ANY 2004

5 podis bagencs en la VI Sant Silvestre Barcelonesa i triomf femení de Manela Martinez a la Sant Silvestre de Berga.

La navarclina de FCBarcelona ROSA Mª MORATÓ ha estat la brillant guanyadora absoluta d'aquesta VI Sant Silvestre de Barcelona cel.lebrada avui per els carrers de la ciutat comptal sobre un traçat urbà de 10 qms. La participació ha estat multitudinaria amb 3632 atletes classificats en la linea d'arribada.
MORATÓ ha guanyat amb un temps de 32'31" en dura lluita fins al darrer metre amb l'atleta kenyana NANCY KIPROP amb el mateix temps que la bagenca.
Però aquest no ha estat l'unic podi bagenc, ja que quatre atletes de CA MANRESA han asolit un escaló del podi dins les seves respectives categories: GUILLEM FERNANDEZ ha estat segon en la categoria promesa amb un temps de 34'12", el cadet de CA MANRESA ABDELKABIR ZAROVAL, atleta nascut a l'any 1990, ha estat 3er en la categoria juvenil/cadet amb l'excel.lent temps de 36'10" i la cadet MIREIA BRAU ha estat segona en la seva categoria amb uns bons 44'29" i el paralimpic ABEL AVILA (68è de la general) ha estat el millor dins la seva categoria amb 34'11" (amb l'ajuda del seu company BENVINGUT OLIVERAS).
El millor bagenc d'entre mes de 30 atletes de la comarca, ha estat l'atleta de CA MANRESA SERGI RODRIGUEZ en el lloc 26è amb 32'11" ben secundat per el manresà JOAN CAPDEVILA (31è)amb 32'28".
Altres atletes de l'Entitat han estat: EDGAR ESTER (134è/35'45"); MANEL RUIZ (141è/35'59"); DAVID RAMON i IGNASI AVILA (259è/37'19"); el junior JORDI MATEOS (273è/37'29"); EVA IGLESIAS (15ena femenina / 38'42"); JAUME MASANA (483è/39'27"); MARTA FIGUERAS (28ena femenina / 41'26"); GUILLEM PALLEJÀ (1006è/43'13"); DARIO BEKSIC (1052è/43'26"); RICARD BAHI (1391è/45'14"); FELIX ALVAREZ (1425è/45'15"); DAVID GALVANY (1786è/47'16"); RAMON PAYAS ex-president de l'Entitat durant els anys 80 (2122è/48'42").

Per altra banda, destacar el triomf femení absolut de la navassenca de CA MANRESA MANELA MARTINEZ en la Sant Silvestre de Berga.


ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA DE L'ENTITAT

L'Entitat, presidida per Mercè Rosich, cel.lebrarà en el Centre Civic "Selves i Carner" el proper dimarts dia 21 de desembre a les 19,30 hores (1era convocatoria) i a les 20,00 hores (2na convocatoria) la Assamblea General Ordinaria on es donaràn comptes de l'activitat esportiva duta a terme en la temporada 2004 aixì com l'estat economic de l'Entitat, el pressupost per la temporada 2005 i els objectius esportius per la mateixa.


L'equip senior femení, classificat per el Nacional de cros curt per a Clubs

La formació senior femenina ha aconseguit avui a Rubí el bitllet per poder participar el proper febrer en el Nacional de Cros Curt per a Clubs a cel.lebrar a Tarancón, en el trancurs del 7è Campionat de Catalunya de Cros Curt que s'ha cel.lebrat avui en aquesta localitat vallesana, per els voltants de la pista d'atletisme de Can Rosés.
Tot i les baixes tant importants (Txell Calduch, Alicia Fernandez, Marta Busquets) amb que CA MANRESA afrontava aquest compromis, les components de l'equip que avui ha defensat els colors manresans han completat una excel.lent actuació conjunta, que ha dut a Club Atlètic Manresa al cinquè lloc i amb la classificació com a premi.
La cursa de 3700 metres (2 voltes al circuit) ha estat guanyada per l'atleta blaugrana ISABEL EIZMENDI amb 13'39". JUDIT ESTER ha encapçalat l'equip bagenc entrant en 17ena posició amb 13'39"; l'artesenca CARME TORT ha estat 19ena (13'50"), l'andorrana que vesteix els colors manresans EVA IGLESIAS (20ena amb 13'52"); SILVIA SANCHEZ (24ena amb 14'04") i la navassenca MANELA MARTINEZ (29ena amb 14'17") d'entre 52 atletes classificades.
En la categoria masculina, la cursa que ha tingut una multitudinaria participació amb 189 atletes classificats, ha estat guanyada per el marroquí ABDELGHANI HASSANY (Carrefour-Lleida) amb 10'39" desprès de correr els 3700 metres de cursa. L'equip de CA MANRESA s'ha classificat en una meritoria 14ena posició, encapçalat per el santjoanenc JOSEP LLUIS MARICHICA (34è amb 11'35"); SERGI RODRIGUEZ (44è amb 11'40"); JOAN CAPDEVILA (62è amb 11'54"); BENVINGUT OLIVERAS (79è amb 12'06"); el promesa GUILLEM FERNANDEZ (82è amb 12'06").
En la resta de proves, que constituien el "XXVII Cros de Rubí", cal destacar el 3er lloc en el podi de CRISTIAN TRINIDAD en categoria juvenil; el 4art lloc de EKHIÑE OTAOLA en categoria infantil i el 9è lloc de MIREIA VILAFRANCA en la cursa cadet.


 

7è Campionat de Catalunya de Cros Curt a Rubí

L'objectiu de l'Entitat es classificar-se per el Nacional de Clubs a cel.lebrar a Tarancón el proper mes de febrer. El proposit no es gens facil, tenint en compte les importants baixes de Meritxell Calduch i Alicia Fernandez, totes dues apartades de la competició degut a les lesions,.
Però, tot i aquestes adversitats, les formacions absolutes de Club Atlètic Manresa sortiràn diumenge a Rubí amb aquesta fita esportiva com objectiu.
L'equip senior femení encapçalat per JUDIT ESTER, el completaràn l'andorrana EVA IGLESIAS, l'artesenca CARME TORT, SILVIA SANCHEZ, MANELA MARTINEZ i MARTA FIGUERAS.
L'equip absolut masculí l'encapçalarà el santjoanenc JOSEP LLUIS MARICHICA, amb BENVINGUT OLIVERAS, JOAN CAPDEVILA, SERGI RODRIGUEZ i el promesa GUILLEM FERNANDEZ.
Tant els homes com les dones, s'hauràn d'enfrontar a 3.700 metres (2 voltes a un circuit dissenyat per aquest Campionat) per poder veure s'hi aconsegueixen aquest objectiu esportiu.


Activitats cap de setmana 11 i 12 desembre

38è CROS INTERNACIONAL DE GRANOLLERS
Una quinzena d'atletes de l'Entitat hi seràn presents. La juvenil ALBA CORREDERA, els juniors DAVID MARTINEZ i ANNA VILARÓ, i el promesa GUILLEM FERNANDEZ son els atletes amb millors opcions de podi. Per altra banda, l'Entitat presentarà formacions senior en les curses grans: la masculina, encapçalada per JOSEP LLUIS MARICHICA, BENVINGUT OLIVERAS, JOAN CAPDEVILA i OSCAR COLS; i la femenina amb JUDIT ESTER, EVA IGLESIAS, SILVIA SANCHEZ, MANUELA MARTINEZ, MARTA FIGUERAS i CARME TORT.

4ta PUJADA A LA TOSSA DE MONTBUI DE MARXA
Els marxadors de l'Entitat hi seran presents. CARME ROBLES i MERCÈ VILAJOSANA en l'apartat femení, i JORDI GUIRAL i GUILLEM FERNANDEZ en la categoria masculina.

7è MITJA MARATÓ DE MATARÓ
La fondista de CA MANRESA ROSA MARIA MAS hi serà present diumenge en aquesta multitudinaria prova de ruta catalana.

Cros de "Hiru-Herri", a Burlada
La juvenil ANNA VALLHONESTA i el juvenil CRISTIAN TRINIDAD encapçalan una representació de CA MANRESA en aquest cros nacional.

CROS ESCOLAR "CIUTAT DE MANRESA"
Tots els nens i nenes de l'Escola d'Atletisme hi pendràn part en aquest Cros escolar que es cel.lebrarà diumenge per els voltants de l'Estadi de "El Congost", on hi haurà la sortida i arribada.

ASSAMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA DE LA RFEA, a Madrid
CA MANRESA, com a representant dels clubs catalans, hi estarà present dissabte en aquesta Assamblea general extraordinaria, on amb quasi tota seguretat, sortirà reelegit JOSE MARIA ORDRIOZOLA.


DAVID MARTINEZ I ANNA VALLHONESTA, GUANYADORS EN LA 81ena JEAN BOUIN

El fondista junior DAVID MARTINEZ ha repetit triomf per segon any consecutiu en la Jean Bouin. MARTINEZ que ha lluitat en tot moment amb l'igualadí VICTOR MONTANER, ferma promesa del mig fons estatal, per la victòria final, i ha hagut d'esperar a la segona vegada que es pujava a Montjuic per deixar endarrera a Montaner, imposant un fort ritme a la cursa. MARTINEZ ha entrat en la linea d'arribada amb uns bons 20'11" desprès de recorrer les dues voltes i els 6400 metres de que constava la cursa, entrant a continuació, a 5 segons, VICTOR MONTANER (20'16").

