya Absoluts 2006 cel.lebrats aquest dissabte a l'Estadi Olimpic de Montjuic "Lluis Companys", millorant en 90 centessimes (3'51"08) l'anterior limit mundial que ostentava l'atleta de Tunisia MAHER BOUALLEGUE. Alhora, la seva brillantissima actuació l'hi ha servit per pujar al podi i penjar-se la medalla de bronze.
L'ABEL no ha tingut una cursa senzilla, donç el gran numero d'atletes en la linea de sortida, 18, feia problemàtica l'ubicació i desenvolupament del atleta bagenc dins el grup. Aquest ho ha tingut complicat fins els 800 metres on s'ha "netejat" la cursa, i tot el desgast acumulat, ha sabut mantenir el alt ritme imposat lluitant fins el darrer metre per la marca i per la medalla.
La cursa ha estat guanyada per l'actualment millor especialista espanyol de la distància, en SERGIO GALLARDO. El millor català ha estat SERGI SILVERO (3'42"00) i la medalla d'argent se l'ha endut VICTOR MONTANER (3'46"46), el bronze per el nostre ABEL amb aquests 3'50"18.
Aquesta no ha estat l'unica alegria de CA MANRESA en aquests Campionats. La saltadora gironellenca DEBORA CALVERAS ha aconseguit el sots-campionat català absolut en la prova de Triple Salt amb un millor intent de 12,47 metres que significa per tant sols un centimetre Nou Rècord Absolut de l'Entitat.
Aquestes han estat les dues medalles de CA MANRESA en aquests Catalans Absoluts, que han tingut un altissim nivell amb la participació dels millors atletes catalans. Aquestes dues medalles han vingut acompanyades de les excel.lents prestacions del fondista promesa DAVID MARTINEZ (6è català en la Final dels 5000 metres amb uns bons 14'46"13 -mmp-); de les mitgfondistes ANNA VALLHONESTA en la Final dels 800 metres (5ena amb uns brillants 2'15"79); d'ALBA MARTINEZ en la Final dels 1500 metres (5ena amb 4'42"90) i d'EVA IGLESIAS en la mateixa final (7ena amb 4'46"17); i de les llançadores ALBA MOLERA en Javelina (7ena amb 34'06 metres) i ARIADNA AIVAR en Martell (8ena amb 45'77 metres), que han donat a CA MANRESA aquestes sis plaçes mes de Finalista (8 millors).
Tambè cal destacar l'actuació de les tanquistes CARME BES en les semifinals dels 400 tanques amb 1'08"85 i d'ANNA CIRCUNS en les semis de 100 tanques amb 15"05; les bones actuacions dels marxadors de l'Entitat en la Final dels 5000 metres marxa amb JORDI GUIRAL (10è amb 25'33"08) i GUILLEM PEREZ (11è amb 25'54"85); i la minima estatal junior de la manresana ANNA VILARÓ en la final dels 800 metres (10ena amb 2'22"14)


EXCEL.LENT LA PARTICIPACIÓ DE CA MANRESA EN ELS ABSOLUTS 2006

Manresa, 07/06/2006

Excel.lent la participació que presentarà CA MANRESA en el 86è Campionat de Catalunya Absolut que es cel.lebrarà dissabte a l'Estadi Olimpic de Montjuic Lluis Companys, amb divuit atletes de l'Entitat.


En l'apartat femení, ALICIA FERNANDEZ en els 3000 obstacles, DEBORA CALVERAS en Triple, ANNA CIRCUNS en els 100 tanques, en els 1500 metres sortiràn ALBA MARTINEZ, EVA IGLESIAS i ALBA CORREDERA, CARME ROBLES en els 5000 marxa, NATALIA GARCIA e Perxa, ARIADNA AIVAR en el Martell, ALBA MOLERA en Javelina, ANNA VALLHONESTA i ANNA VILARÓ en els 800 metres, EULALIA TORRESCASANA i ROSER VILARÓ en els 400 metres, CARME BES en els 400 tanques.

I en categoria masculina, el mitgfondista ABEL AVILA en uns 1500 metres de luxe amb REYES ESTEVEZ, SERGIO GALLARDO, VICTOR MONTANER i el marroquí ABDESLHAK SABHI; i els marxadors JORDI GUIRAL i GUILLEM FERNANDEZ en els 5000 marxa.

CLUB ATLÈTIC MANRESA creu poder tornar d'aquests Catalans Absoluts amb tres medalles.

Aquests catalans absoluts d'enguany son OPEN, amb participació d'atletes de fora de Catalunya, destacant la presencia del català REYES ESTEVEZ en els 1500 metres, de ALBERTO GARCIA en els 5000 metres, de MANUEL OLMEDO en els 800 metres, i de tot un seguit dels millors obstaqulistes estatals de l'actualitat en els 3000 obstacles (BLANCO, ANTONIO JIMENEZ "PENTI", LUIS M. MARTIN BERLANAS, ELISEO MARTIN), i fins i tot, amb presencia d'atletes kenyans, italians i portuguesos que donaràn molt nivell a aquests Campionats.


RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ ACTES CINQUANTENARI

Manresa, 02/06/2006

Benvolguts amics,

En motiu del 50 Aniversari de l'Entitat, s'han programat una serie d'actes que ens agradaria que tinguessin un resó informatiu, i per tant, ens interessaria convocar-vos per una roda de premsa el proper dimarts dia 6 a les 16,30 hores en el local situat al C/Angel Guimerà, núm. 8-12, 2on -2na de Manresa (l'entrada a l'edifici es per la Plaça Porxada).

Preguem confirmació de la vostra assistència a la roda de premsa, directament a Mercè Rosich (620854922 o 938722700, o mitjançant el correu electronic de Club Atlètic Manresa (camanresa@terra.es).

