ANY 2005

Butlletins digitals 2005 en format PDF
235p - 235 - 236p - 236


De desembre a juny 2005


ALBA MARTINEZ GUANYA LA SANT SILVESTRE DE BERGA.

La navassenca de CA MANRESA ALBA MARTINEZ va guanyar amb autoritat la VI Cursa de Sant Silvestre de Berga, cel.lebrada ahir sobre un circuit urbà de 5000 metres. MARTINEZ va establir un temps de 19'54". En categoria masculina, el guanyador va estar l'atleta de Gironella RAMON NOGUERA (J'arribu-Saucony) amb 16'40".


CA MANRESA: 14 atletes son sub-40' en la VII Sant Silvestre.

Bona actuació la de mes d'una vintena d'atletes de CA MANRESA en aquesta "VII Sant Silvestre de Barcelona-Cursa dels nassos-" cel.lebrada dissabte per els carrers de la ciutat comptal, sobre una distància de 10 quilòmetres homologats, amb una participació de 4220 atletes classificats.

La cursa ha estat guanyada per l'atleta kenyà PHILIP KIPKOECH amb 29'03".
Els millors atletes del CAM han estat l'atleta paralimpic ABEL AVILA i el seu guia i company de club DAVID MARTINEZ amb unes excel.lents 17ena i 18ena posició amb 32'05", molt ben secundats per tots els seus companys del CAM, catorze dels quals han baixat de la barrera dels 40 minuts: SERGI RODRIGUEZ (26è amb 32'54"); el veterà RAMON CAMPS (45è amb 33'57" -mmp-); IGNASI AVILA (55è amb 34'05"); JOAN CAPDEVILA (56è amb 34'05"); RAMON BUSCART (87è amb 34'47"); RAMON TORRA (102è amb 34'59"); DAVID JUAN (174è amb 36'21"); CARME TORT (11ena femina amb 37'16"); EVA IGLESIAS (12ena femina amb 37'17"); GUILLEM PALLEJÀ (287è amb 37'38"); el veterà CARLES FERNANDEZ (450è amb 39'10"); JAUME MASANA (501è amb 39'35"); POL BRAU (596è amb 39'43").
Cal destacar la victòria en la categoria cadet de la solsonina de CA MANRESA MIREIA BRAU amb uns brillants 42'12".


En la Sant Silvestre d'Andorra cel.lebrada divendres a Sant Julià de Loira, sobre una distància de 3000 metres, la navassenca ALBA MARTINEZ va pujar al tercer graó del podi en entrar tercera, per darrera de la gunayadora, la portuguesa CARLA SACRAMENTO i la gallega EVA ARIAS.
La cursa andorrana va tenir una participació de 750 atletes.
Ha estat una bona manera de despedir l'any 2005.
BON ANY 2006!!


DESPEDIR L'ANY CORRENT LA CURSA DELS NASSOS.

Una vintena d'atletes de CA MANRESA despediran l'any 2005 corrent "la cursa dels nassos" -VII Sant Silvestre de Barcelona- que es cel.lebrarà dissabte a les 17,30 hores sobre una distància de 10 quilòmetres per els carrers de la ciutat comptal.
Encapçalan la representació els atletes paralimpics de l'Entitat ABEL AVILA i IGNASI AVILA, que correran aquesta cursa amb la ajuda de dos companys de Club. L'Abel tindrà com a guia a DAVID MARTINEZ i l'Ignasi a JOAN CAPDEVILA.
En l'apartat femení, encapçala la actuació manresana, la atleta andorrana de l'Entitat EVA IGLESIAS.

Per altra banda, la mitgfondista promesa de CA MANRESA ALBA MARTINEZ correrà demà a les 10 del vespre la Sant Silvestre de Andorra, que es cel.lebrarà per els carrers de Sant Julià de Loira.


ALBA CORREDERA, DEBORA CALVERAS,ARIADNA AIVAR I ALBERT ÀLVAREZ concentrats.

Dues atletes de CA MANRESA han estat convocats a assistir a les diferents concentracions que arreu de l'estat la RFEA organitza, i tanmateix, dos més convocats per la FC d'Atletisme en les seves.
La fondista junior ALBA CORREDERA pendrà part en la concentració convocada per el responsable nacional Luis Miguel Landa que es cel.lebrarà a València del 26 al 30, acompanyada per el seu entrenador Joan Lleonart.
La triplista junior DEBORA CALVERAS assistirà convocada pel responsable estatal Ramon Cid a la concentració de salts que es durà a terme per part de la RFEA els dies 2 al 5 de gener a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat. També hi ha estat convocat el seu entrenador Àngel Garcia.
La llançadora ARIADNA AIVAR i el especialista en combinades ALBERT ALVAREZ han estat convocats per la Federació Catalana per pendre part en les concentracions dels seus respectius sectors que es duran a terme els propers 3 i 4 de gener en el CAR de Sant Cugat..


EL CA MANRESA PUJA UN ESGLAÓ MÉS.

La Federació Catalana d'Atletisme ha fet publics els Rankings de la temporada 2005. I CA MANRESA, seguint la seva politica d'actuació esportiva traçada des de l'any 1993 (i ja en portem 12), en anar treballant en la formació continuada d'atletes i amb el convenciment des de el primer moment de que això conduiria a l'Entitat als llocs capdavanters de l'estament de clubs. Aquesta politica ens segueix donant la raó un cop mes, quan en aquesta darrera publicació de Ranking, CA MANRESA s'ha colocat per primera vegada a la seva història com a tercer club català femení, superant per primer cop a l'INTEGRA2, i nomès superats per FC BARCELONA i AGRUPACIÓ ATLÈTICA CATALUNYA-Ubae, els dos grans clubs de la ciutat de Barcelona, i nutrits d'atletes d'arreu del territori català.

CA MANRESA, dins el seu projecte, sempre ha defensat l'esport femení, actuant dins el seu ambit geografic d'influència, el Bages, i les seves dues comarques historicament mes properes (Solsones i Berguedà). Mai ha basat el seu projecte, en voler fitxar valors foranis per poder aconseguir millors exits. L'exit de CA MANRESA es conseqüència d'un treball, i no d'un talonari.

La classificació de clubs en la categoria absoluta femenina, en el que respecta als 8 primers llocs es la següent:

FC BARCELONA (3517,00)
AA CATALUNYA-Ubae (3051,00)
CA MANRESA (2252,25)
INTEGRA-2 -CNB (2214,76)
CA VIC (1585,00)
AQUADIVER-GEEG (1424,43)
CARREFOUR LLEIDA (1356,50)
CA IGUALADA (1115,18)
fins a 60 clubs catalans classificats.

Això es una conseqüència a un treball continuat que s'ha portat des de l'Entitat, en el que hi ha participat tothom (monitors, entrenadors, directius).
Nomès hi ha un contra en tot això: Tot i aquest exit esportiu, CA MANRESA no ha vist mai la col.laboració en forma d'esponsorització de cap empresa manresana u bagenca per que aquest projecte pogues agafar mes empenta.

En la resta de categories, CA MANRESA ha liderat la INFANTIL MASCULINA i la JUVENIL FEMENINA, i ha aconseguit un brillant segon lloc en la CADET FEMENINA. En el detall següent, es resumeixen les posicions del CAM en les diferents categories:
ABSOLUT MASCULI (7è d'entre 73 clubs catalans)
JUNIOR FEMENI (8è d'entre 30 clubs)
JUNIOR MASCULÍ (19è d'entre 41 clubs)
JUVENIL FEMENÍ (1er d'entre 38 clubs)
JUVENIL MASCULÍ (8è d'entre 50 clubs)
CADET FEMENÍ (2on d'entre 46 clubs)
CADET MASCULÍ (12è d'entre 45 clubs)
INFANTIL FEMENÍ (7è d'entre 52 clubs)
INFANTIL MASCULÍ (1er d'entre 49 clubs)
ALEVÍ FEMENI (4art d'entre 44 clubs)
ALEVÍ MASCULÍ (7è d'entre 42 clubs)

Aquesta es la maravellosa realitat de CA MANRESA (el futur no sabem si ho serà tant), i tambè la satisfacció de tots qui formem part actualment d'aquesta Entitat.


Cap d'Any a CORNET (Entre Balsareny i Avinyó)

Per confirmar Guillem Fernandez Bruch (places limitades). T 696146556

clicar per més informació


PODIS DELS MARXADORS DEL CAM a la 5ena Pujada a la Tossa de Montbui.

Tres podis ha estat el bagatge de la representació del CAM en aquesta 5ena Pujada a la Tossa de Montbui, primera competició de marxa atlètica que obria el calendari de la present temporada.
La monistrolenca CARME ROBLES va guanyar en la categoria de veteranes en marxar els 8800 metres de que constava la cursa en uns bons 55'49", molt ben secundada per la seva companya de club CARME CAMPOY que va estar segona amb uns excel.lents 57'25" en la seva tornada al mon de la competició, desprès de mes de deu anys de absència, i que es presenta com un bon reforç a l'equip de Primera Divisió Nacional de l'Entitat. La cursa va estar guanyada per l'excepcional marxadora catalana MARIA VASCO amb un temps de 48'32".
En l'apartat masculí, el vetrà JORDI GUIRAL va creuar segon la linea d'arribada en un temps de 54'41".


PODIS DEL CAM A CAMBRILS I RUBI.

La nova generació d'atletes femenines de CA MANRESA no afluixa, i prova d'aquesta força en que van pujant aquestes noves generacions ha estat aquest cap de setmana a Cambrils i a Rubí.
En el "27è Cros de Cambrils", la migfondista ALBA MARTINEZ ha repetit victòria absoluta en un cros del calendari català, desprès de set dies d'haver-ho aconseguit a Ascó, en guanyar la cursa promesa-senior de 3400 metres amb un temps de 13'25" per davant de l'atleta d'INTEGRA2 MONTSE GOMEZ.
Tanmateix s'ha viscut el triomf d'ALBA CORREDERA en la cursa junior (3400 metres) amb 14'03".


En l'apartat masculí, destacar la cinquena posició de ORIOL SELLARES fent 21'33" en els 5400 metres de que constava la seva cursa.
A Rubí, en el decurs del "28è Cros de Rubí", la cadet EKHIÑE OTAOLA (11'35") ha aconseguit una brillant segona posició, lluitant fins al darrer metre per la victòria, entrant a un segon de la guanyadora, l'atleta de Cornellà AINHOA LINEO (11'34"). La solsonina MIREIA BRAU ha estat 5ena.
En la categoria juvenil, MIREIA VILAFRANCA ha tornat a pujar al podi, al entrar en tercera posició en la seva cursa.