La mitgfondista juvenil ANNA VALLHONESTA (12'35") ha estat la brillant guanyadora en la seva categoria, entrant en meta amb 2 segons d'avantantge, respecte a la blaugrana WAFFA AZDADU (12'37"). Les seves companyes de club, l'ANNA PADIAL (6ena amb 13'25") i l'ANNA DE LAMO (7ena amb 13'33") han completat l'excel.lent actuació de la representació de CA MANRESA en aquesta categoria.

En l'apartat masculí, el juvenil CRISTIAN TRINIDAD ha tocat quasi el podi, entrant 4art amb 21'39".

En cadets, la solsonina de CA MANRESA MIREIA VILAFRANCA i la gironellenca EKHIÑE OTAOLA han estat en llocs capdavanters, entrant 6ena (8'57") i 7ena (8'59"), respectivament, desprès de correr els 2350 m. de cursa.

En veterans, el manresà ESTEVE GUIX ha tingut una bona reaparició desprès de superar una lesió, amb una 8ena posició (23'22") desprès dels 6400 m. de cursa.


MIREIA BRAU, podi en el Trofeig de Marxa d'Hostalets de Pierola

L'atleta cadet de CA MANRESA MIREIA BRAU va pujar al podi en el Trofeig de Marxa Atlètica que es va cel.lebrar diumenge a Hostalets de Pierola, i que obra la temporada catalana en ruta d'aquesta especialitat.
MIREIA BRAU va entrar en una destacada 3era posició, desprès de recorrer els 5000 metres de cursa amb un excel.lent temps de 31'22".

Bon comportament van tenir les altres dos representants de l'Entitat:
El promesa GUILLEM PEREZ va fer uns bons 1h18'38" en els 15000 metres de la prova absoluta i la marxadora monistrolenca CARME ROBLES, que reaperexia desprès de la seva segona maternitat, va marcar uns interessants 56'32" en els 10000 metres absoluts femenins.


ALBA CORREDERA REAPAREIX GUANYANT A MATARÓ

L'atleta juvenil de CA MANRESA ALBA CORREDERA va reapareixa en competició desprès de superar una greu lesió que l'ha tingut apartada durant tota la pasada temporada, i ho va fer amb una gran victòria en la cursa juvenil cel.lebrada diumenge en el trancurs del XXXV Cros Ciutat de Mataró. CORREDERA va correr els 2400 metres de la cursa amb un temps de 9'36", avantatjant a la mataronina JUDITH LLAVERO (9'51") en 15 segons. Tercera va estar la badalonina PAULA SOSA (10'03").
CORREDERA pendrà part el proper diumenge en el Cros de Soria que es cel.lebrarà en el paratge de Valosandero.

En la categoria promesa, GUILLEM FERNANDEZ va tenir una bona actuació entrant en 8ena posició.

I l'equip senior masculí va classificar-se en una excel.lent 3era posició, darrera Fila i JASabadell, encapçalant la formació el santjoanenc JOSEP LLUIS MARICHICA (17è amb 30'17"), JOAN CAPDEVILA (28è amb 31'30"), BENVINGUT OLIVERAS (29è amb 31'32") i SERGI RODRIGUEZ (30è amb 31'39") d'entre 85 atletes classificats.


ONZE PODIS DE CA MANRESA en el XXII Cros de Sant Hilari Sacalm

Excel.lent resultat l'aconseguit per la nutrida representació de CA MANRESA en el XXII Cros de Sant Hilari Sacalm cel.lebrat avui en el paratge del "Circuit dels Cortals", on s'ha donat el tret de sortida a la temporada catalana de camp a traves.

Amb una representació superior a la quarantena d'atletes, CA MANRESA s'ha presentat en aquest primer compromis oficial de la temporada.

I el resultat han estat els onze podis que s'han aconseguit al llarg de la matinal.

Tres victòries
que han estat a càrrec del junior DAVID MARTINEZ que s'ha mostrat molt superior en tota la seva cursa, guanyant els 5360 metres amb 18'19" i donant mostres de que es troba en una excel.lent estat de forma; de la juvenil ANNA VALLHONESTA en entrar guanyadora desprès de recorrer els 2240 metres amb 9'20"; i de la veterana MANELA MARTINEZ dins la seva categoria.

Dos segons llocs a càrrec de la junior ALBA MARTINEZ que ha tardat 14'07" en correr els 3360 metres de la seva cursa i de la juvenil ANNA PADIAL.

Sis tercers llocs, ocupats per el promesa GUILLEM FERNANDEZ que ha tingut un excel.lent debut en la nova categoria entrant en tercera posició amb un temps de 25'08" desprès de correr els 7360 metres de cursa. La junior ANNA VILARÓ (14'38") ha estat tercera desprès de portar a terme una bona cursa. Els juvenils CRISTIAN TRINIDAD en l'apartat masculí i LAURA RIUS en el femení, el cadet SERGI FERRET i l'atleta infantil de Gironella EKHIÑE OTAOLA.

Cal destacar el comportament dels promeses JORDI LLADO (26'20") i MARC CORTINA (27'14"), 9è i 10è, respectivament; i de la cadet MIREIA VILAFRANCA que ha estat 5è en la seva cursa.

Interesant les actuacions dutes a terme per els seniors JOSEP LLUIS MARICHICA (24'33") i SERGI RODRIGUEZ (24'41"), 9è i 12è, repectivament en la cursa gran, guanyada per l'excel.lent atleta gironí PERE ARCO amb 23'11".

El proper cap de setmana es cel.lebrarà el 35è Cros Ciutat de Mataró on CA MANRESA tambè hi estarà present.


Concentració mig-fons i fons a la Garrotxa

Enguany la concentració es farà a Les Preses a 4 Km d'Olot els dies 30, 31d'octubre i 1 de novembre. Els interessats parleu amb en Jordi Lladó que porta el tema de personal. Qui vulgui més informació clicar aquí


GUILLEM FERNANDEZ guanya en juniors els 10 qms de Sabadell

L'atleta de Balsareny que vesteix els colors de CA MANRESA GUILLEM FERNANDEZ ha guanyat en categoria junior la 14ena cursa "10 qms de Sabadell" amb un bon temps de 33'48".

La cursa, en la que s'han classificat un total de 954 atletes, ha estat dominada per l'atleta de Tanzania MALACK OLEMAGERA que ha volat sobre l'asfalt de la capital vallesana amb 29'31". El manresà JOAN CAPDEVILA ha estat el 27è amb 33'17".

En categoria femenina, excel.lent el comportament de les atletes de CA MANRESA: l'artesenca CARME TORT ha estat 5ena amb 37'49"; la navarclina ROSA MARIA MAS ha entrat 7ena amb 38'37" i la navassenca MANELA MARTINEZ ho ha fet en el lloc 9ena amb 40'07". La cursa, en l'apartat femení, ha estat guanyada per l'atleta de Integra-2 MIRIAM ORTIZ amb 35'58".


ALBA CORREDERA, 1era juvenil en els 10 mil metres de Cornellà

La navarclina de CA MANRESA ALBA CORREDERA ha estat la primera atleta juvneil en la "24ena edició de la Cursa Popular de Cornella" cel.lebrada avui sobre un traçat urbà de 10000 metres. Corredera ha tardat 43'17" en fer la distància. La cursa ha estat guanyada per l'atleta de Integra-2 MIRIAM ORTIZ amb un temps de 38'23". La navassenca MANELA MARTINEZ ha estat 6ena absoluta amb 42'17".


ABEL AVILA, MEDALLA D'OR EN ELSJOCS PARALIMPICS D'ATENAS

L'atleta santjoanenc i de CLUB ATLÈTIC MANRESA ABEL AVILA ha vist aconseguit el seu somni: CAMPIÓ PARALIMPIC.
Aquesta gran fita esportiva es la que ha aconseguit aquesta tarda a les 17,45 hores (hora espanyola) al guanyar la final dels 800 metres (T12), cel.lebrada en el Estadi Olimpic d'Atenas, amb uns magnifics 1'53"12, que alhora representen un nou Rècord del Mon.
Sense cap dubte, l'Abel ha aconseguit una de les fites esportives mes importants de l'història de l'atletisme manresà i bagenc.


ALBA GALLARDO i GUILLEM FERNANDEZ, podium en la 4ta Milla de Vilafranca

Bona actuació de la representació de CA MANRESA en la 4ta Milla Urbana de Vilafranca del Penedès (1609m) cel.lebrada ahir. ALBA GALLARDO va esta la guanyadora de la cursa cadet/juvenil amb un temps de 5'34", i el mitgfondista junior GUILLEM FERNANDEZ va arribar en una excel.lent tercera posició en la seva cursa amb uns bons 4'35", desprès d'uns darrers 200 metres on es van lluitar les plaçes de podi, per part de tots els atletes participants.
La juvenil ALBA CORREDERA va estar 5ena en la cursa senior amb un temps de 5'32". L'aragonesa ISABEL MACIAS en va estar la guanyadora.

Per altra banda, la mitgfondista navassenca de CA MANRESA ALBA MARTINEZ va participar en la "V Milla Urbana de Almacellas", on va aconseguir una esplendida 4ta posició en la cursa "Elit" amb un temps de 5'18". La cursa va estar guanyada per l'atleta internacional EVA ARIAS amb 5'13".


DAVID MARTINEZ I ALBA MARTINEZ , 4arts en el “Quatre Motors” Junior.