Agraint la vostra atenció, resto a la vostra disposició.

CLUB ATLÈTIC MANRESA
Mercè Rosich


MIREIA VILA guanya en el Miting Internacional de Lloret per a veterans

Lloret de Mar, 04/06/2006

La velocista veterana MIREIA VILA va guanyar ahir la prova dels 100 metres (W-35) en el trancurs del "I Miting Internacional de Lloret per a veterans". VILA va marcar uns bons 13"77.
Tanmateix, el veterà RAMON CAMPS va aconseguir una brillant quarta posició en la prova dels 5000 metres (M-40) amb 16'38"85 (mmp).
El quatrecentista JOSEP MARIA GIL va fer uns interesants 1'01"45 en els 400 metres (M-40).

Per altra banda, la fondista veterana MANELA MARTINEZ va tenir una destacada actuació a Bèlgica en la "McBride Half Marathon" cel.lebrada ahir amb sortida en la localitat belga de POPERINGE, amb una participació de 578 atletes classificats. La navassenca de CA MANRESA va estar la 5ena fèmina amb uns brillants 1h30'20".
El veterà JOSEP MARTINEZ (CAM) va estar el 69è amb uns bons 1h24'40", estant el primer atleta-treballador de l'empresa patrocinadora de la cursa.


CARME ROBLES I ABEL AVILA, DESTACATS EN EL "9è Miting Internacional d'Atletisme de Gavá"

Gavà, 03/06/2006

La marxadora monistrolenca CARME ROBLES ha establert en la prova dels 3000 metres marxa cel.lebrada aquesta tarda en el transcurs del "9è Miting Internacional d'Atletisme de Gavá" una nova Millor Marca Absoluta de l'Entitat en fer uns excel.lents 15'37"65.
El mitgfondista ABEL AVILA ha tingut una destacada actuació en la prova dels 1500 metres on ha marcat uns esplendits 3'52"31, quedant-se a tant sols 38 centessimes del seu millor registre personal, que de ben segur hauria aconseguit de haver tingut una cursa mes neta del que ha estat en els seus primers 600 metres i que ha mimvat les forçes de l'atleta santjoanenc acusant aquest fet en els darrers 200 metres, però demostrant que està en un excel.lent estat de forma.


VUIT MEDALLES PER ELS INTERESOS DEL CAM EN ELS CATALANS PROMESA

Barcelona, 03/06/2006

Excel.lent el bagatge aconseguit per la representació manresana en aquests Campionats de Catalunya Promesa cel.lebrats aquest dissabte a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona: Vuit medalles (4 d'or, 3 d'argent i una de bronze).


La surienca ANNA CIRCUNS ha estat la triomfadora d'aquests catalans sub-23, amb 6 medalles (3 d'or, 2 d'argent i 1 de bronze). CIRCUNS s'ha proclamat Campiona de Catalunya en els 100 tanques (15"17), en el concurs de Pes (10,46m) i en Altura (1,54m). Ha pujat al segon graó del podi, asolint el sots-campionat de Catalunya en els dos salts horitzontals: Llargada (5,46m) i Triple (11,18m). La medalla de bronze l'ha aconseguit en la Final de Javelina amb un millor intent fet de 32,67m.

El manresà DAVID MARTINEZ, actual campió català sub-23 en 10000 metres, ha aconseguit el doblet 2006 en les distàncies llarges en pista, al proclamar-se Campió de Catalunya de 5000 metres amb uns bons 14'53"90 (mmp),

L'atleta de Balsareny que vesteix els colors del CAM GUILLEM FERNANDEZ ha aconseguit proclamar-se sots-campió català promesa en una dura i tàctica final dels 1500 metres amb uns intensos darrers 400 metres, on s'han decidit les tres medalles. FERNANDEZ ha marcat uns bons 4'12"53.


ALICIA FERNANDEZ GUANYA la "VI Mitja Marató Internacional de Manacor"

Manacor, 04/06/2006

La santpedorenca de CA MANRESA ALICIA FERNANDEZ, afincada a les Balears, ha aconseguit la victòria en la "VI Mitja Marató Internacional de Manacor" cel.lebrada avui sota una alta temperatura que han hagut de soportar tots els atletes participants. FERNANDEZ que debutava en aquesta distància, ha parat el cronòmetre en uns bons 1h29'11".

Pineda de Mar, 04/06/2006


Bon comportament dels "runners" del CAM en els "4arts 10 qms de Pineda de Mar" cel.lebrats avui sobre un traçat urbà molt rapid que ha permès millorar en molts atletes participants els seus registres personals. La participació ha estat un éxit amb 1024 atletes classificats. El millor del CAM ha estat ORIOL DALMAU (36è amb 34'51"); DAVID RAMON (51è amb 35'24" -mmp-) i CARLES FERNANDEZ (162è amb 38'47" -mmp-). La cursa, en la categoria femenina, ha estat dominada de forma aclaparadora per l'atleta manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team) que ha guanyat amb uns bons 34'58".


Actes 50è Aniversari del Club Atlètic Manresa

1955 - 2005

8 juny

9 juny
Presentació cinquantanari Taula Rodona (Casino 20.30h)
10 juny 11 juny
Projecció pel·lícula (Casino 19h) Volta a Manresa (Casino 10h)
17 setembre 15 octubre

Relleus 50x400 (Estadi 10h)

Dinar Germanor (després relleus)
Acte Cloenda 10 km urbans
 

 

 

 

Juliol 2006


Agost 2006


Setembre 2006


Octubre 2006


Novembre 2006


Desembre 2006


CLUB ATLÈTIC MANRESA


 

 

WebMaster