NOU RECORD ABSOLUT DE DEBORA CALVERAS en Triple.

En el Control de Salts cel.lebrat en el modul cobert de les instal.lacions del CAR de Sant Cugat, la saltadora de CA MANRESA DEBORA CALVERAS va establir un nou Rècord Absolut indoor de Manresa en saltar fins a uns formidables 12,03 metres en la seva primera competició d'aquesta nova temporada, superant els seus propis 11,83 metres aconseguits a València el 13 de març d'aquest any.


ABEL AVILA, MILLOR MARCA MASCULINA PARALIMPICA en el festival de Nadal, cel.lebrat a Can Dragó.

El mitgfondista paralimpic ABEL AVILA ha aconseguit el premi a la millor marca masculina paralimpica del Festival de Nadal organitzada per la Fundació Prevent, cel.lebrat avui en el Complexe Esportiu de Can Dragó de Barcelona, amb una gran participació tant estatal, com internacional, amb atletes vinguts de Txequia i Dinamarca, en fer 9'04"96 en els 3000 metres cel.lebrats sota un fred i una temperatura molt baixa que ha mermat molt les possibilitats dels atletes en aquest festival.


LA WEB CLUB ATLÈTIC MANRESA.

Ha obtingut un promig de 600 visites mensuals durant l'any 2005
El Club Atlètic Manresa dona les gràcies a tothom de segueix l'actualitat del Club a través de la web. De cara l'any que ve tenim pensat un canvi per millorar alguns apartats que han estat més descuidats i és per això de demanarem col·laboració a tothom que li pugui interessar aportar alguna cosa a aquesta web del Club Atlèic Manresa. Seria molt interessant tenir una galeria de fotos tant actualitzada com les noticies. Avui dia tothom té camera digital i internet, per tant creiem que serà fàcil millorar la nostra web. Gràcies i endavant!


ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA.

EL CAM amb la Marató de TV3
Club Atlètic Manresa col·laborarà diumenge activament en la iniciativa "Manresa, mobilitat amb la Marató", amb la "Cursa per la Vida" que es cel.lebrarà al diumenge al matí, amb la Plaça St Domenec com a punt neuralgic de l'acte.

27è Cros de Cambrils
ALBA MARTINEZ en categoria senior-promesa i ALBA CORREDERA en categoria junior, pendràn part diumenge en aquesta nova edició d'aquest Cros.

28è Cros de Rubí
Atletes de CA MANRESA estaràn presents diumenge en aquesta localitat vallesana. EKHIÑE OTAOLA en cadets i MIREIA VILAFRANCA en juvenils son les opcions a podi.

5a Pujada en marxa a la Tossa de Montbui
La marxadora CARME ROBLES encapçalarà la representació del CAM en aquesta cursa que dona inici a la temporada catalana de marxa atlètica.

17a Mitja Marató de Vilanova
Atletes de CA MANRESA hi estaràn presents en aquesta cursa del calendari català de ruta.

Trofeu Nadal
ABEL AVILA i IGNASI AVILA en els 3000 metres, i la saltadora DEBORA CALVERAS encapçalaràn la representació de CA MANRESA en aquest Trofeu Nadal que es cel.lebrarà diumenge al matí en el Complexe Esportiu de Can Dragó, a Barcelona.


ALBA MARTINEZ I ALBA CORREDERA GUANYEN A ASCÓ.

Excel.lents actuacions de les joves promeses del CAM en el "2on Cros Vila d'Ascó". ALBA MARTINEZ ha guanyat la cursa absoluta que constava de 4500 metres amb un temps de 16'14", deixant sis segons darrera seu a la penedenca MARIA CARBÓ (AAC-Ubae). En tercera posició ha entrat l'atleta de CA Vic JESSICA BONET (17'20").
La navarclina ALBA CORREDERA ha guanyat amb autoritat la cursa junior despres de correr els 3000 metres de que constava la cursa.


En el "39è Cros Internacional de Granollers", l'equip juvenil-junior femení ha aconseguit la victòria per clubs. Aquesta excel.lent actuació ha estat encapçalada per la manresana ANNA VILARÓ que ha estat 3era amb un temps de 14'55" desprès de correr els 4000 metres de cursa, molt ben secundada per la solsonina MIREIA VILAFRANCA (6ena juvenil amb 15'14") i MARINA SALADICH (14ena juvenil amb 16'00").
En la categoria cadet, la gironellenca EKHIÑE OTAOLA s'hagut de conformar amb la 4ta posició final, que s'ha de considerar prou positiva la seva actuació desprès d'haver estat sotmesa a una operació quirúrgica fa 10 dies que l'ha privat de poder entrenar-se amb regularitat. La seva companya MIREIA BRAU ha estat 6ena en la mateixa cursa.
DAVID MARTINEZ ha estat 5è promesa. En categoria cadet, ROGER SANTMIQUEL (27è) i POL BRAU (29è). En categoria junior destacà la bona cursa de ORIOL SELLARES entrant en 16ena posició.
Bona actuació de la manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team) en la cursa absoluta entrant en 7ena posició amb 21'55" despres de correr els 6500 metres de que constava la cursa.


ABEL AVILA PUJA AL PODI al "XXV Trofeu Akiles" a Madrid.


El atleta ABEL AVILA ha tingut una exultant actuació en aquesta tradicional cursa del calendari estatal de ruta, cel.lebrada avui a Madrid, en el Parc de la Casa de Campo, amb una participació de 2500 atletes, al entrar en una formidable tercera posició absoluta desprès de correr els 10 quilòmetres d'asfalt de que constava la cursa. ABEL AVILA ha fet 32'03", molt ben secundat per el seu germà, l'Ignasi, que ha fet el 12è amb 33'02", millorant el seu propi registre personal en aquesta distància, i deixant el pavelló de CA MANRESA molt alt avui a Madrid.

BENVINGUT OLIVERAS i ALICIA FERNANDEZ guanyen a Mataró i a Mallorca.

El fondista de CA MANRESA BENVINGUT OLIVERAS ha estat el guanyador en la categoria de veterans en la 8ena Mitja Marató de Mataró cel.lebrada avui amb una alta participació que l'ha portat a tenir 1156 atletes classificats. OLIVERAS ha entrat en una excel.lent 8ena posició de la general, amb un temps de 1h12'46". La cursa ha estat guanyada per el kenyà JAMES MIBEN amb 1h 05'49". En categoria femenina, la manresana MERITXELL CALDUCH (Fila Team) ha estat segona absoluta amb uns bons 1h21'26". El santvicentí DAVID JUAN (CAM) ha estat 54è amb 1h21'15" i CARLES FERNANDEZ (CAM) ha entrat en la posició 162è amb 1h27'53".
Per altra banda, la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ (CA Manresa) ha tornat a aconseguir la victòria absoluta, aquest cop en el Cros Sol-Melià cel.lebrat avui a Mallorca. FERNANDEZ ha fet un temps de 23'50" sobre els 6500 metres de que constava la cursa, i constata que la seva posada a punt per afrontar el tram mes important de la temporada el propers febrer i març es un fet.


GRAN SOPAR FI Temporada 2004-2005.

Divendres dia 2 de desembre de 2005

GUANYADORS ABSOLUTS 2004-2005 - - - - - - FOTOS


Novembre 2005


DAVID MARTINEZ, GUANYA en la 82ena Jean Bouin .

El fondista de l'entitat DAVID MARTINEZ ha comfirmat la seva condició de favorit en guanyar la cursa promesa d'aquesta 82ena JEAN BOUIN cel.lebrada avui en el circuit de Montjuic, repetint victòria tal com ja va fer fa quinze dies a Vilaseca. Sobre un traçat de 6400 metres, MARTINEZ ha deixat darrera seu als seus rivals en la segona volta al dur circuit de Montjuic, entrant guanyador amb un temps de 20'09", avantatjant en 19 segons al segon classificat, l'atleta de Carrefour-Lleida CARLES MILLAMOR (20'18"). En tercera posició ha entrat l'atleta de Montornés IVAN ZARCO (20'33").
En categoria juvenil, la solsonina de CA MANRESA MIREIA VILAFRANCA ha asolit una brillant quarta posició en correr els 3250 metres de cursa amb 12'47", a 27 segons de la guanyadora ANA CHICO (12'20").
En la categoria cadet, MIREIA BRAU ha estat 8ena amb 9'25" desprès de correr els 2350 metres de cursa.
A Mallorca, l'obstaculista del CAM ALICIA FERNANDEZ ha aconseguit la victòria en la cursa absoluta del "X Cros Joan Barceló" cel.lebrat en el paratge de Montuïri. FERNANDEZ ha fet 21'59" en un traçat de 6000 metres sobre una excel.lent catifa de gespa.
A Llodio (Pais Vasc) , la cadet de CA MANRESA EKHIÑE OTAOLA ha estat 5ena en al cursa cadet cel.lebrada en mitg d'un temporal d'aigua, vent i fred.


OTAOLA, VILARÓ i VILAFRANCA, tres podis del CAM en el 36è Cros "Ciutat de Mataró".

La junior ANNA VILARÓ i la cadet EKHIÑE OTAOLA han repetit triomf, quinze dies desprès d'haver-ho fet a Calldetenes, en les seves respectives curses del "36è Cros Ciutat de Mataró" cel.lebrat avui.


VILARÓ ha demostrat que es troba en el seu millor moment, en tornar a guanyar la cursa junior, que constava de un traçat de 4200 metres. VILARÓ que ha guanyat amb un temps de 16'24", ha deixat darrera seu a la vigent campiona catalana juvenil de cros 2005, la mataronina JUDIT LLAVERO (16'29") que ha ocupat la segona posició, i ha tancat plaça de podi, l'igualadina REBECA SUAREZ (16'48").
Per altra banda, la gironellenca EKHIÑE OTAOLA ha guanyat amb molta autoritat la cursa cadet. OTAOLA ha fet els 2700 metres de cursa amb uns bons 8'56".
En la categoria juvenil, la solsonina del CAM MIREIA VILAFRANCA ha tornat a pujar al podi. Aquest cop com a premi d'haver estat tercera en la cursa juvenil, que constava de 2700 metres i on ha tardat 8'54" en fer-los.
Per altra banda, a Soria, la navarclina ALBA CORREDERA ha tingut una brillant actuació en entrar la 12ena en la cursa junior del "XII Cros Internacional de Soria" cel.lebrat an el paratge de Valosandero.
A Ripoll, el navarclí de l'Entitat BENVINGUT OLIVERAS ha tingut una brillant actuació, en entrar en sisena posició en la Mitja Marató de Ripoll, amb uns excel.lents 1h11'59"
.