Els fondistes de CA MANRESA DAVID MARTINEZ i ALBA MARTINEZ van estar els atletes mes destacats de l’Entitat, d’un total de set, que van estar sel.leccionats per Catalunya en l’encontre internacional junior cel.lebrat dissabte a Sabadell, en les pistes “Josep Molins”. Catalunya no va poder evitar la darrera posició del encontre. El resultat final va estar: BADEN WÜTTEMBERG 466,5; RHONE-ALPS 355; LOMBARDIA 316,5 i CATALUNYA 223.

La sel.lecció alemanya es va demostrar la mes forta durant tot l’encontre, comfirmant que els seus atletes es troben en el punt mes alt de la temporada (en Alemanya els Campionats estatals son durant el mes de setembre)..

Tot i a les alçades de la temporada en que aquest encontre es porta a terme, any darrera any, quan els atletes catalans es troben tot just a l’inici d’una nova temporada, DAVID MARTINEZ, que seguirà becat al CAR de Sant Cugat, va estar 4art en la cursa del 3000 metres amb l’excel.lent temps de 8’47”10 i la navassenca ALBA MARTINEZ va ocupar idèntica posició en l’apartat femení assolint un bon temps de 10’29”62, molt aprop del seu millor registre personal(10’29”37). Amb quests dos atletes els espera una temporada, la propera, plena d’opcions, tant en camp a travès com en pista.

Setenes posicions van assolir el llançador JORDI SANCHEZ en javalina (51,03m) i la saltadora NATALIA GARCIA en Pertiga (3,00). I no van poder salvar la darrera posició en les seves respectives proves el fondista GUILLEM FERNANDEZ en 3000 metres (9’28”68), la saltadora DEBORA CALVERAS en Triple (10,91m) i la llançadora ALBA MOLERA en Javalina (29,58m).

Per altra banda, es comunica que l’Escola Manresana d’Atletisme dona inici avui a la tarda a la nova temporada. Per tots els nens i nenes de Manresa i comarca que vulguin practicar atletisme nomes els hi cal adreçar-se a les oficines de l’Entitat situades en el mateix recinte de l’Estadi d’Atletisme de “El Congost” per apuntar-se, i poder seguir la política de formació que tants bons resultats ha donat a l’Entitat.


 

ALBA MARTINEZ, 2na a la Milla de Benicarló

La mitgfondista ALBA MARTINEZ, va aconseguir dissabte al vespre una brillant segona posició en la "Milla Urbana de Benicarló". La cursa va estar guanyada per la gallega ROCIO RODRIGUEZ (Puerto Alicante-Reebook) amb un temps de 5'02". La navassenca va haver de lluitar fort per aconseguir la segona posició amb MARLEN ESTEVEZ (Puerto Alicante-Reebook), vigent Sots-campiona d'Espanya absoluta dels 800 metres. Nomès al final va aconseguir despenjar a Estevez, entrant Martinez amb 5'11" i Estevez amb 5'13".

MARTINEZ te previst participar aquest proper cap de setmana en la "Milla Internacional de Saragossa" on ha estat convidada per l'organització.


ALBA MARTINEZ i GUILLEM FERNANDEZ guanyen a St Antoni de Calonge.

La mitgfondista ALBA MARTINEZ ha estat la guanyadora absoluta de la "IX Milla Urbana" de Sant Antoni de Calonge cel.lebrada avui a la nit.
L'atleta de CA MANRESA ha guanyat amb un temps de 5'18" deixant darrera seu a la gironina Elena Fonalleras (CA Palafrugell-Costa Brava) qui ha ocupat la segona posició.
En la cursa junior, l'atleta de Balsareny que defensa els colors de CA MANRESA GUILLEM FERNANDEZ ha estat el guanyador amb un temps de 4'45", desprès d'una forta lluita en els darrers metres.
Aquest dos atletes, Alba Martinez i Guillem Fernandez en la prova dels 3000 metres, han estat sel.leccionats per la Federació Catalana per l'encontre internacional junior "Quatre Motors per Europa" a cel.lebrar el dia 11 de setembre en terres catalanes, concretament en les pistes "Josep Molins" de Sabadell.
Tambè han estat sel.leccionats per aquest compromis internacional 4 atletes mes de CA MANRESA: Jordi Sanchez en javalina; David Martinez en 3000 metres; Debora Calveras en Triple Salt i Anna Vallhonesta en el relleu de 4x400 metres.


CA MANRESA tanca una temporada plagada de bons moments viscuts.

Club Atlètic Manresa tanca la temporada 2004 en la que s'han viscut bons moments.

A nivell de conjunt, nomès cal recordar els excel.lents 5ès llocs de les dues formacions femenines, la senior i la juvenil, en el Nacional de Cros cel.lebrat el febrer a Caceres, superant amb escreix el millor resultat aconseguit en aquest camp: un 7è lloc aconseguit a Guarromàn (Jaen) feia mes de deu anys.

Tambè, cal remarcar el 5è lloc de l'equip absolut femení en la Primera Divisió Nacional, amb una victòria contundent en la primera jornada cel.lebrada a Vic i una bona actuació la portada a Alacant en la fase d'ascens a Divisió d'Honor.

Remarcar els dos podis aconseguits en el Català de Cros per a Clubs cel.lebrat a Vic, on el senior femení va aconseguir el bronze en el cros llarg i el juvenil femení es va proclamar sots-campió de Catalunya.

S'ha de destacar els 4arts llocs dels dos equips absoluts de l'Entitat (masculí i femeni) en el Català de Clubs en Pista Coberta; i el 5è lloc de l'equip masculí en la Lliga Catalana de Clubs.

A nivell de promoció, cal destacar els dos titols aconseguits per l'equip aleví masculí en el Campionat de Catalunya de relleus, tan en el curt com en el llarg; i el excel.lent 4art lloc de l'equip junior femení en el català de Clubs plantat cara als 3 grans clubs de Catalunya.

A nivell organitzatiu
, l'Entitat ha estat treballant constanment, i aquest treball ha quedat constatat en les 5 grans organitzacions portades a terme:


- El Campionat de Catalunya de Cros individual

- Campionat Territorial de Cros en categories de Promoció

- El Campionat de Catalunya cadet en pista

- El Campionat de Catalunya per a deficients visuals

- La Cursa del Dia Olimpic de 10 qms.


A nivell individual, i a falta dels Jocs Paralimpics d'Atenes, on hi estaran presents 2 atletes de l'Entitat amb opcions de medalla: L'Abel i l'Ignasi Avila; l'Entitat ha obtingut un total de 79 medalles en Campionats de Catalunya i d'Espanya.

En Campionats d'Espanya, s'han obtingut 11 medalles (2 d'or, 4 de plata i 5 de bronze) que representa el millor bagatge de l'Entitat en Campionats d'Espanya en una sola temporada. Vuit atletes de l'Entitat han pujat algun graó del podi en un Nacional aquesta temporada: El cadet Albert Alvarez ho ha fet per dues vegades en el graó mes alt. L'heptatleta Anna Circuns (en dues ocasions) i les mitgfondistes Alba Martinez i Alba Gallardo (en el Nacional a l'aire lliure) s'han proclamat sots-campiones d'Espanya; i el llançador Jordi Sanchez, el tanquista Jordi Altes, la saltadora Natalia Garcia (en dues ocasions) i les mitgfondistes Anna Vallhonesta i Alba Gallardo (en indoor) han aconseguit el bronze.

En Campionats de Catalunya, s'han obtingut 68 medalles (24 ors, 22 plates i 22 bronzes).

Catorze atletes de CA MANRESA s'han proclamat Campions de Catalunya en les seves categories, repartint-se aquests 24 ors: David Martinez, Alba Martinez (en 3 ocasions), Albert Alvarez, Anna Circuns, Noemí Lopez, Ariadna Aivar, Carme Tort, Abel Avila, Albert Babí, Mireia Chico, Ekhiñe Otaola, Josep Perramon, Lourdes Rossinyol i Joan Busquets.

I setze atletes mes han aconseguit pujar al podi en els Campionats de Catalunya: La fondista Meritxell Calduch, els mitgfondistes Guillem Fernández, Anna Vilaró i Albert Babí; els llançadors Sergi Calvo, Marcel Bonaventura i Alba Molera; els velocistes Jordi Altes, Cristian Centellas, Mireia Pares, Josefina Bonsundi i Josep Mas; i les saltadores Debora Calveras, Olatz Mompeó, Laia Morató i Mireia Vilafranca.

El més important a destacar, independentment d'aquests excel.lents resultats, es la gran quantitat d'atletes de l'Entitat (en un número de 30) que han assolit podi en uns Campionats. I el fet que les atletes mes emblemàtiques dels darrers temps en l'Entitat no han pogut portar a terme la temporada per lesió com Alícia Fernàndez, Txell Calduch i Alba Corredera; o per maternitat com Carme Robles i Sònia Martinez; o per estudis com Griselda Juncà i Silvia Sànchez. El que, d'haver pogut comptar amb elles, els resultats esportius haurien estat millors encara.

La propera temporada ja es prepara des de ara mateix, amb l'intenció de seguir aconseguint resultats i seguir situant a l'Entitat on aquesta es mereix dins l'atletisme català i estatal.


ABEL AVILA, NOU RECORD D'ESPANYA T12 en 1000 metres.

El mitgfondista paralimpic ABEL AVILA, atleta de CA MANRESA va ha sumat avui a la tarda una fita esportiva en el seu ja dens historial, al aconseguir un nou Rècord d'Espanya T12 en la prova dels 1000 metres, al guanyar el control cel.lebrat en el Complexe Esportiu de l'Hospitalet Nord, organitzat per la Federació Catalana d'Esports per a cecs amb el control dels jutges de la Federació Catalana d'Atletisme, amb uns excel.lents 2'30"6. El seu germà IGNASI AVILA va entrar en segona posició amb uns bons 2'35"3, demostrant la seva important millora duta en la present temporada.
Tant un com l'altre, es desplaçaran la propera setmana a Segovia on hi estaran concentrats per seguir en la seva preparació especifica que els durà a participar a partir del dia 19 de setembre en els Jocs Paralimpics d'Atenes. L'Abel pendrà part en els 800, 1500 i 5000 metres, mentres que l'Ignasi ho farà en els 800 i 1500 metres. Per l'Abel, l'objectiu es tornar amb dues medalles, i a poder ser, una d'elles fos d'or. I l'objectiu de l'Ignasi es aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 800 metres. Per aconseguir aquests objectius, primer de tot hauràn de superar les corresponents semifinals.


ALBA MARTINEZ GUANYA LA XVIII MILLA INTERNACIONAL DE MATARÓ.
La junior ALBA MARTINEZ va estar ahir la guanyadora absoluta de la XVIII Milla Internacional de Mataró cel.lebrada en el Passeig Maritim d'aquesta localitat del Maresme.
MARTINEZ va guanyar amb un temps de 5'04", desprès d'haver atacat en els darrers 500 metres. En segona posició va entrar l'atleta de FC Barcelona EVA JIMENEZ i en tercera posició va estar ENCARNA GARCIA (CA Vic).
Desprès d'haver fet el pasat dimecres el Rècord Junior de l'Entitat en 1500 metres (4'32"73) i tercera millor marca manresana de l'història, MARTINEZ està tancant de la millor manera possible aquesta temporada, en que ha assolit 3 medalles d'or en els Catalans (1500 indoor, 3000 indoor, 3000 obstacles aire lliure), el sots-campionat d'Espanya Junior indoor en 1500 metres a Saragossa, la 8ena del Nacional Junior de Cros a Santiago, la mínima per el Mundial Junior en 3000 obstacles, i ostentant la 3era millor marca espanyola junior de la temporada en 1500 metres.

ALBA MARTINEZ: EXCEL.LENTS 4'32"73 en 1500 metres.

La mitgfondista junior ALBA MARTINEZ ha tornat a donar mostres de la seva valua com a atleta d'un futur prometedor, al entrar en 5ena posició en la cursa dels 1500 metres del Miting Internacional de Mataró, cel.lebrada aquest dimecres a les 7 de la tarda a l'Estadi d'Atletisme de Mataró.
MARTINEZ ha entrat cinquena amb uns excel.lents 4'32"73, rebaixant el seu millor registre personal en quasi 7 segons, i alhora establir un nou Rècord Junior de l'Entitat en treure de la Taula de Rècords, desprès de 16 anys, un dels mes antics i de mes valua esportiva com eran els 4'38"6 de Judit Ester aconseguits a Torí (Itàlia) el 10 de juliol del 1988.
Aquests 4'32"73 tenen importància per lo abans esmentat i per el fet que atletes del nivell de Meritxell Calduch i Alicia Fernández no van aconseguir aquests registres en categoria junior, i això diu molt del registre aconseguit per la navassenca que defensa els colors de CA MANRESA .
Aquest registre significa la tercera millor marca espanyola junior de la present temporada, quan ja aquesta està tocant al seu fí, a falta del Campionat d'Espanya Absolut a cel.llebrar el dia 1 d'agost a Almeria.
Cal destacar tambè l'actuació del mitgfondista ABEL AVILA que en la serie A dels 1500 metres ha aconseguit uns esplendits 3'55"43, segon millor registre personal, apuntant una bona disposició fisica en el camí per afrontar els Jocs Paralimpics a mitjans de Setembre en Atenas.


ANNA CIRCUNS, 7ena absoluta en el Nacional de Combinades

L'heptatleta de CA MANRESA ANNA CIRCUNS ha tingut una notable actuació en el Campionat d'Espanya Absolut de Proves Combinades cel.lebrat a Alhama de Murcia, al assolir la 7ena posició amb un total de 4697 punts, la seva millor marca de la present temporada.
El seu concurs ha estat prou bo, amb tres millors marques personals, assolides en les proves de Pes (10,74 m.); 200 metres (26"95) i javalina (35,80 m.).
En la resta de proves, la seva actuació ha estat: 100 tanques (15"01); Llargada (5,43 m.) i en els 800 metres (2'35"61).
Altre cop, el concurs d'Altura, on l'atleta bagenca ha aconseguit superar nomès el llistó situat a 1,54 metres, ha estat el lastre que ha arrosegat CIRCUNS en tota la combinada, impedint a l'atleta surienca d'una millor classificació.


ALBA MARTINEZ, SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA en 1500

En el transcurs dels 84è Campionats de Catalunya Absoluts cel.lebrats a l'Estadi Josep Molins de Sabadell, la navasenca de CA MANRESA ALBA MARTINEZ, encara en categoria junior, s'ha proclamat Sots-campiona de Catalunya Absoluta en la prova dels 1500 metres, al entrar en segona posició en la final amb l'excel.lent temps de 4'39"32 (mmp).
Aquest brillant resultat comfirma a MARTINEZ com un valor de l'atletisme català.
En aquests Campionats de Catalunya, la representació de CA MANRESA ha tingut un excel.lent comportament, amb 3 quarts llocs , a càrrec del llançador JORDI SANCHEZ en el concurs de javalina en tirar fins 61,71 metres, el tanquista JORDI ALTÈS en la Final de 400 tanques marcant uns bons 53"77, i la saltadora NATALIA GARCIA en la Final de Pertiga en superar el llistó situat a 3,55 metres.
El junior DAVID MARTINEZ ha tingut una gran actuació en la seva reaparició en una gran competició desprès d'una greu lesió, al quedar en setena posició en la Final dels 5000 metres fent 14'56"13 (mmp).
La llançadora juvenil ARIADNA AIVAR ha llançat l'artefacte fins uns bons 38'42 metres, assolint la vuitena plaça en el Concurs de Martell.


Visiteu la nova web d'atletisme

És una web confeccionada pels germans Àvila. Val la pena donar-hi un cop d'ull. Ja podeu clicar el link

http://www.atletismoparaciegos.com
DUES MEDALLES per CA MANRESA en el Nacional Promesa

Els dos atletes de CA MANRESA que han pres part en els Campionats d'Espanya Promesa cel.lebrats aquest cap de setmana a Vitòria, han aconseguit l'objectiu de pujar al podi de guanyadors.
La surienca ANNA CIRCUNS s'ha proclamat sots-campiona d'Espanya en proves combinades, al sumar un total de 4566 punts en l'Heptatló.
Prova a prova, CIRCUNS ha fet: 14"91 (100 tanques); 1,52m (Altura); 10,54m (Pes); 27"51 (200m); 5,34m (Llargada); 34,85m (Javalina); 2'36"85 (800m).
CIRCUNS ha tingut un concurs molt acurat, guanyant 3 proves (100 tanques, Llargada, Javalina); però l'actuació en la prova d'alçada l'ha privat del titol.

Per altra banda, el tanquista JORDI ALTES, ha aconseguit la medalla de bronze, en entrar en una excel.lent 3era posició en la Final dels 400 metres tanques amb un temps de 54"11, desprès de superar ahir unes semifinals molt complicades degut a la pluja en que es van haver de correr, i on ALTES va entrar amb el 7è millor temps.

Amb aquestes dues medalles mes, CA MANRESA, a falta del Nacional Absolut d'Almeria, tancarà la seva millor temporada de l'història de l'Entitat, al haver aconseguit els seus atletes un total de 12 medalles en Campionats d'Espanya (cadets, juvenils, juniors, promeses): 3 ors, 4 plates i 5 bronzes.


ARIADNA AIVAR, 4ta en Martell en el Nacional Juvenil

Dos llocs de finalistes a càrrec de les llançadores ARIADNA AIVAR (4ta en Martell) i ALBA MOLERA (7ena en javalina) han estat els millors resultats de la representació de CA MANRESA en els Campionats d'Espanya Juvenils cel.lebrats a El Ferrol.
L'actuació conjunta es pot considerar positiva, ja que les atletes bagenques han estat al seu nivell.
La llançadora navarclina ARIADNA AIVAR ha estat 4ta en la Final del concurs de Martell amb una millor tirada de 38,22 metres, i la manresana ALBA MOLERA ha assolit una bona 7ena posició en la Final de javalina en tirar fins 33,84 metres.
La saltadora DEBORA CALVERAS ha estat 11ena en la Final del concurs de Triple Salt amb un millor intent de 11,06 metres.
I les mitgfondistes ANNA VALLHONESTA i ANNA VILARÓ no han aconseguit superar les dures semifinals dels 800 metres, en la prova que per l'inscripció existent, era la de mes nivell del Campionat. VALLHONESTA ha entrat 4ta en la seva amb 2'20" i VILARÓ ha estat 5ena en la seva semifinal amb 2'23".


ALBERT ALVAREZ, CAMPIÓ D'ESPANYA CADET AMB RECORD D'ESPANYA

L'atleta de Sant Salvador de Guardiola que defensa els colors de CA MANRESA ALBERT ALVAREZ s'ha proclamat a Huelva CAMPIÓ D'ESPANYA CADET en proves combinades, al sumar 4448 punts en les set proves de l'Heptatló, aconseguint al mateix temps un NOU RECORD D'ESPANYA de la categoria en superar l'anterior limit en 160 punts. El concurs d'Alvarez ha estat exquisit. Prova a prova, ha demostrat la seva hegemonia: 100m (11"92 -mmp-); Llargada (5,94m); Pes (12,02m); Altura (1,82m); 100m tanques (14"54 -mmp-); Pertiga (3,90m); Javalina (41,14m).