DAVID MARTINEZ GUANYA EN EL 23è Cros de Vila-seca.

El fondista DAVID MARTINEZ ha guanyat la cursa de la categoria promesa del 23è Cros de Vila-seca, cel.lebrat avui sota una forta pluja que ha posat a prova als atletes que prenien part en la mateixa.


MARTINEZ ha entrat guanyador, desprès de mantenir un fort frec a frec amb l'atleta anoienc VICTOR MONTANER (CA Igualada) -uns dels valors del mig fons estatal- durant tota la cursa.
Tanmateix, en terres gironines, en concret en el 17è Cros de Vidreres, el CAM ha sumat dos podis mes. Dues victòries a càrrec de CRISTIAN TRINIDAD en la categoria masculina i d'ANNA VALLHONESTA en l'apartat femení.
El triomf de la junior ANNA VALLHONESTA augura un bon futur per els interesos de CA MANRESA en el proper Campionat d'Espanya de Clubs juniors de Cros que es cel.lebrarà a Valladolid en el proper febrer, i on l'equip junior encapçalat per Corredera, Vallhonesta i Vilaró hi tindrà molt a dir en la lluita per els llocs de podi.


8 PODIS D' ATLETES DEL CAM en el 51è Cros de Calldetenes.


Excel.lent bagatge l'aconseguit per la representació del CAM en el 51è Cros de Calldetenes cel.lebrat avui a aquesta localitat osonenca, que obria la temporada catalana de camp a traves, al asolir 8 podis (2 victòries, 4 segons llocs i 2 tercers), sobre un circuit enfangat, que ha posat a prova a tots els participants.Les victòries individuals han vingut de la mà de l'atleta cadet EKHIÑE OTAOLA en guanyar amb autoritat la seva categoria, en correr els 1500 metres de la cursa en 5'22" avantatjant en 19 segons a la seva companya de club, MIREIA BRAU (5'41") que ha entrat en segona posició.
Tanmateix, la manresana ANNA VILARÓ ha guanyat la cursa junior en correr els 3000 metres establerts per la mateixa en 11'02" , ben secundada per la navarclina de l'Entitat ALBA CORREDERA (2na) que ha creuat la linea d'arribada a 18 segons de Vilaró.
Han estat dos brillants "doblets" del CAM en aquesta matinal atlètica.

La promesa ALBA MARTINEZ ha tingut un excel.lent debut en la categoria, en aconseguir la segona posició final en la categoria promesa en fer 22'11" desprès de correr els 5900 metres de la cursa, demostrant que s'haurà de comptar amb ella en el proper Cros de Soria (20 de novembre) on es jugaràn les sis plaçes les atletes nascudes en els anys 1986-1987 per l'Europeu de Cros Junior.

Brillant actuació de la solsonina MIREIA VILAFRANCA (11'16") en entrar en tercera posició en la cursa juvenil, a 36 segons de la guanyadora, l'atleta d'Integra2 DESSIRE MONREAL (10'40").

En el apartat masculí, cal destacar al cadet GUILLEM SANMIQUEL en asolir una gran segona posició en correr els 3700 metres de la cursa amb 13'32", a 36 segons del guanyador, l'atleta magrebí OUALID NASSIRI.

Tanmateix, gran actuació del junior ORIOL SELLARES en el seu debut en una cursa federada en pujar al tercer graó del podi, al entrar en tercera posició de la cursa amb 18'00" desprès de haver fet els 5200 metres de que constava la seva cursa.

Cal mencionar tambè les bones posicions de les juvenils ALBA GALLARDO (6ena) i MARINA SALADICH (7ena) en la cursa juvenil.


ACTIVITAT PROPER CAP DE SETMANA.


51è Cros de Calldetenes: Inici de la nova temporada 2005/06
Una dotzena d'atletes de l'Entitat estaràn presents diumenge a Calldetenes en aquest inici de temporada. ALBA MARTINEZ en categoria promesa, ALBA CORREDERA en categoria junior, MIREIA VILAFRANCA en juvenil i EKHIÑE OTAOLA en cadets son les millors opcions de podi per CA MANRESA.

MIREIA BRAU, convocada per la FCA en una concentració de marxa al CAR de Sant Cugat.
La Federació Catalana d'Atletisme ha convocat per el proper dissabte a la marxadora solsonina de CA MANRESA MIREIA BRAU a una concentració tècnica de marxa que es dura a terme en les instal.lacions del CAR de Sant Cugat.


Segons 10 Km urbans de Manresa Fotos

Resultats - Fotos Scaletti www.corre.cc - Fotos


50 Anys d'Imatges


10 Km urbans ciutat de Manresa.


Roger Roca i Meritxell Calduch campions de Catalunya als 10Km. de Manresa
Exit de participació i qualitat als 10Km. de Manresa, que han estat a la vegada el Campionat de Catalunya de 10 Km. en ruta celebrant el 50 aniversari del club organitzador, el Club d´Atletisme Manresa. Els guanyadors han estat Abdelsan Hasshany i Meritxell Calduch, i en Roger Roca, segon, ha estat el Campió de Catalunya en homes. Resultats complets a Internet amb la correcció aplicada dels 305 metres extres que han corregut els participants per un problema de senyalització.


ESTADISTIQUES CURSES 10 Km (PDF)


NOTA OFICIAL DE CLUB ATLÈTIC MANRESA.


CLUB ATLÈTIC MANRESA demana disculpes a tots els atletes que han participat en els “Segons 10 qms Urbans de Manresa” celebrats avui a la capital del Bages per l’error en el darrer control de cruïlla de la cursa, situat en el qm. 9,5 del circuit, que ha significat que tots els participants a la mateixa, menys els 3 primers atletes classificats, han corregut 305 metres de mes, respecte a la distància oficial . Champion Chip recalcularà el temps de pas dels 10000 metres per que tothom pugui conèixer el temps obtingut en aquesta distància, que sortiran publicats en les classificacions oficials.

Agraïm la vostra participació, i reiterem les nostres disculpes.


Octubre 2005


Segons 10 Km urbans de Manresa

Diptic PDF - Mapa - Reglament - www.corre.cc - Inscripció


50 Anys d'Imatges 1


10 Km urbans ciutat de Manresa.


Roger Roca i Meritxell Calduch campions de Catalunya als 10Km. de Manresa
Exit de participació i qualitat als 10Km. de Manresa, que han estat a la vegada el Campionat de Catalunya de 10 Km. en ruta celebrant el 50 aniversari del club organitzador, el Club d´Atletisme Manresa. Els guanyadors han estat Abdelsan Hasshany i Meritxell Calduch, i en Roger Roca, segon, ha estat el Campió de Catalunya en homes. Resultats complets a Internet amb la correcció aplicada dels 305 metres extres que han corregut els participants per un problema de senyalització.


ESTADISTIQUES CURSES 10 Km (PDF)


NOTA OFICIAL DE CLUB ATLÈTIC MANRESA.


CLUB ATLÈTIC MANRESA demana disculpes a tots els atletes que han participat en els “Segons 10 qms Urbans de Manresa” celebrats avui a la capital del Bages per l’error en el darrer control de cruïlla de la cursa, situat en el qm. 9,5 del circuit, que ha significat que tots els participants a la mateixa, menys els 3 primers atletes classificats, han corregut 305 metres de mes, respecte a la distància oficial . Champion Chip recalcularà el temps de pas dels 10000 metres per que tothom pugui conèixer el temps obtingut en aquesta distància, que sortiran publicats en les classificacions oficials.

Agraïm la vostra participació, i reiterem les nostres disculpes.

CLUB ATLÈTIC MANRESA


ELS 10 QMS URBANS DE MANRESA JA SUPEREN ELS 400 INSCRITS.


Exit d'inscripció en els "Segons 10 qms urbans de Manresa". A les 00:00 hores d'avui, ja s'han superat les 400 inscripcions, xifra record a la ciutat de Manresa en una cursa urbana.
Els atletes del Fila Team, ROGER ROCA i BENITO OJEDA, correran el Campionat de Catalunya de 10 km. en ruta. Per a l’atleta d’ Igualada, actual campió d'Espanya de Marató, serà un pas més per a la preparació del seu objectiu: la Maratón de Sant Sebastià que es cel.lebrarà el proper Novembre, mentres que per a Ojeda, té un atractiu especial degut a que és l’únic atleta que té al seu poder dos campionats en aquesta disciplina. En l’apartat femení, destaquem la presència de la manresana Meritxell Calduch que travessa un gran moment de forma i perdura invicta desde fa molts mesos. Per a l’atleta del C.A. Manresa esdevindrà una cursa amb un fort component emotiu degut a que serà l’ última cursa que disputarà amb el seu actual club el C.A. Manresa per posteriorment, passar a les ordres del Club Fila Team.
En categoria femenina, destacarà la presencia de la mundialista TERESA PULIDO (Fila Team) i de VINYET NOGUERO (Integra2) .
En categoria masculina, a mes dels dos atletes de Fila ja esmentats, hi pendràn part el santjoanec JOSEP MARIA ROSSELLO (Fila Team), l'andorrà TONI BERNARDO -mundialista en Marató a Helsinky-.
Els bagencs amb mes opcions son CALDUCH en l'apartat femení, i BENVINGUT OLIVERAS, DAVID MARTINEZ, ABEL AVILA, i SERGI RODRIGUEZ en categoria masculina, tots ells atletes de CA MANRESA.


MANRESANS I MANRESANES, BAGENS I BAGENQUES: ANEM A CORRER EL PROPER DIUMENGE PER ELS CARRERS DE MANRESA.


CA MANRESA fa una crida a tots els manresans i manresanes, bagencs i bagenques, per que el proper diumenge 30 participin el els "II 10 qms urbans de Manresa" que es correràn per els principals carrers de la ciutat a partir de les 10 hores, amb sortida situada al Passeig Pere III (Ben Plantada) i arribada a la Plaça de Crist Rei.
Per inscripcions, cal adreçar-se a ESPORTS SAGI. Tambè es pot inscriure per internet: www.atletisme.com , o bè adreçar-se a la propia Entitat, trucant al telef. 938722856, fax 938754009, abans del proper dijous.
CLUB ATLETIC MANRESA vol donar continuat a aquesta cursa en els propers anys, i per que això sigui possible, nomes es podrà aconseguir si qui l'hi agrada corre, sorti al carrer el proper diumenge.
Aquest any, la cursa serà Campionat de Catalunya de ruta, i pendran part en la mateixa atletes federats d'arreu de principat, però la cursa vol tenir caracter popular, i això nomès s'aconsegueix amb el suport de tothom.
L'organització donarà a tots els participants inscrits previament a la cursa una samarreta tècnica NEW BALANCE.


LES FONDISTES DE CA MANRESA, PROTAGONISTES EN LA XV Cursa dels 10 qms urbans de Sabadell.


Excel.lent actuació la portada a terme per les atletes femenines de CA MANRESA en la "XV Cursa 10 qms de Sabadell", al traduir-se aquesta en quatre victòries individuals, i on cinc atletes de l'Entitat van entrar entre les nou primeres classificades.
La manresana MERITXELL CALDUCH, en la seva penultima actuació vestint els colors de CA MANRESA, -la propera temporada correrà per FILA-TEAM, ha tornat a demostrar la seva autoritat en curses de ruta, al guanyar la cursa en l'apartat femení, amb uns bons 36'10", avantajant en 24 segons a la segona classificada, l'atleta d'INTEGRA2 MIRIAM ORTIZ (36'34"), aconseguint pujar al tercer graó del podi la navasenca ALBA MARTINEZ, encara en categoria junior, amb uns brillants 38'08".
ALBA MARTINEZ, que està preparant arribar en les millors condicions possibles a Soria (20 de novembre) i a Llodio (27 de novembre), per poder lluitar per un lloc en la sel.lecció espanyola per poder anar al Campionat d'Europa de Cros que es cel.lebrarà a Holanda, va portar a terme una excel.lent actuació que, finalment es va traduir en aquest 3er lloc absolut.
Alhora, MARTINEZ va guanyar la categoria junior.
La navarclina ALBA CORREDERA va estar la guanyadora en la categoria juvenil, en entrar en una bona 7ena posició absoluta amb 40'38".
La veterana MANELA MARTINEZ va guanyar la seva categoria d'edat, en creuar la linea d'arribada amb 42'09".
L'artesenca CARME TORT va estar 9ena amb 43'20".
En la categoria masculina, el guanyador va estar l'atleta tanzà HARUM PUNE amb 30'19". L'atleta navarclí de CA MANRESA BENVINGUT OLIVERAS va estar 11è amb uns bons 33'11".
La cursa, com cada any, va tenir una gran participació d'atletes vinguts d'arreu de Catalunya, amb un total de 879 atletes classificatsl.


L'EQUIP CADET FEMENI DEL CAM, 4tes en el Campionat d'Espanya cadet per a Clubs.


Brillantissima quarta posició, l'assolida per l'equip cadet femení de CA MANRESA en el Campionat d'Espanya de Clubs cadets" cel.lebrat dissabte a la tarda en el Polideportivo Municipal de Moratalaz, a Madrid.
L' excel.lent actuació de les setze noies que formaven l'equip manresà en aquesta Final va portar a situar a CA MANRESA en aquesta privilegiada quarta posició final.

El resultat final de l'encontre va estar:


J'hayber-Playas de Castellon 108
Integra-2 107
Bidasoa At. 78
CA MANRESA 76
CA Bidezabal 73
Cuevas de Nerja 72
CA Igualada 68
Ourense-Academia Postal 60Individualment, cal destacar les dues victòries assolides a càrrec de la velocista OLATZ MOMPEÓ en els 100 tanques amb 16"41 (mmp) i de la fondista SIHAM DAOUDI en els 3000 metres amb 12'07"30 (mmp).

Dos segons llocs a càrrec de la saltadora MIREIA CHICO en el concusr d'Altura en superar el llistó situat sobre 1,51 metres (mmp) i del quartet de 4x100 (Olatz Mompeó, Anna Casillas, Paula Ibañez i Mireia Chico) marcant uns bons 53"14.

Excel.lent tercera posició de la migfondista gironellenca EKHIÑE OTAOLA en els 1000 metres amb 3'14"63;

Tres bones quartes posicions a càrrec de les migfondistes MARINA SALADICH en els 600 metres fent 1'47"36 (mmp) i de MIREIA VILAFRANCA en els 300 metres amb 44"85; la llançadora LAURA GALLARDO en Martell va asolir idèntica posició en tirar l'artefacte fins 29,55 metres.

Cinquenes posicions les aconseguides per la marxadora MIREIA BRAU en els 5 qms marxa marcant uns 31'15"19; per la tanquista PAULA IBAÑEZ en els 300 tanques (51"51); per la llançadora ALBA RIERA en Javalina amb uns 21'68 metres; per la saltadora QUERALT DUOCASTELLA en el concurs de Pertiga en superar el llistó situat en 2,15 metres (mmp). Idèntica posició va aconseguir el quartet de 4x300 (Otaola, Saladich, Duocastella, Vilafranca) marcant uns bons 3'10"40.

Setenes posicions de la velocista ANNA CASILLAS en els 100 metres (14"17); de la saltadora JULIA SOLE en Llargada (3,74m);

Vuitenes van estar la llançadora CARLA CASARRAMONA en el concurs de Pes en tirar la bola fins 5,66 metres; la saltadora ANGELS SORINAS en el concurs de Triple en arribar fins 8,98 metres, i MARTA DE LA ROSA en el concurs de Disc.

Nomes l'ilusió i l'esforç que van posar totes les noies de l'equip en el llarg de tot l'encontre, va fer possible que la setena posició en que sortia CA MANRESA a l'inici de la competició es traduis en aquesta important i brillant quarta posició final.

Un excel.lent resultat esportiu per l'Entitat. El primer del cinquentenari de CA MANRESA que es va iniciar el pasat 10 d'octubre, i que s'allargarà 365 dies on l'Entitat preveu portar a terme diferents actes de caire social, esportiu i cultural per cel.lebrar aquest 50 anys de CAM.


ACTIVITATS CAP DE SETMANA.


I CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS CADETS
L'equip femeni cadet de CA MANRESA estarà present dissabte a la tarda en aquest "I Campionat d'Espanya cadet per a clubs" que es cel.lebrarà a les pistes de Moratalaz, a Madrid, i que reunirà a les millors 8 formacions de l'estat.

FINAL DEL TROFEU PROMOCIÓ
Atletes de CA MANRESA pendràn part en les Finals d'aquest Trofeu Promoció que es cel.lebrarà dissabte a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

MITJA MARATÓ DE MOLLERUSA
Els fondistes RAMON CAMPS i ROBERT CORRONS, ambdos atletes de CA MANRESA, estaràn diumenge a la sortida d'aquesta habitual prova de ruta del calendari català.


L'EQUIP CADET FEMENI DEL CAM va a Madrid amb molta ilusió.


L'equip cadet femení del CA MANRESA es desplaçarà per carretera divendres a Madrid, per disputar dissabte a la tarda a les Pistes d'atletisme de Moratalaz, seu del club organitzador AD MARATHON, el CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS CADETS 2005, que reunirà les 8 millors formacions masculines i femenines d'Espanya.


CA MANRESA hi estarà per dret propi al haver-se proclamat sots-campiones de Catalunya i alhora haver estat el segon millor equip català per puntuació segons taula internacional IAAF. D'entre els 8 equips finalistes, CA MANRESA ha estat la 7è millor formació.
Tres equips catalans hi estaran presents en aquesta Final femenina: l'Integra2 que surt amb la vitola de clar favorit per endur-se el titol, el CA IGUALADA i CA MANRESA.
Els altres cinc clubs femenins classificats i que les atletes de CA MANRESA trobaran dissabte son: NERJA AT-Cuevas de Nerja; J'HAYBER-Playas de Castellon; OURENSE-Academia Postal; CA Bidezabal i el Bidasoa At.
L'equip que presentarà CA MANRESA serà el següent:
100 Anna Casillas
300 Mireia Vilafranca
600 Marina Saladich
1000 Ekhiñe Otaola
3000 Siham Daoudi
100t Olatz Mompeó
300t Paula Ibañez
Altura Mireia Chico
Pertiga Queralt Duocastella
Llargada Julia Solé
Triple Angels Sorinas
Pes Carla Casarramona
Disc Marta De la Rosa
Martell Laura Gallardo
Javalina Alba Riera
5000 marxa Mireia Brau
4x100 Anna Casillas-Mireia Chico-Paula Ibañez-Olatz Mompeó
4x300 Marina Saladich-Mireia Brau-Mireia Vilafranca-Ekhiñe Otaola

Haver assolit poder estar present en aquesta Final, ja ha estat considerat un exit per l'Entitat, i reaferma la garantia de continuitat que hi ha dins el club en la formació d'atletes.


 

ALBA GALLARDO, EKHIÑE OTAOLA I MIREIA VILAFRANCA, podis en la "V Milla Urbana de Vilafranca".

Les tres noves promeses del mig fons bagenc i atletes de CA MANRESA, ALBA GALLARDO, EKHIÑE OTAOLA i MIREIA VILAFRANCA han aconseguit pujar al podi en la "V Milla Urbana" cel.lebrada aquest dissabte en la Rambla de Vilafranca del Penedès.


La manresana ALBA GALLARDO ha estat la guanyadora en la categoria juvenil en guanyar la seva cursa amb un bon temps de 5'49", molt ben secundada per la seva companya de club, la solsonina MIREIA VILAFRANCA (5'50"). Ha pujat en tercer lloc del podi l'atleta penedenca ALBA ALEMANY.
L'atleta gironellenca EKHIÑE OTAOLA ha guanyat la milla en la categoria cadet amb un bon temps de 5'51".

Per altra banda, la representació de CA MANRESA ha tingut una excel.lent acuació en la "XIII Cursa de Santpedor", on la fondista MERITXELL CALDUCH ha estat la guanyadora absoluta en la categoria femenina, i on la juvenil ALBA CORREDERA ha aconseguit una brillant quarta posició absoluta. Els cadets ABDELKABIR ZORUAL i MARINA SALADICH han estat els guanyadors en les seves respectives categories.