La brillantissima actuació d'ALVAREZ ha estat acompanyada per la millor actuació d'atletes de CA MANRESA en uns Campionats d'Espanya. La collita de medalles en aquests Campionats d'Espanya cadets i juniors que es cel.lebravan aquest cap de setmana ha estat de 4 medalles: 1 or, 1 plata i 2 bronzes.
L'or a càrrec de l'esmentat ALVAREZ. La medalla de plata ha estat a càrrec de la mitgfondista ALBA GALLARDO en proclamar-se sots-campiona d'Espanya cadet en 600 metres, al entrar 2ona amb 1'38"04.
Les dues medalles de bronze han estat per la saltadora santfruitosenca NATALIA GARCIA en el concurs de Pèrtiga, en superar el llistó situat a 3,60 metres (mmp), i per el llançador navarclí JORDI SANCHEZ que ha tirat la javelina fins uns excel.lents 62,35 metres, que representen NOU RÈCORD ABSOLUT de l'Entitat.
El mitgfondista SERGI FERRET va asolir dissabte plaça en la Final de 600 metres, on ha quedat en una meritoria 10ena posició amb un temps de 1'30"42 (en semifinals va marcar uns bons 1'28"36).
La tanquista JOSEFINA BONSUNDI va superar les eliminatories de 300 metres tanques en fer uns bons 49"48, no superant les semifinals (50"15).
I la obstaculista ALBA MARTINEZ va abandonar en la Final junior dels 3000 metres obstacles.
Una actuació conjunta que reflexa l'excel.lent salut de l'atletisme bagenc.


ALBA MARTINEZ, 4'39"45 en 1500m, segona millor marca espanyola junior 2004

La navassenca de CA MANRESA ALBA MARTINEZ ha aconseguit uns excel.lents 4'39"45 en els 1500 metres cel.lebrats avui en el transcurs del Control de la Federació Catalana d'Atletisme en l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, que representa la segona millor marca espanyola de la categoria en la present temporada 2004.
Amb aquest resultat, MARTINEZ afrontarà amb optimisme la final del proper diumenge del Campionat d'Espanya Junior dels 3000 metres obstacles, que es cel.lebrarà a Saragossa a les 20,30 hores, amb l'objectiu, complicat però factible, d'assolir una de les dues places que hi han per participar en el Mundial Junior de Grosseto (Itàlia). MARTINEZ arriba a aquesta prova en un excel.lent estat de forma com ho ha demostrat avui a Barcelona.

En aquests Campionats d'Espanya Junior, la pertiguista NATALIA GARCIA buscarà pujar al podi, tal com va passar en la temporada d'hivern. I el llançador navarclí de l'Entitat JORDI SANCHEZ, 3era millor marca espanyola 2004, tambè lluitarà per plaça de podi.

Tanmateix, a Huelva, es cel.lebraràn els Nacionals cadets RFEA, per els atletes nascuts als anys 1989 i 1990. La mitfondista ALBA GALLARDO sortirà en els 600 metres com a millor marca espanyola 2004 amb els seus brillants 1'37"17 i la plaça de podi es quasi una obligació. Per altra banda, l'heptatleta ALBERT ALVAREZ, millor marca espanyola 2004, te totes les possibilitats per assolir l'or en aquesta dura especialitat atlètica. El mitgfondista SERGI FERRET, 4ta millor marca espanyola 2004, lluitarà per un dels llocs de privilegi que donen acces al podi. I la tanquista JOSEFINA BONSUNDI lluitarà amb l'objectiu de assolir plaça de finalista.

La Direcció Tècnica de Club Atlètic Manresa preveu la possibilitat d'obtenir de 4 a 5 medalles en ambdos Campionats d'Espanya, que es cel.lebraràn en aquest proper cap de setmana, que seria una fita esportiva dins l'història de l'Entitat.

Tanmateix, resaltar els 4'03"58 (mmp) del mitgfondista ORIOL DALMAU en els 1500 metres del Control "Josep Campmany" cel.lebrat avui a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.


ALBA GALLARDO, BRONZE EN EL NACIONAL DE LA JUVENTUT (CSD)

La mitgfondista de CA MANRESA ALBA GALLARDO, ha aconseguit la medalla de bronze en entrar en 3era posició en la Final dels 600 metres cadets dels Campionats d'Espanya de la Juventut que es cel.lebren a Avilès (Asturies) amb l'excel.lent temps de 1'37"17, rebaixant en un segon el seu millor registre personal. En semifinals cel.lebrades ahir, GALLARDO va guanyar la seva amb 1'39"08.
Cal dir que l'atleta manresana es la primera atleta classificada nascuda a l'any 1989, i que per tant, afrontarà el proper cap de setmana el Campionat d'Espanya cadet (RFEA) -Campionat per atletes nascuts als anys 1989 i 1990- amb la millor marca espanyola de la temporada, que son aquests esplendits 1'37"17.


Xa CURSA del COC (Comitè Olímpic Català)
El diumenge 20 de juny es celebrarà la desena edició de la Cursa del COC. Informació i inscripcions gratuïtes.

Campionats de Catalunya Cadet a Manresa.
Diumenge dia 13 de juny a partir de les 10 del matí a l'estadi municipal de "EL Congost" tindran lloc els Campionats de Catalunya Cadet 2004

JUDIT ESTER, 4ta en el Nacional de Muntanya.

Les fondistes de CA MANRESA JUDIT ESTER, CARME TORT i MARTA BUSQUETS han tingut una destacada actuació en el "I Campionat de curses de Muntanya-RFEA" cel.ebrat avui a Collado-Villalba (Madrid).
ESTER ha acaronat la possibilitat de participar en el proper Europeu de Muntanya al entrar 4ta en l'arribada (les 3 primeres quedavan sel.leccionades). L'artesenca CARME TORT ha estat 5ena i la repressentació manresana l'ha tancat MARTA BUSQUETS amb una bona 8ena posició. La cursa ha estat guanyada per l'aragonesa MARIA ISABEL MARTINEZ RENTERO.

Per altra banda, ahir es va cel.lebrar en el Complex de Can Dragó (Barcelona) el Nacional de Deficients visuals i ABEL AVILA va fer uns magistrals 1'54"67 en els 800 metres que significaven NOU RECORD D'ESPANYA B2. El seu germà, l'Ignasi es va proclamar sots-campió d'Espanya de 800 metres B2 millorant el seu registre personal en la mateixa prova fent 1'57"67.


CA MANRESA es banya en medalles en els Catalans a l'aire lliure.

La nutrida representació de CA MANRESA (31 atletes) ha aconseguit un bon grapat de medalles en aquests Campionats de Catalunya Juvenils, Juniors i Promesas cel.lebrats aquest cap de setmana a Sabadell. En total, 14 medalles (3 ors, 5 plates i 6 bronzes).

S'han proclamat Campiones de Catalunya ANNA CIRCUNS, ALBA MARTINEZ i ARIADNA AIVAR.
La surienca CIRCUNS ha guanyat la final de 100 tanques promesa amb uns bons 15"18. La junior MARTINEZ ha tornat a fer una demostració del seu excel.lent estat de forma en guanyar la cursa dels 3000 obstacles amb 11'30"19, alhora 2ona minima que aconsegueix per el Mundial Junior de Grosseto, aixì com millora el seu propi Record de Catalunya. La Juvenil AIVAR ha estat la guanyadora de la final del concurs de martell en tirar l'artefacte fins uns brillants 38'90 metres.

S'han proclamat sots-campions de Catalunya el quatrecentista JORDI ALTES, els llançadors SERGI CALVO i NATALIA GARCIA i les juvenils ALBA MOLERA i DEBORA CALVERAS.

JORDI ALTES ha entrat 2on en la Final promesa dels 400 tanques amb l'excel.lent crono de 53"35, aconseguint al mateix temps minima per el Nacional absolut d'Almeria, aixì como NOU RECORD ABSOLUT DE MANRESA. El llançador SERGI CALVO ha estat 2on en la Final junior de Pes en tirar la bola fins 12'25m. NATALIA GARCIA ha fet el mateix en l'apartat femení en tirar fins 9,84m. Les juvenils ALBA MOLERA i DEBORA CALVERAS s'han proclamat sots-campiones en Javalina (31'75m) i Triple (10,75m), respectivament.

Han estat Bronze en aquests Campionats ANNA CIRCUNS (en 4 ocasions), MIREIA PARES i ANNA VILARÓ.

ANNA CIRCUNS, donant bona nota de les seves aptituts en aquest esport, ha pujat 4 cops al tercer graó del podi, en aquests Campionats, en Llargada (5,36m); Javalina (34,25m); Triple (11,12m) i Altura (1,55m).
La vigatana de CA MANRESA MIREIA PARÉS ha entrat 3era en la Final promesa dels 200 metres marcant uns bons 26"83. I la juvenil ANNA VILARÓ ha aconseguit pujar per primer cop en un podi d'uns Campionats, en entrar 3era en la Final dels 1500 metres amb uns excel.lents 5'02"04 (mmp).