Tant MIREIA VILAFRANCA, com EKHIÑE OTAOLA i MARINA SALADICH, són 3 de les 16 atletes cadets de l'Entitat que formaràn part de l'equip de CA MANRESA que pendrà part el proper dissabte 15 d'octubre en el Campionat d'Espanya de Clubs cadets que es cel.lebrarà a Madrid, i on es reuniràn les 8 millors entitats espanyoles de la categoria.


Setembre 2005


ALICIA FERNANDEZ GUANYA LA "CURSA DE SA TORRE" a Manacor.

L'atleta santpedorenca de CA MANRESA ALICIA FERNANDEZ va estar la guanyadora de la "Cursa de sa Torre" cel.lebrada dissabte a Manacor (Illes Balears) sobre una distancia de 3200 metres. FERNANDEZ va guanyar amb un temps de 10'46". FERNANDEZ, que reapereixia en una competició de ruta desprès de mes d'un any d'absència, te l'objectiu de tornar a l'alta competició en aquesta nova temporada i en la seva prova preferida: els 3000 obstacles.
FERNANDEZ, tot i que ha establert la seva residència a Mallorca, seguirà vestint i defensant els colors de CA MANRESA.
Per altra banda, la migfondista ALBA MARTINEZ va tenir una excel.lent actuació en la "VI Milla Urbana de Almacelles" cel.lebrada dissabte al entrar en una brillant quarta posició en la prova absoluta. La cursa va estar guanyada per l'atleta blaugrana MONTSE MAS. En segona posició, va entrar una altre bagenca, la navarclina ROSA MORATÓ.


MERITXELL CALDUCH GUANYA en el "XVII Cros de l'Ametlla de Merola".

La fondista de CA MANRESA MERITXELL CALDUCH ha estat la guanyadora absoluta en el "XVII Cros de l'Ametlla de Merola" cel.lebrat avui, amb una participació de 427 atletes classificats, vinguts d'arreu de Catalunya.


CALDUCH ha imposat des de l'inici de la cursa un fort ritme que nomes ha pogut aguantar en els primers 4 quilòmetres la vigent Campiona d'Espanya de camp a travès, la navarclina del FCBarcelona ROSA MORATÓ. A partir d'aquest quilòmetre, ha estat un passeig triomfal el de la manresana que ha creuat la linea d'arribada amb l'excel.lent temps de 37'12", avantanjant a Morató (38'32"), que finalment ha estat segona, en 1 minut i 20 segons. La tercera posició ha estat per l'atleta d'Integra-2 VINYET NOGUERO (38'48").
En novena posició ha entrat la veterana MANELA MARTINEZ amb 43'41".
Meritxell Calduch, en aquesta, la seva darrera temporada com atleta de CA MANRESA, ja que ha fitxat per FILA-TEAM per la temporada 2005/06, vol acomiadar-se de la que ha estat la seva entitat des de els seus inicis amb els millors resultats possibles.
En categoria masculina, el guanyador ha estat l'atleta de FC Barcelona POL GUILLEN amb uns brillants 32'32". Per part d'atletes de CA MANRESA: Abdelkabir Zaroual (8è amb 36'45"), guanyador en la seva categoria d'edat; Joan Ramon Prieto (9è amb 36'39"); Robert Corrons (22è amb 38'49"); Jaume Masana (41è amb 40'33"); Manel Ruiz (50è amb 41'06"); Carles Fernandez (67è amb 42'22"); Lluis Garriga (74è amb 42'52"); J.A Valderrama (88è amb 53'55") i Jordi Perramon (100è amb 44'24") s'han classificat entre els 100 primers atletes arribats.


Excel.lent 5ena posició d'Amadeu Pintó en el Mundials de Donostia.

Excel.lent cinquena posició d'Amadeu Pintó en els Campionats del Món de veterans de Donostia l'aconseguida en la Final dels 400 metres (M-40) cel.lebrada divendres a la tarda. AMADEU PINTÓ va repetir els 51"61 de les semifinals, aconseguint aquesta brillant posició i sumant la cinquena posició de Finalista aconseguida per un atleta de l'Entitat en aquests Campionats.


EXCEL.LENT ACTUACIO LA QUE ESTAN DUENT ELS NOSTRES VETERANS EN EL MUNDIAL DE DONOSTIA.

Cinc posicions de Finalista (8 primers) son, ara per ara, els millors resultats que els atletes de CA MANRESA han aconseguit en els Campionats del Mon per a veterans que s'estan cel.lebrant a Donòstia.

El pertiguista JORDI LLADÓ ha aconseguit el millor resultat, fins ara, obtingut per els atletes de l'Entitat en aquests Mundials, en quedar en una excel.lent quarta posició en la Final del concurs de Pertiga (M-35) en superar el llistó situat a 3,80m. Per nombre d'intents no ha pujat al podi, ja que el segon i el tercer classificat en la Final han superat la mateixa altura que el manresà.

La tanquista CARME BES ha aconseguit una brillant cinquena posició en la Final dels 400 tanques (W-35) amb uns bons 1'08"28. En semifinals havia marcat 1'10"80.
Aquesta mateixa atleta, 48 hores mes tard, va aconseguir un bitllet per una altre Final, en entrar 3era en la seva semifinal de 800 metres (W-35) amb uns esplendits 2'21"91 que representen Nou Rècord de Manresa de la categoria. Ja en la Final, va estar 8ena amb 2'28"84, aconseguint la seva segona posició de finalista.

El polifacetic JORDI PIEROLA va aconseguir la tercera posició de finalista en classificar-se en una meritoria 8ena posició en la Decatló (M-35) en sumar 3.799 punts. La seva actuació, prova a prova, va estar: 100m (13"20); Llargada (4,98m); Pes (7,14m); Altura (1,60m); 400m (1'03"28); 110tanques (20"21); Disc (24,19m); Pertiga (2,50m); Javalina (29,78m); 1500m (5'25"44).

El mes veterà de tots els atletes manresans presents en aquests Mundials, en JOAN BUSQUETS va classificar-se en una bona 9ena posició en la Final del concurs d'Altura (M-70) en superar el llistó situat sobre 1,18m.

Ahir dimecres, el quatrecentista AMADEU PINTÓ (M-40) va guanyar la seva eliminatoria de 400 metres amb 53"15, aconseguint pasar a les semifinals que ha corregut avui a la tarda, quedant 2on a la seva semifinal amb uns esplendits 51"61, obtenint bitllet per la Final de demà, amb el 7è millor registre, i asegurant una nova plaça de finalista per l'Entitat.

Dissabte, darrera jornada d'aquests Campionats, hi hàuràn les actuacions de MANELA MARTINEZ en la Final dels 2000 obstacles (W-45) que lluitarà per les posicións de privilegi; i els 3 maratonians (RAMON CAMPS i ROBERT CORRONS en la categoria M-40; i MIQUEL PEREZ en M-45) que correràn la Marató (42.195m).

No hi ha dubte, que en el llarg d'aquests Campionats del Mon de veterans que s'estan cel.lebrant a Sant Sebastià, s'estan vivint moments d'un atletisme de molt alt nivell esportiu .


Agost 2005


Activitats propers dies del CA Manresa.

XXII Milla Urbana Delicias, a Saragossa
Sis atletes de l'Entitat: Alba Martinez, Alba Corredera, Judit Ester, Eulalia Torrescasana, Silvia Sanchez, Alba Gallardo estaràn presents dissabte al vespre a Saragossa per pendre part en la "XXII Milla Urbana Delicias" que es cel.lebrarà en la capital aragonesa.

Cursa de Matadepera
La fondista MERITXELL CALDUCH en l'apartat femení, i en BENVINGUT OLIVERAS en el masculí correràn aquesta cursa del caldendari català de ruta.

Mundials de Veterans, a Donòstia.
Segueixen els Mundials. I ara toca entrar en acció al quatrecentista AMADEU PINTÓ en els 400 metres. I dissabte, en la darrera jornada, MANELA MARTINEZ (W-45) pendrà part en la Final dels 2000 obstacles, i els fondistes RAMON CAMPS, MIQUEL PEREZ i ROBERT CORRONS sortiràn en la Marató d' aquests Campionats.


QUARTA MEDALLA PER LA REPRESENTACIÓ DEL CAM EN ELS EUROPEUS DE ESPOO.

La saltadora ROSALIA LAZARO va obtenir ahir la medalla de bronze en quedar en tercera posició en la Final del concurs de Llargada cel.lebrada ahir a Espoo (Finlàndia) en el transcurs dels Campionats d'Europa per a deficients visuals.
LAZARO va fer un millor intent de 5,34 metres que li va otorgar finalment el bronze. La final va estar dominada per l'atleta bielorusa VOLHA ZINKEVICH amb uns excel.lents 5,64 metres. El podi el va completar la croata MARIJA IVEKOVIC amb 5,42 metres penjant-se la medalla d'argent.
Amb aquesta nova medalla, els atletes de CA MANRESA ja sumen 4 medalles en aquests Campionats. I encara falta per cel.lebrar demà la final dels 1500 metres amb la presencia dels germans AVILA que sortiràn amb l'objectiu de estar en la lluita de les medalles. Tanmateix, pendràn part amb l'equip nacional en els relleus llargs (4x400).


CARME BES, excel.lent 5ena posició en el Campionat del Món de veterans.

La tanquista de CA MANRESA CARME BES ha aconseguit una excel.lent cinquena posició en la Final dels 400 tanques (W-35) dels Campionats del Mon de veterans, que es cel.lebren a Sant Sebastià.

BES, que ahir va estar 3era en la seva semifinal amb 1'10"80, ha millorat la seva prestació marcant uns brillants 1'08"28 i asolint la primera posició de Finalista (8 primers) per una atleta de l'Entitat en aquests Campionats. Aquesta mateixa atleta te previst en els propers dies la seva presencia en les semifinals dels 800 metres.


ABEL AVILA, Campió d'Europa en 1500.

El migfondista santjoanenc de CA MANRESA ABEL AVILA s'ha proclamat Campió d'Europa a Espoo al guanyar la Final dels 1500 metres amb uns bons 4'04"65.
AVILA ha dominat en tot moment la cursa, i s'ha imposat a l'atleta brasiler ODAIR DOS SANTOS -que va estar qui va guanyar-lo en la Final dels 800 metres cel.lebrada el pasat dimarts-, aconseguint la segona medalla d'or en aquests europeus.