Han aconseguit posició de finalista (8 primers): el mitgfondista de Balsareny GUILLEM FERNANDEZ en 1500 (4art amb 4'14"32); NATALIA GARCIA en pertiga (4arta amb 3,00m); ANNA VALLHONESTA en 400 metres (1'00"17); IRENE TAPIA en Altura (5ena amb 1,46m) i en Triple (7ena amb 10,09m); MARIA DACHS en 100 metres (5ena amb 13"21); NOEMI LOPEZ en Triple (5ena amb 10,17m) i 100 tanques (6ena amb 17"23); NURIA PIEROLA en Disc (5ena amb 25,30m) i Javelina (6ena amb 28,74m); ALBA MOLERA en Llargada (6ena amb 4,84m); MERCÈ VILAJOSANA en 5000 marxa (6ena amb 32'49"72); ROSER VILARÓ en 400 tanques (6ena amb 1'14"06 -mmp-); CRISTINA LOPEZ en Pertiga (7ena amb 2,45m -mmp-); CRISTIAN TRINIDAD en els 1500 metres juvenils (7è amb 4'24"15); el promesa JORDI LLADÓ en 1500 metres (8è amb 4'16"26 -mmp-); ANNAIS VILA en Triple (8ena amb 9,65m) i Disc (8ena amb 19,67m -mmp-); DEBORA CALVERAS en els 200 metres (8ena amb 27"25).

En paraules resumides, l'actuació ha estat d'acord amb el bon moment que atravessa l'entitat i els seus atletes a nivell esportiu en aquests darrers anys.


MIREIA PARES, MINIMA PER L'ESTATAL PROMESA en 200 m.ll.

La velocista de CA MANRESA MIREIA PARES va obtenir el bitllet per el Nacional promesa a cel.lebrar a Vitòria el proper juliol, en marcar uns bons 26"49 en els 200 metres cel.lebrats dissabte en el Estadi Joan Serrahima de Barcelona, en el transcurs del Control d'Atletisme de la Federació Catalana.
En el mateix control, els mitgfondistes GUILLEM FERNANDEZ i JORDI LLADÓ van millorar els seus registres personals en la prova dels 800 metres, marcant uns excel.lents 2'01"65 i 2'03"12, respectivament.
En el Miting de Palafrugell, el llançador JORDI SANCHEZ va pujar al podi com a 3er classificat del concurs de Javelina, en tirar fins a 57,96m, el migfondista ORIOL DALMAU va fer 1'57"86 en la serie B dels 800 metres (mmp), i la junior ALBA MARTINEZ va entrar 5ena en els 1500 metres amb uns bons 4'45"33.
En el Miting de Basauri, els germans AVILA van tenir una bona actuació, i on l'Ignasi va fer uns 1'57"70 (mmp).
En el Miting de Avilès, la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ va abandonar en els 3000 metres, per els problemes alergics que esta patint en aquestes darreres setmanes quan estava portant a terme una interesant cursa.
En els "10.000 metres de Vic", amb una participació de mes de 500 atletes, la fondista MANELA MARTINEZ va entrar en una excel.lent tercera posició, mentres que el berguedà de l'Entitat ALBERT COMELLAS va estar 9è (34'05") en la categoria masculina.


LES NOIES del CAM, 5enes en la Primera Divisió Nacional 2004. Fotos Anna

L'equip femení de CA MANRESA ha deixat ben alt el pabelló manresà en aquesta fase d'ascens a Divisió d'Honor, en el quadrangular cel.lebrat en el Complexe Esportiu "El Tossal" d'Alacant. CA MANRESA ha quedat en 3era posició de l' encontre, a l'entrada de la Final de la Primera Divisió Nacional, però amb una actuació de les que ens tenen acostumades les atletes manresanes: deixant la pell a la pista i exprimint-se per aconseguir el millor resultat possible.
El resultat final del quadrangular ha estat: CA BENACANTIL PUERTO ALICANTE-Reebok (28.523 punts); AT TOSSAL SILLA d'Alacant (27.072 punts); CA MANRESA (26.486 punts); UCAM-CARTAGENA (26.200 punts).
En l'altre quadrangular d'ascens cel.lebrat a San Sebastian de los Reyes, el resultat final ha estat: CEATenerife Cajacanarias (28.304); AT OURENSE-Academia Postal (27.326); MG Madrid CA (25.944); EAMJ Playas de Jandia (24.680).
Per tant, CA MANRESA ha quedat en una excel.lent 5ena posició final en aquesta Primera Divisió Nacional 2004, d'entre els 16 equips estatals que la composen.
S'han de destacar les victòries individuals aconseguides per l'obstaculista ALICIA FERNANDEZ en els 3000 obstacles (10'56"89), i per la llançadora BERTA FONTARNAU en el concurs de Disc (29,56m).
Cal remarcar que ALICIA FERNANDEZ ha estat posteriorment 3era en els 1500 metres amb uns bons 4'46"55.
Excel.lent l'actuació de la junior ALBA MARTINEZ en els 800 metres aconseguint la 2na posició marcant uns brillants 2'14"51 (mmp), ben secundada per la seva companya ANNA VILARÓ (6ena) que ha aconseguit la minima per l'estatal juvenil a cel.lebrar a El Ferrol el propers 10 i 11 de juliol, amb 2'21"55.
Brillant comportament el de NATALIA GARCIA en el concurs de Pertiga en superar el llistó situat a 3,50m (mmp), assolint la segona posició.
Minima nacional tambè l'asolida la juvenil MARIA DACHS (5ena) en els 100 metres amb 12"97.
La heptatleta de l'Entitat ANNA CIRCUNS ha estat 3era en Llargada (5'24m) i igual posició en 100 tanques (15"47).
Terceres posicions les assolides per la saltadora DEBORA CALVERAS en el concurs de Triple en saltar fins 10,94 m; i per les llançadores EVA CARMONA en Pes (9,65m), ALBA MOLERA en Javelina (31,47m) i MONTSERRAT MORATÓ en Martell (41,10m) .
Els quartets de relleus de 4x100 (Parès, Bonsundi, Mompeó i Rafart) i 4x400 (Torrescasana, Flores, Martinez, Bes) han estat 3ers amb uns bons 52"28 i 4'10"45, respectivament.
Excel.lent actuació de JUDIT ESTER que doblant prova, ha fet un tercer lloc en els 3000 metres (10'17"07) i un 4art lloc en 1500 (4'49"53).
Millores personals de la saltadora IRENE TAPIA en Triple (7ena amb 10'37m); de NOEMI LOPEZ en 100 tanques (6ena amb 17"16); de CRISTINA LOPEZ en Pertiga (6ena amb 2,40m); de Mª HELENA ROVIRA en 5000 marxa (8ena amb 35'04"01).
Bon comportament d'ANNA VALLHONESTA en els 400 metres (5ena amb 1'00"64); de CARME BES en els 400 tanques (6ena amb 1'09"56); d' ARIADNA AIVAR en Martell (4rta amb 35,64m); de CARME TORT en els 3000 metres (5ena amb 10'58"10); de MANELA MARTINEZ en obstacles (5ena amb 12'32"95); de LOURDES ROSSINYOL en Disc (5ena amb 27'17m); de la velocista MIREIA PARES en els 200 metres (7ena amb 27"06); de la llançadora NURIA PIEROLA en Javelina (7ena amb 29,29m); de MERCÈ VILAJOSANA en 5000 marxa (7ena amb 32'13"26).
En resum, una altra bona actuació de la formació bagenca que tanca la temporada estatal de Clubs deixant un excel.lent regust de boca.


ANNA CIRCUNS, SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA PROMESA en proves combinades.

ANNA CIRCUNS, s'ha proclamat sots-campiona de Catalunya promesa en proves combinades, i el junior SERGI CALVO ha assolit la medalla de bronze en la Decatló junior, en el trancurs del Campionat de Catalunya de Combinades cel.lebrat a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.
CIRCUNS ha fet un concurs bastant irregular no arribant als seus registres habituals en alguna de les 7 proves de l'Heptatló, restant-li possibilitats a l'hora d'optar al titol català. CIRCUNS va iniciar la combinada amb una excel.lent cursa de 100 metres tanques on va fer uns brillants 15"01. Peró en Alçada nomès va poder superar el llistó situat sobre 1,52m. i en Pes va tirar la bola a 10,08m. Va efectuar uns bons 200 metres amb 27"53. En el concurs de Llargada, va saltar fins uns excel.lents 5,39 metres, tirant la javelina a 32,40 metres, i en la darrera prova de la combinada, va fer uns regulars 2'39"17 en els 800 metres, totalitzant 4.459 punts.
Per la seva banda, SERGI CALVO ha tingut un comportament regular durant tota la Decatló, fet que li ha donat a la fi de la mateixa la medalla de bronze. La seva puntuació final ha estat de 5.427 punts. Prova a prova: 100 (12"00); Llargada (6,24m); Pes (12,58m); Altura (1,67m); 400m (55"88); 110 tanques (17"13); Disc (33,07m); Pertiga (3,33m); Javelina (33,19m); 1500m(5'11"61).


ABEL AVILA, MILLOR MARCA DELS CATALANS PER A CECS.