El seu germà IGNASI AVILA s'ha proclamat sots-campió d'Europa en la mateixa distància amb uns 4'14"17, tot i que ha estat 4art en la Final, ja que la segona i tercera posició de la cursa han estat per els brasilers DOS SANTOS (4'05"68) i GILSON ANJOS (4'11"07), però ambdos atletes corrien fora de concurs. El tercer graó del podi ha estat ocupat per l'atleta alemany MAX BERGMANN amb 4'20"71.
D'aquesta excel.lent forma, els tres atletes de CA MANRESA (Abel Avila, Ignasi Avila i Rosalia Lazaro) que han pres part en aquests Campionats d'Europa per a deficients visuals han tancat la seva participació amb 6 medalles (2 d'or, 2 d'argent i 2 de bronze), tot un excel.lent bagatge per l'esport manresà, català i estatal.


QUARTA MEDALLA PER LA REPRESENTACIÓ DEL CAM EN ELS EUROPEUS DE ESPOO.

La saltadora ROSALIA LAZARO va obtenir ahir la medalla de bronze en quedar en tercera posició en la Final del concurs de Llargada cel.lebrada ahir a Espoo (Finlàndia) en el transcurs dels Campionats d'Europa per a deficients visuals.
LAZARO va fer un millor intent de 5,34 metres que li va otorgar finalment el bronze. La final va estar dominada per l'atleta bielorusa VOLHA ZINKEVICH amb uns excel.lents 5,64 metres. El podi el va completar la croata MARIJA IVEKOVIC amb 5,42 metres penjant-se la medalla d'argent.
Amb aquesta nova medalla, els atletes de CA MANRESA ja sumen 4 medalles en aquests Campionats. I encara falta per cel.lebrar demà la final dels 1500 metres amb la presencia dels germans AVILA que sortiràn amb l'objectiu de estar en la lluita de les medalles. Tanmateix, pendràn part amb l'equip nacional en els relleus llargs (4x400).


ABEL AVILA I IGNASI AVILA, or i argent en els Campionats d'Europa a Espoo.

Els germans Avila han aconseguit el seu primer objectiu en aquests Campionats d'Europa d'Espoo: Abel Avila i Ignasi Avila, s'han proclamat Campió i sots-campió d'Europa en els 800 metres.
En una final on l'atleta brasiler ODAIR DOS SANTOS (que corria fora de concurs) ha portat el ritme durant tota la cursa, i on ABEL AVILA ha esperat en la recta final a superar-lo. Quan Abel havia agafat el capdavant de la cursa i a falta de 10 metres ha estat tocat per l'atleta brasiler que a punt ha estat de tirar per terra les opcions d'Avila en aquesta Final, ja que s'ha desequilibrat i tot i aixì ha pogut creuar la linea d'arribada en segona posició i com a primer atleta europeu, proclamar-se Campió continental. El resultat final de la cursa ha estat: 1 (f/c) Odair dos Santos (Brasil) 1'55"11 ; 2on (Campió d'Europa/or) Abel Avila 1'55"39; 3er (argent) Ignasi Avila 1'58"58; 4art (bronze) Andrius Kalvelis (Lituania) 2'02"56.


Divendres, l'Ignasi i l'Abel tenen un altre compromis en la Final dels 1500 metres d'aquests Campionats.


9 bagencs en els XVI Campionats del Món d'Atletisme de Veterans.

Del 22 d'agost fins el 3 de setembre es cel.lebraràn a Donòstia els XVI Campionats del Mon d'Atletisme de Veterans, amb una participació de 6029 atletes incrits (4426 homes i 1603 dones) de 85 paisos.
I el CA MANRESA representant a la ciutat i a la seva comarca, hi tendrà 9 atletes participants.


La tanquista CARME BES (W-35) pendrà part en els 400 tanques, prova que ostenta la 3era millor marca d'entre totes les atletes participants, i on lluitarà per un lloc de podi. Aquesta mateixa atleta participarà en els 800 metres (13ena millor marca) amb l'objectiu de buscar un lloc en la Final.

L'obstaculista MANELA MARTINEZ (W-45) sortirà en la Final dels 2000 obstacles. Martinez te la 4ta millor marca d'entre les atletes inscrites. Es troba en un bon moment de forma i no descarta lluitar per llocs de podi, tot i la qualitat contrastada de les seves rivals.

El quatrecentista AMADEU PINTÓ (M-40) pendrà part en els 400 metres. Recent sots-campió d'Espanya i recordman català amb uns excel.lents 51"58 (14ena millor marca d'entre els inscrits), no descarta millorar aquest registre i fins i tot, poder accedir a la Final, tot i que per això, haurà dde baixar de 51 segons, amb quasi total seguretat. Aquest mateix atleta formarà part del quartet de la sel.lecció estatal que lluitarà per les medalles.

El saltador JORDI LLADÓ (M-35) estarà present en el concurs de Pertiga, on te la 4ta millor marca dels participants.

El saltador JOAN BUSQUETS (M-70) pendrà part en el concurs d'Altura.

El decatleta JORDI PIEROLA (M-35) tindrà el seu compromis en la Decatló.

Tancaran la participació els tres maratonians de l'Entitat RAMON CAMPS (M-40), si supera un recent luxació de clavicula, conseqüència d'una greu caiguda en bicicleta el pasat 8 d'agost, i que l'hi ha impedit seguir en el normal pla de preparació, ROBERT CORRONS (M-40) i MIQUEL PEREZ (M-45), que no descarten cap d'ells lluitar per un lloc de Finalista (8 primers) en les seves respectives categories, en la Marató del dia 3 de setembre, que tancarà aquests Mundials.


ELS GERMANS AVILA i ROSALIA LAZARO afrontaran durant la propera setmana el Campionat d'Europa a Finlàndia.

La ciutat finlandesa de Espoo serà la seu dels Campionats d'Europa per a deficients visuals que es cel.lebrarà des de el dilluns 22 fins el dissabte 27, i on tres atletes de CA MANRESA, els germans Avila i la saltadora Rosalia Lazaro, hi pendràn part amb la sel.lecció espanyola.
L'Abel Avila participarà en els 800 i en els 1500 metres, ostentant la millor marca europea de l'any en les dues proves (1'53"55 i 3'51"97). L'Ignasi pendrà part en els 400 i en els 800 metres i la Rosalia ho farà en el concurs de Llargada on tambè surt com a millor marca europea de l'any amb els seus esplendits 5,70 metres aconseguits a Palència en els Campionats d'Espanya.
L'objectiu de l'Abel està en revalidar els titols en les dues proves que participa i que va aconseguir en el passat Europeu cel.lebrat a Assen. Es el vigent campió i sortirà a defensar la seva privilegiada posició. L'Ignasi lluitarà per posar-li dificil en els 800 metres, i en tot cas, per lluitar per alguna de les medalles en joc. L'objectiu de la Rosalia està en lluitar per estar en el podi, i fins i tot, estar en la lluita per el or.
Tanmateix, els germans Avila tindràn un compromis mes en aquests Campionats i serà lluitar per la victòria amb el quartet de 4x400 metres que Espanya presentarà en aquests Europeus.

L'horari de la seva participació en aquests Campionats serà:
Dilluns 22 (tarda)
Semifinals de 800 (Abel i Ignasi)
Dimarts 23 (mati)
Final Llargada femenina (Rosalia)
Dimarts 23 (tarda)
Final de 800 (Abel i Ignasi, si pasen)
Dimecres 24 (mati)
Semifinals de 1500 (Abel)
Dijous 25 (mati)
Semifinals de 400 (Ignasi)
Divendres 26 (mati)
Final de 4x400 (Abel i Ignasi)
Divendres 26 (tarda)
Final de 400 (Ignasi)
Final de 1500 (Abel)

Els dos germans Avila afrontaràn aquests Campionats amb el convenciment de que arriven en el seu millor moment de la temporada desprès de haver acurat la seva preparació en la concentració que han portat a terme aquests darrers 20 dies a Segòvia. Dimecres, viatjaran cap a terres finlandeses amb l'ilusió de fer la millor actuació possible.


ELS VETERANS DEL CAM S'ENDUEN SIS MEDALLES DE TORREMOLINOS

La representació de CA MANRESA en els Campionats d'Espanya de Veterans cel.lebrats aquest cap de setmana a Torremolinos ha aconseguit un botí de sis medalles (1 d'or, 5 d'argent i 1 de bronze). Aquests Campionats d'Espanya han tingut una excel.lent participació de 650 atletes vingut d'arreu de l'estat, amb un nivell de marques molt alt, i que ha encarit molt estar present a podi.

L'unica medalla d'or ha anat a càrrec de la tanquista CARME BES en proclamar-se Campiona d'Espanya (W-35) en els 400 tanques amb un temps de 1'09"94. La mateixa atleta va tornar a pujar al podi, en aquesta ocasió en el segon graó, com a sots-campiona d'Espanya dels 800 metres (W-35), en entrar segona en la Final amb 2'29"04.Les altres 4 medalles d'argent han estat com a conseqüència de la brillant actuació del quatrecentista AMADEU PINTÓ en la Final dels 400 metres on va entrar segon amb l'excel.lent temps de 51"58 (Nou Rècord de Catalunya M-40), i a tant sols 3 centessimes del guanyador, l'atleta asturià FCO. JAVIER PITILLAS (51"55).
Segona i tercera medalla d'argent per l'Entitat a càrrec de la saltadora MIREIA VILA (W-35) en el concurs de Pertiga en superar el llistó situat a 2,70 metres, i aquesta mateixa atleta va estar segona en la Final dels 100 metres marcant uns bons 14"08.
Quarta medalla a càrrec del veterà JOAN BUSQUETS (M-70) en la Final d'Alçada en superar el llistó situat sobre 1,18metres. El mateix JOAN BUSQUETS va aconseguir el bronze en el concurs de Martell (M-70) en tirar fins a 25,56 metres.

Aquests quatre atletes estaràn presents a final de mes en els Mundials que es cel.lebraràn a Donostia, i on de Club Atlètic Manresa s'hi afegiràn sis atletes mes:
RAMON CAMPS, MIQUEL PEREZ, ROBERT CORRONS en la Marató; JORDI LLADÓ en Pertiga, JORDI PIEROLA en Decatló i MANELA MARTINEZ en 2000 obstacles.


ARIADNA AIVAR i DEBORA CALVERAS APORTEN LA SEVA ACTUACIO PERQUÈ ESPANYA SIGUI 3era EN L'INTERNACIONAL JUNIOR

Les dues atletes de CA MANRESA ARIADNA AIVAR i DEBORA CALVERAS aporten amb la seva bona actuació a que Espanya es classifiqui en un excel.lent tercer lloc en l'encontre internacional cel.lebrat a Marsella el passat dissabte.