El santjoanenc ABEL AVILA ha estat el millor atleta en els IV Campionats de Catalanya per a cecs, cel.lebrats avui a l'Estadi del Congost de Manresa. AVILA ha guanyat amb total autoritat els 1500 metres amb l'excel.lent temps de 3'57"88, demostrant que es troba en el camí idoni per encarar la Paraolimpiada d'Atenes.
El seu germà IGNASI s'ha proclamat campió de Catalunya en els 200 metres en guanyar amb un bon temps de 24"36.
Aquest Campionat organitzat per CA MANRESA i per la Federació catalana d'esports per a cecs, ha tingut un excel.lent nivell en qualitat de marques i participació d'atletes que han superat el centenar, tant en categoria de cecs com en participació d'atletes vinguts d'arreu de Catalunya que podien correr en la categoria "open".
Els atletes de CA MANRESA GUILLEM FERNANDEZ i JORDI LLADÓ han aconseguit millorar els seus registres en la prova dels 800 metres en marcar 2'04"00 i 2'05"34, espectivament. Excel.lents els 15'58"84 d'en RAMON BUSCART en la prova dels 5000 metres.


LES JUNIORS DEL CAM TUTEGEN ALS TRES GRANS CLUBS CATALANS
Excel.lent actuació global la viscuda avui a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona amb les femines juniors de l'Entitat. L'equip junior ha tractat de tu a tu als tres grans clubs de Barcelona (AA Catalunya-Ubae, Integra-2 i FCBarcelona), i amb aquest gran resultat assolit s'espera serveixi per que CA MANRESA sigui dels 8 millors clubs espanyols, segons barem internacional i s' estigui present en el Campionat d'Espanya de Clubs junior a cel.lebrar-se el proper 19 de juny, en una seu encara per decidir.

El resultat final ha estat: 1er AAC-Ubae 13436; Integra-2 12976; FCBarcelona 12796 i CA MANRESA 12657.
Aquests 12657 punts no s'aconsegueixen si no es com a conseqüencia d'una serie de grans resultats i actuacions de tota la formació bagenca.
Cal destacar la victòria assolida per la navassenca ALBA MARTINEZ en la cursa dels 3000 obstacles en guanyar amb total autoritat amb un temps de 11'39"42, que representa marca minima per poder participar en el Campionat del Mon Junior a cel.lebrar a Grosseto (Itàlia).
Victòries de ALBA MOLERA en Javelina amb 30'98m i d'EVA CARMONA en Pes amb 10,00 m..
Segons llocs de NATALIA GARCIA en Pertiga (3,40m), MARIA DACHS en els 100 metres (13"09), ARIADNA AIVAR en Martell (39,88 -mmp-).
Tercers llocs d'ANNA VILARÓ en els 800 metres (2'25"83), LAURA RIUS en els 3000 metres (11'55"09), NOEMÍ LOPEZ en 100 m tanques (17"66 -mmp-), d'ANNA VALLHONESTA en 400 metres (27"07), DEBORA CALVERAS en Triple (10'79m), IRENE TAPIA en Altura (1,50 -mmp-), i del quartet de 4x100 (52"52).
Son meritories les actuacions de la marxadora MERCÈ VILAJOSANA en els 5000 marxa (33'20"85), Mª HELENA ROVIRA en 400 tanques (1'14"92), ANNAIS VILA en Disc (19,78m), CARLA RAFART en Llargada (4,70m), ROSER VILARÓ en 400 metres (68"76), ANNA PADIAL en 1500 metres (5'51"95), i el quartet de 4x400 (4'18"39).
Mai CA MANRESA havia tingut una formació junior de tant nivell, i es una plena garantia de continuitat de l'equip absolut en els propers anys.


CA MANRESA ja coneix els seus rivals en la 2ona Jornada Lliga Nacional. FASE D'ASCENS.

Alacant i el seu complexe exportiu "El Tossal" serà la seu el proper diumenge 23 al mati, de l'encontre quadrangular corresponent a la segona Jornada de la Primera Divisió Nacional Femenina-Fase d'ascens a Divisió d'Honor.

Els equips que les noies del CAM es trobaràn son: l'equip anfitrió TOSSAL SILLA ALACANT; l'altre equip de la capital alicantina i el mes potent de la categoria BENACANTIL PUERTO ALICANTE-REEBOK; i el UCAM AT. CARTAGENA.
En l'altre quadrangular, que es cel.lebrarà a Sant Sebastià de los Reyes, hi estaràn els restants 4 equips que lluitaràn en aquesta Fase d'ascens. Son: MG MADRID CA.; CEATenerife-CAJACANARIAS; AT. OURENSE-Academia Postal i el EAMJ-PLAYAS DE JANDIA.
A priori, els dos quadrangulars han d'estar guanyats per BENACANTIL PUERTO ALICANTE i CEATenerife-CAJACANARIAS, respectivament. I la lluita es centrarà en les dues plaçes restants per disputar la Final del dia 12 de juny entre els altres 6 equips, en base a les dues millors puntuacions per barem internacional que s'assoleixin.


EL CAM JA CONEIX ELS 8 POSSIBLES EQUIPS PER EL DIA 23 DE MAIG.

CA MANRESA ja coneix els 7 equips que com ell, han assolit plaça per la fase d'ascens a Divisió d'Honor,i que es desdoblaràn en 2 quadrangulars el proper diumenge dia 23 de maig.

Els equips son els següents: 2 equips d'Alacant (el potent CA BENACANTIL PUERTO ALICANTE REEBOOK i el TOSSAL D'ALACANT); 3 equips canaris (CEAT-CAJACANARIAS; CAI GRAN CANARIA; EAM PLAYAS DE JANDIA); 1 equip de Cartagena (UCAM AT CARTAGENA); un equip gallec (AT OURENSE-ACADEMIA POSTAL) i CA MANRESA.
El guanyador de cada quadrangular i els dos millors equips dels 6 restants per taula internacional seràn els que lluitaran per el titol i per l'ascens el dia 12 de juny.
La Reial Federació Espanyola d'Atletisme donarà a coneixer la propera setmana las seus del dia 23 on es cel.lebraràn els encontres.
Per taula internacional, CA MANRESA ha assolit la quarta posició en aquesta primera jornada, el que dona visió positiva de que lluitar per l'ascens no es una simple ilusió.


X Cursa de Martorell

Cursa guanyada per Chema Martinez amb 30'41". Excel.lent actuació de la representació manresana, encapçalada per la 7ena posició assolida per ABEL AVILA amb 32'22"; el navarclí BENVINGUT OLIVERAS ha estat 12è amb 32'48"; ALBERT COMELLAS ha entrat el 30è amb 34'52" i RAMON BUSCART 33è amb 35'04". La cursa ha tingut una participació superior al miler d'atletes..


VICTORIA DE PRESTIGI DE CA MANRESA en la 1ra Jornada de Primera Divisió Nacional.

L'equip femení de CA MANRESA ha assolit avui diumenge una victòria de prestigi, al guanyar amb total autoritat l'encontre corresponent a la primera jornada de la Primera Divisió Nacional, cel.lebrat a l'estadi "Josep Mª Pallàs" de Vic.
El resultat final de l'encontre ha estat: CA MANRESA (209 punts); CA VIC (174 punts); GEEGironí (152 punts); Girona-Costa Brava (142 punts).
La victòria ha estat aclaparadora, i no ha deixat dubtes de qui ha estat el millor equip sobre el tartàn de Vic.

Les noies de CA MANRESA han superat tots els entrebancs existents, entre lesions i compromisos, que ha fet que CA MANRESA es presentès a aquest encontre amb 10 importants baixes (Griselda Juncá, Carme Robles, Alba Corredera, Sonia Martinez, Meritxell Calduch, Maria Velazquez, Olga Borao, Diana Millan, Marta Busquets, Silvia Sanchez).

L' equip liderat per la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ, guanyadora de les dues proves en que ha pres part: 3000 obstacles amb 11'16"17 i 1500 m.ll. amb 4'53"11; ben secundat per la resta de l'equip que ha obtingut 9 victòries: la veterana LOURDES ROSSINYOL amb 46 anys ha guanyat la prova de Disc amb la bona marca de 28,93 metres; la navarclina MONTSERRAT MORATÓ en el concurs de Martell amb 41'16 metres; la monistrolenca NOEMI LOPEZ en Altura en superar els 1,55 metres (mmp); la santfruitosenca NATALIA GARCIA en el concurs de Pes en tirar la bola fins 10,15m; la navassenca ALBA MARTINEZ en els 800 metres amb 2'19"11; la manresana JUDIT ESTER en els 3000 metres amb uns bons 10'30"52, i el quartet de 4x400 metres amb CRISTINA FLORES, ANNA VILARÓ, ALBA MARTINEZ i EULALIA TORRESCASANA amb 4'15"20; ha demostrat que es un equip viu, que hi ha recanvi, i que seguirà donant victòries tant importants com la d'avui.