El resultat final de l'encontre va estar: FRANÇA (301); ITÀLIA (268); ESPANYA (235); ALGERIA (147); TUNISSIA (79).

La saltadora DEBORA CALVERAS va cumplir amb uns excel.lents 12,15 metres en el concurs de triple, aconseguint la 7ena posició. Idèntica posició va tenir la llançadora navarclina ARIADNA AIVAR en el concurs de Martell, en tirar l'artefacte fins uns bons 43,67 metres.


CA MANRESA: ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA

CAMPIONATS D'ESPANYA DE VETERANS a Torremolinos

Torremolinos serà l'escenari dels Campionats d'Espanya de Veterans que es cel.lebrarà durant tot el proper cap de setmana, i on CA MANRESA hi tendrà una important representació. El quatrecentista AMADEU PINTÓ (M-40) sortirà en els 200 i en els 400 metres amb moltes opcions a medalla.
Amb moltes opcions a podi, tambè te la saltadora MIREIA VILA (W-35) que pendrà part en el concurs de Pertiga i en els 100 metres; i la migfondista
CARME BES (W-35) que participarà en els 400 tanques i en els 800 metres.
Tambè hi estarà present en JOAN BUSQUETS (M-70) pendrà part en el concurs d'Altura i en Martell.
Tots quatre atletes tambè pendràn part a final d'agost en els Campionats del Mon de Veterans que es cel.lebrarà a Donostia.

*ARIADNA AIVAR i DEBORA CALVERAS competeixen a Marsella amb la sal.lecció espanyola junior.
La saltadora DEBORA CALVERAS en Triple i la llançadora ARIADNA AIVAR en Martell pendràn part en l'encontre internacional que participarà la sel.lecció espanyola junior aquest proper dissabte a Marsella, amb les sel.leccions d'Itàlia, França, Tunisia i Argelia.

 


Juliol 2005


ARIADNA AIVAR i DEBORA CALVERAS, representaràn a Espanya en l'internacional junior de Marsella.

La llançadora de martell ARIADNA AIVAR i la saltadora de Triple Salt DEBORA CALVERAS, ambdues sots-campiones d'Espanya en les seves respectives modalitats, han estat sel.leccionades per la RFEA per participar en l'encontre internacional junior a cel.lebrar el proper 7 d'agost a Marsella (França) amb les sel.leccions de França, Algeria, Italia i Tunisia. Per a CALVERAS serà la seva segona internacionalitat i per a AIVAR debutarà amb aquesta participació en terres franceses.


ALBA MARTINEZ guanya la "XIX Milla de Mataró".

La mitgfondista junior de CA MANRESA ALBA MARTINEZ va guanyar la "XIX Milla de Mataró", repetint la victòria que ja va assolir l'any passat. MARTINEZ va guanyar amb un temps de 5'10", dominant en tot moment la cursa i a les seves rival, principalment a l'atleta d'Integra-2 MARISA CASANUEVAS que va entrar en segona posició. Va completar el podi l'atleta de Ripollet NURIA PUIG.

Per altra banda, la mitgfondista juvenil ANNA VALLHONESTA va guanyar la milla juvenil-junior, i el mateix va fer el juvenil SERGI FERRET en la cursa masculina.

Tres victòries per tres atletes de l'Entitat que apuntan alt, i dels que s'espera molt en els propers exercicis esportius.


DAVID MARTINEZ corre demà la Final del 10000 del Campionat d'Europa Junior.

Demà, dijous a les 18,25 -hora lituana- DAVID MARTINEZ, el fondista junior de CA MANRESA, pendrà la sortida en la Final dels 10000 metres del Campionat d'Europa Junior que es cel.lebrarà del 21 al 24 a Kaunas. MARTINEZ surt amb l'ilusió de fer-ho el mes be possible. Ostenta, amb els seus 31'05"94, la 16ena millor marca dels participants, i qualsevol posició que signifiqui millorar aquesta posició de sortida, s'haurà de valorar positivament.


Els veterans de CA MANRESA s’emporten un bon grapat de medalles: 27.

Vint-i-set medallas (14 d’or, 6 d’argent i 7 de bronze) van endur-se per l’Entitat els veterans i pre-veterans de CA MANRESA en els Campionats de Catalunya que es van cel.lebrar ahir, en jornada de mati i tarda a l’Estadi Municipal d’Atletisme de “El Congost”, amb una participació que va superar les millors previsions i que demostra que l’atletisme veterà està en alça.

310 atletes vinguts d’arreu de Catalunya van pendre part en uns Campionats on l’alta temperatura que va acompanyar durant tot el dia, va fer requerir d’un esforç superior a tots els participants.

Es van proclamar Campions de Catalunya de les seves respectives categories:
El velocista manresà AMADEU PINTÓ (M-40) en els 200m en fer uns brillants 24”47
La migfondista CARME BES (W-35) en 400m (1’03”10) i en 800 (2’25”12)
La saltadora MIREIA VILA (W-35) en Pertiga en superar el llistó situat en 2,70m
La fondista MANELA MARTINEZ (W-45) en els 2000 obstacles amb 8’25”75.
La llançadora LOURDES ROSSINYOL (W-45) en Pes en tirar la bola fins 8,79m
El llançador ANGEL GARCIA (M-50) en Pes en tirar fins 12,28m
El fondista JOSEP PERRAMON (M-60) en 800m (2’34”55) i en 1500m (5’36”10)
El fondista BENVINGUT OLIVERAS (M-PRE) en els 10000m (33’47”)
El polifacetic JORDI PIEROLA (M-PRE) en Altura (1,54) i Martell (18,84m)
El llançador-saltador JAUME SOLDEVILA (M-60) en Altura (1,16m) i en Pes (9,19m)

Van aconseguir proclamar-se sots-campions de Catalunya:
El saltador JORDI LLADÓ (M-PRE) en Pertiga en superar el llistó situat en 3,70m
El llançador JULIÀ VILELLAS (M-55) en Pes en tirar fins 9,07m
El velocista FRANCESC FERRER (M-55) en els 100m (15”76)
El llançador JAUME SOLDEVILA (M-60) en Disc (27,70m)
El saltador JOAN BUSQUETS (M-70) en Altura, en superar els 1,16m
El tanguista JORDI PIEROLA (M-PRE) en els 110tanques (20”38)

 

Van aconseguir la medalla de bronze:
El fondista RAMON CAMPS (M-40) en 10000m en fer 35’25”
El llançador ANGEL GARCIA (M-50) en Disc al tirar fins 31,37m
El llançador JULIÀ VILELLAS (M-55) en Disc al tirar fins 25,51m
El velocista JOSEP MAS (M-55) en els 100m (15”85)
El fondista RAMON BUSCART (M-PRE) en 10000m en fer 35’45”
El saltador JORDI PIEROLA (M-PRE) en Pertiga en saltar fins 2,10m
El fondista MIQUEL PEREZ (M-45) en 10000m

Durant tot el Campionat, van desfilar atletes de renom dins l’història de l’atletisme espanyol com el marcador JORDI LLOPART (primer medallista estatal en un Campionat d’Europa –Praga), l’obstaculista olimpic a Barcelona JORDI BELLO, el llançador de disc LLORENÇ CASSI.

Es va gaudir d’una bona jornada d’atletisme veterà, on molts dels participants, van afrontar com a preparació a la seva participació en el Campionat del Mon de Donosita 2005 a cel.lebrar la darrera setmana d’agost.


L'EQUIP CADET FEMENI, classificat per el Campionat d'Espanya de Clubs cadets.

La RFEA ha fet publica les 8 millors formacions cadets femenines, un cop revisats els resultats de tots els encontres autonomics cel.lebrats arreu d'Espanya, i l'equip cadet femení de l'Entitat (nenes nascudes als anys 1990-1991) s'ha classificat entre les 8 millors formacions d'Espanya, i podrà disputar el titol en la Final del Campionat d'Espanya de Clubs Cadets el proper dia 15 d'octubre, encara en lloc per determinar.


Tres equips catalans (Integra-2, CA MANRESA, CA Igualada); dos equips vascos (Bidasoa i Bidezabal); una formació gallega (Ourense At.); un equip de la comunitat valenciana (J'hayber-Playas Castellon) i una formació andaluza (Nerja At.) s'han classificat per aquesta gran Final a cel.lebrar a la tardor.
.


NOU RECORD D'EUROPA de Abel Avila (3'51"93).

El migfondista paralimpic ABEL AVILA va rebaixar ahir en el transcurs del "XII Miting Internacional de Mataró" en 2 segons 15 centessimes el Rècord d'Europa de 1500 metres (B12) que ell mateix ostentava des de l'any passat (3'54"08), al entrar en una excel.lent 6ena posició de la serie A dels 1500 metres parant el crono en 3'51"93.


En el mateix festival atlètic, la migfondista ALBA MARTINEZ va entrar en 3era posició en la cursa dels 1500 metres amb un temps de 4'39"94.


CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS.

Manresa, 17 de juliol de 2005


DEBORA CALVERAS, EXCEL.LENT ACTUACIÓ EN EL MUNDIAL DE MARRAQUEIX.

La saltadora de CA MANRESA DEBORA CALVERAS va tancar la seva participació en el "III Campionat del Mon Juvenil" que es cel.lebra a Marraqueix amb una excel.lent actuació.


CALVERAS, que anava al Mundial, amb una millor marca de 11,83m, va millorar en 49 centimetres el seu registre, arribant fins a 12,32 metres en el seu terecr i darrer intent, establint un NOU RECORD ABSOLUT DE MANRESA.
La seva actuació va estar exquisita, amb 3 salts superiors al seu millor registre personal abans de l'inici de la prova (11,86 - 12,02 - 12,32).
Amb aquesta actuació, CALVERAS va classificar-se en la 17ena posició, i nomès 17 centimetres la van separar d'estar present en la Final amb les dotze millors atletes.


DAVID MARTINEZ, SEL.LECCIONAT PER LA RFEA per el Campionat d'Europa Junior.

El fondista de CA MANRESA DAVID MARTINEZ ha estat sel.leccionat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme per poder participar en el Campionat d'Europa Junior que es cel.lebrarà del 21 al 24 de Juliol a la ciutat lituana de Kaunas.

MARTINEZ pendrà part en els 10000 metres, on te com a registre personal els 31'05"94 que va aconseguir a Mataró en el pasat Campionat de Catalunya Absolut, i que juntament amb la medalla de bronze aconseguida en el Campionat d'Espanya de 10000 junior cel.lebrat a Gijón li han servit de bitllet per estar present en aquest Campionat d'Europa.
Aquesta serà la seva segona internacionalitat, ja que MARTINEZ va participar a l'any 2003 en el Campionat del Mon Juvenil a Sheebrook (Canadà) en la prova dels 3000 metres.


ABDELKABIR ZAROUAL, CAMPIÓ D'ESPANYA en 600 metres (1'25"00).

El migfondista d'origen magrebí que vesteix els colors de CA MANRESA ABDELKABIR ZAROUAL es va proclamar ahir a Torrent (València) CAMPIÓ D'ESPANYA CADET al guanyar la Final dels 600 metres amb l'excel.lent temps de 1'25"00, rebaixant el seu millor registre personal que era de 1'26"41abans del Campionat.
ZAROUAL ja va guanyar dissabte la seva semifinal amb 1'26"32, demostrant que es trobava en un excel.lent estat de forma. La cursa, va estar molt lluitada per tots els finalistes i la victòria es va decidir en els darrers metres, en que ZAROUAL va imposar-se als seus rivals, en concret, a l'atleta sevillà MANUEL VIÑUELA que va entrar en segona posició amb 1'25"66. Va completar el podi de guanyadors PABLO BOUZAS amb 1'26"50.
Cal esmentar que ABDELKABIR ZAROUAL va iniciar-se en aquest esport en el mes de novembre, però la qualitat que atesora l'ha portat en menys d'un any a aconseguir un titol de l'importància d'un Campionat d'Espanya.

La marxadora solsonina MIREIA BRAU va estar present en la Final dels 3000 metres marxa, on va classificar-se en una meritoria 24ena posició amb 17'16"81.

La tanquista OLATZ MOMPEÓ va cumplir amb el seu objectiu d'assolir plaça de semifinalista (16 millors), en correr les eliminatories amb 48"83 i quedant 8ena en la seva semifinal amb 50"23.

La migfondista MIREIA VILAFRANCA no va poder superar les eliminatories de 300 metres on va marcar 44"00.

Una medalla d'or i una posició de semifinalista es un excel.lent bagatge per aquests quatre atletes de CA MANRESA que han pres part en els seus primers Campionats d'Espanya.


CALDUCH I MORATÓ, Campiones d'Espanya per Autonomies.

Les dues fondistes bagenques , ROSA MARIA MORATO i MERITXELL CALDUCH, que han participat amb Catalunya en el Campionat d'Espanya de Federacions Autonomiques (1ra categoria) van contribuir dissabte a que Catalunya guanyes l'encontre cel.lebrat a Saragossa, proclamant-se Campiones d'Espanya per Autonomies.
Tot i la baixa de darrera hora (per lesió) de la llançadora olimpica IRACHE QUINTANAL, Catalunya va dominar amb total autoritat l'encontre.
El resultat final de les 3 millors formacions que van pujar al podi, va estar:
CATALUNYA (137), ANDALUCIA (112), CASTILLA I LLEÓ (101).
La navarclina ROSA MARIA MORATO va guanyar la prova dels 3000 metres amb uns bons 9'35"56, i la manresana MERITXELL CALDUCH va estar 6ena en la cursa dels 5000 metres marcant uns 17'49"95, cel.lebrada en mitg d'un vendaval de vent, que va estar present al llarg de tot el campionat.


SEGUEIXEN ELS COMPROMISOS ESPORTIUS amb els Campionats d'Espanya cadets.

Quatre atletes cadets de CA MANRESA estaràn presents aquest proper cap de setmana a Torrent (València) per pendre part en els Campionats d'Espanya Cadets que es cel.lebraràn en aquesta localitat valenciana.
Tres noies: la velocista MIREIA VILAFRANCA en els 300 metres on surt amb la setena millor marca espanyola de la present temporada lluitarà per tenir plaça en la Final. La marxadora MIREIA BRAU sortirà en la Final dels 3000 metres marxa i la tanquista OLATZ MOMPEÓ ho farà en els 300 metres tanques, ambdues atletes amb l'objectiu de millorar els seus registres personals i arrivar el mes lluny possible.
En la categoria masculina, un unic representant: ABDELKABIR ZAROUAL que pendrà part en les semifinals de 600 metres amb l'objectiu d'estar en la Final de diumenge. ZAROUAL ostenta la sisena millor marca espanyola de la present temporada.
Per tots els quatre atletes, aquest es el seu primer Campionat d'Espanya i per tant, es la seva primera presa de contacte en una competició de la transcendencia d'un Nacional.


CA MANRESA, amb aquest Campionat i a falta de l'Absolut de Malaga on tindrem la presencia del tanquista JORDI ALTÉS, podrà dir que ha aportat atletes a tots els Campionats d'Espanya de la present temporada, i això es un aval de la feina que es porta dins l'Entitat. Un total de 37 participacions (13 en pista coberta, 4 en cros i 20 en la temporada a l'aire lliure) es la conseqüència de tenir en les files de l'Entitat d'un seguit d'atletes de nivell, que en les seves participacions en aquests Campionats d'Espanya han sumat 10 medalles (En temporada indoor: 1 d'or, 1 d'argent i 1 de bronze . En temporada a l'aire lliure: 5 d'argent i 2 de bronze).


MERITXELL CALDUCH, SEL.LECCIONADA PER CATALUNYA per el Campionat d'Espanya per Autonomies.

La fondista manresana MERITXELL CALDUCH ha estat sel.leccionada per la Federació Catalana per formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques de 1ra Categoria que es cel.lebrarà el proper dissabte a Saragossa.
CALDUCH pendrà part en la prova dels 5000 metres. Amb aquesta sel.lecció, CALDUCH torna a l'atletisme de alt nivell, desprès del parentesis de 16 mesos, on per culpa d'una greu lesió, va haver de deixar l'entrenament. CALDUCH, de forma paulatina, ha anat entrant en el ritme de competició, amb victòries en curses de ruta del calendari català sobre distàncies de 10 quilòmetres, i que l'ha dut a ser sel.leccionada per aquest important compromis a nivell de federacions.
Amb aquesta mateixa sel.lecció estarà present la navarclina del FCB ROSA MARIA MORATÓ que defenserà els interessos catalans en la cursa dels 3000 metres. I tambè la migfondista ANNA BOVÉ (FCB) que forma part del grup d'entrenament del Bages, que correrà els 1500 metres.
CATALUNYA surt "a priori", com a favorita per aconseguir el titol, tant en el apartat femení com en el masculí.


ARIADNA AIVAR plata, i ALBA MARTINEZ bronze en el Campionat d'Espanya Junior, a Andujar.

Dues medalles, una d'argent a càrrec de la llançadora navarclina ARIADNA AIVAR en el concurs de Martell i una de bronze a càrrec de la migfondista ALBA MARTINEZ en la Final dels 1500 metres, i una posició de finalista de la saltadora NATALIA GARCIA en el concurs de Pertiga al quedar en una brillant 4ta posició ha estat el resultat de l' excel.lent actuació de la representació de CA MANRESA en aquests Campionats d'Espanya cel.lebrats aquest cap de setmana a Andujar.ARIADNA AIVAR va establir un Nou Record Absolut de l'Entitat en el seu 4art llançament de la Final del concurs de Martell en tirar la bola fins a uns esplendits 48,44 metres, superant en mes de tres metres el seu registre personal, i que a la fí, li va donar la medalla d'argent i el sots-campionat d'Espanya.

ALBA MARTINEZ
que havia guanyat dissabte la seva semifinal en 4'54"; va patir molt per aconseguir la 3era posició que li otorgava plaça de podi. L'excesiva calor que les atletes va haver de soportar (42 graus) va ser un lastre per Martinez en tota la cursa, i solsament la seva tenaçitat la va dur a aconseguir en la recta final la tercera posició final, retallant la gran avantatge que l'atleta que anava tercera a falta de 200 metres li portava, amb un temps de 4'41".

NATALIA GARCIA va quedar-se molt a prop del podi en la Final de Pertiga, en superar el llistó situat sobre 3,50 metres (el millor concurs de Garcia en la present temporada), i nomès un nul que va fer sobre l'altura de 3,15 metres l'hi va impedir d'aconseguir la medalla de bronze.

La manresana ANNA VILARÓ va tenir una mes que bona actuació en les semifinals de 800 metres en quedar 4ta en la seva amb uns 2'22"13, i nomès una centessima la v apartar de la gran final, quedant en 9ena posició d'entre totes les participants.

NOEMI LOPEZ va pendre part en els seus primers Campionats d'Espanya en les semifinals de 100 tanques, cumplint en fer 17"24.


ANNA CIRCUNS, SOTS-CAMPIONA D'ESPANYA PROMESA en Heptatló.
La surienca ANNA CIRCUNS va tornar a pujar al podi en el Nacional Promesa cel.lebrat aquest cap de setmana a Sabadell.
CIRCUNS va fer un total de 4570 punts en tota la combinada, destacant els 15"13 en els 100 tanques i els 1,60 metres en Altura, que la van catapultar a aquest sost-campionat d'Espanya aconseguit.


DEBORA CALVERAS, SEL.LECCIONADA PER EL CAMPIONAT DEL MON JUVENIL.

La Real Federació Espanyola d'Atletisme ha fet publica la llista dels sel.leccionats per pendre part en el Campionat del Mon Juvenil que es cel.lebrarà a Marraquech del 13 al 17 de Juliol, i la saltadora gironellenca de l'Entitat DEBORA CALVERAS ha estat sel.leccionada per participar en la prova de Triple Salt. La seva excel.lent actuació realitzada en el pasat Campionat d'Espanya Juvenil cel.lebrat a Alcorcon que li va suposar emportar-se la medalla de plata i el sots-campionat d'Espanya li ha servit per que el responsable del sector de salts de la RFEA, Ramon Cid, es fixes amb ella i decidis la seva sel.lecció.


Amb aquesta sel.lecció, CALVERAS s'afegeix als atletes de l'Entitat que en aquests darrers 5 anys han estat sel.leccionats per Espanya en Campionats internacionals: Meritxell Calduch en Cros en el 2000, Gemma Piquer en Pertiga en el 2002, Anna Circuns en Combinades en el 2002, David Martinez en els 3000 en el 2003; comfirmant que la base d'atletisme que te l'escola de l'Entitat condueix a fites importants com l'assolida per la saltadora gironellenca.