Excel.lents segons llocs de NATALIA GARCIA en el concurs de Pertiga en superar el llistó situat sobre 3,30 metres; de la surienca ANNA CIRCUNS en Triple saltant 10,82m; de la fondista manresana JUDIT ESTER en 1500 metres amb 4'54"65; BERTA FONTARNAU en Disc (27'64m); la navarclina ARIADNA AIVAR en Martell (37,57m); el quartet de 4x100 format per EVA CARMONA, IRENE TAPIA, MIREIA PARÈS i ESTER MARUNY amb 54"94.
Bons tercers llocs de la penedenca ANNA VALLHONESTA en els 400 metres (59"78); de BERTA FONTARNAU en Altura en superar el 1,50metres; de ANNA CIRCUNS en 100 tanques amb uns bons 15"51; de la juvenil ALBA MOLERA en javelina (29,62m); de DEBORA CALVERAS en triple (10,73m).
Quarts llocs de la velocista MIREIA PARÈS en els 200 metres amb 26"95; de la surienca EVA CARMONA en Pes (9,88m); de la veterana MANELA MARTINEZ en 3000 obstacles (12'34"43); de la manresana CRISTINA FLORES en els 400 metres (1'03"47), d' EULALIA TORRESCASANA en 400 m tanques (1'11"46); de la llançadora NURIA PIEROLA en javelina (29,40m).
Millor marca personal i record juvenil de l'Entitat a càrrec de la marxadora monistrolena MERCÈ VILAJOSANA amb 31'44"92.
Bones actuacions de CARME BES entrant 5ena en 400 tanques amb 1'12"94 i 6ena en 800 metres amb 2'31"91; de l'artesenca CARME TORT (5ena) en 3000 metres amb 10'56"51; de la cadet ALBA GALLARDO (5ena) en els 100 metres amb 13"37; de la vigatana MARIA DACHS en els 200 metres (27"35); d'ESTER MARUNY (6ena) en els 100 metres amb 13"58; de de les saltadores CARLA RAFART (6ena) i MIREIA VILAFRANCA (8ena) en Llargada en arribar fins 4,72m i 4,49m, respectivament.
Amb aquest resultat, CA MANRESA puja al tren de la lluita per l'ascens, en l'encontre que es cel.lebrarà en la segona Jornada del proper diumenge dia 23 de Maig en lloc a determinar, pendent de la decisió de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, i que determinarà quins quatre clubs lluitaràn per l'ascens el dia 12 de juny. Però, independement, del resultat del proper 23, el CAM ha complert amb escreix el compromis d'avui.
.


CA MANRESA afronta la Primera Divisió Nacional Femenina un any mes.

El proper diumenge al mati, a Vic, CA MANRESA te un any mes, i ja en porta 9, amb el seu equip insignia de l'Entitat, la formació absoluta femenina, el compromis amb la Primera Divisió Nacional.

I tot i les 6 importants baixes en que el CAM afrontarà l'encontre: Griselda Juncà (estudis a l'estranger), Carme Robles i Sonia Martinez (per maternitat), Meritxell Calduch, Alba Corredera, Marta Busquets (per lesió), Silvia Sanchez (per treball) hi ha optimisme en el cos tècnic i es veu factible poder pasar a la fase d'ascens (1era jornada) del proper diumenge dia 16.

L'equip femeni de CA MANRESA, Campió de Primera Divisió Nacional a l'any 2002, es una formació reconeguda arreu de l'estat i temuda per la seva consistencia i homogeneitat, que ha estat sempre els seus valors mes importants.

L'equip estarà format per les següents 32 atletes: Alba Gallardo i Ester Maruny en els 100; Maria Dachs i Mireia Pares en els 200; Anna Vallhonesta i Cristina Flores en els 400; Alba Martinez i Carme Bes en els 800; Alicia Fernandez i Judit Ester en els 1500; Carme Tort i Judit Ester en els 3000; Alicia Fernandez i Manela Martinez en els 3000 obstacles; Mercè Vilajosana i Mª Helena Rovira en els 5000 marxa; Anna Circuns i Noemi Lopez en els 100 tanques; Eulalia Torrescasana i Carme Bes en els 400 tanques; Berta Fontarnau i Noemi Lopez en Altura; Natalia Garcia i Cristina Lopez en Pertiga; Anna Circuns i Carla Rafart en Llargada; Debora Calveras i Irene Tapia en Triple; Eva Carmona i Maria Velazquez en Pes; Lourdes Rossinyol i Maria Velazquez en Disc; Alba Molera i Nuria Pierola en Javalina; Montse Morató i Ariadna Aivar en Martell; Josefine Bonsundi en 4x100; Anna Vilaró en 4x400m .
Els equips d'aquest encontre son: CA VIC, GEEGironí; Girona-Costa Brava i CA MANRESA.
La tanquista Eulalia Torrescasana i la saltadora Debora Calveras arroseguen petits problemes musculars, però s'espera poder tenir-les a punt per diumenge.
Aquesta primera jornada consta de 4 quadrangulars arreu de l'estat, dels que l'equip guanyador de cada encontre (per llocs) i els 4 millors equips d'arreu del territori espanyol (dels 16 equips que composen la Primera Divisió) amb millor puntuació per taula internacional passaràn a la fase per la lluita per el titol i per les dues plaçes que donen l'ascens a Divisió d'Honor, maxima categoria de l'atletisme estatal per a clubs.


CA MANRESA aconsegueix la 5ena plaça en la Final "A".

En la Final "A" cel.lebrada avui a l'Estadi "Josep Molins" de Sabadell, CA MANRESA ha acabat aquesta Lliga 2004 en una bona 5ena posició final.
Les baixes en les darreres 24 hores han condicionat l'actuació global de l'equip en aquesta Final. Tot i aixins, la formació ha millorat en 213 punts per taula internacional l'actuació efectuada la pasada temporada.
L'encontre ha estat guanyat amb autoritat per el potent CA Dominiques-Carrefour de Lleida.
El resultat final de l'encontre ha estat: CA Dominiques 462; Integra-2 436; CA Igualada 319; Girona Costa Brava 302; CA MANRESA 295; JA Sabadell 292; CA Cornellà 238; CA Vic 232.

El CA MANRESA ha tingut una victòria individual a càrrec del javalinista JORDI SANCHEZ que ha tirat el dard fins uns excel.lents 56,87m.

Cal destacar una setmana mès, la brillant actuació del tanquista JORDI ALTES que ha estat 3er en 400 tanques (54"36) i 400m. (50"56). Excel.lents 4arts llocs d' ABEL AVILA en uns bonissims 1500m (4'00"05) on s'ha corregut en menys de 60" els darrers 400 metres, i del seu germà IGNASI AVILA en els 800 metres (2'00"18).

Destacar les millors marques personals obtingudes del junior GUILLEM FERNANDEZ en els 1500 metres (4'12"35), del fondista JOAN CAPDEVILA en els 3000 metres (8'52"32), del marxador JORDI GUIRAL en 5000 marxa (27'11"01), del promesa JORDI LLADÓ en 3000 obstacles (11'11"63), d'AITOR SALA en Altura (1,60m).

Altres resultats interesants han estat: ORIOL DALMAU (6è en 800 amb 2'01"53); JORDI BALLART (6è en 200 amb 22"96 i 7è en 100 amb 11"38); SERGI CALVO (6è en Triple amb 12'24m); JORDI LLADÓ (6è en Pertiga amb 3,80m); ROGER TORRAS (7è en 110 tanques amb 16"79); KIRIAN PEREZ (9è en Disc amb 10,81m); JOSEP PUIG (9è en 200 amb 23"31); JORDI PUIG (8è en Llargada amb 6'08m i 9è en 100m amb 11"59); DAVID MOYA (9è en Llaragda amb 5,85m); BENVINGUT OLIVERAS (10è en 3000 amb 8'53"29); ALBERT MARSINYACH (10è en Altura amb 1,70m); IGNASI VILAJOSANA (10è en 3000 obstacles amb 10'21"68); CARLES PEIG (10è en Javalina amb 43,80m).

Amb aquest resultat obtingut avui, CA MANRESA tè dret a participar en el Campionat de Catalunya de Clubs 2004, que tindrà lloc el diumenge 22 de juny on hi estaràn els 8 millors clubs catalans, (els 6 primers d'aquesta Lliga 2004, juntament amb els 2 clubs catalans de Divisió d'Honor FC BARCELONA i AACatalunya-Ubae).


ALBERT ALVAREZ, CAMPIÓ DE CATALUNYA CADET en Heptatló.

L'atleta cadet de CA MANRESA ALBERT ALVAREZ s'ha proclamat avui diumenge CAMPIÓ DE CATALUNYA CADET en Proves Combinades en el transcurs dels Campionats cel.lebrats entre dissabte i diumenge a Reus.

ALVAREZ, s'ha proclamat campió català cadet amb una puntuació final de 4.047 punts, que significa NOU RECORD DE CATALUNYA CADET de Heptatló, superant l'existent de 3.831 punts, en poder de l'atleta de FCBarcelona Xavier Pozuelo fet a Mataró el 5 de Maig del 2002.

Aquesta excel.lent actuació de l'atleta bagenc ha vingut com a conseqüència d'un concurs molt homogeni al llarg de les 7 proves de que trata l'Heptatló. Prova a prova, la seva actuació ha estat: 11"7 (100m); 5,70m (Llargada); 11,46m (Pes); 1,80m (Altura /mmp); 14"7 (100tanques/mmp); 3,40m (Pertiga); 34,55m (Javalina).


FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS "A", a Sabadell.

Aqui tenim algunes de les fotos que es van fer a la jornada de lliga a Sabadell

Ja es coneixen els 8 millors equips catalans que disputaràn diumenge al mati la Final "A" de la Lliga Catalana de Clubs. L'encontre es cel.lebrarà en el nou estrenat estadi "Josep Molins" de Sabadell. Els 8 equips son Integra2 ; CA Dominiques-Carrefour de Lleida; CA MANRESA; CA Igualada; CA Girona-Costa Brava; CA VIC; CA Cornellà i JA Sabadell.
CA MANRESA va classificar-se en segon lloc del seu grup desprès de cel.lebrades les dues jornades classificatories.
L'objectiu de l'Entitat es, encara que agoserat, pujar al tercer graó del podi d'aquesta Final, acompanyant als dos equips mes potents de la categoria: CA Dominiques i Integra2.
La Final serveix tanmateix de Fase autonomica de 2na Divisió Nacional, on CA MANRESA estar inscrit, amb l'objectiu de poder asaltar als 4 llocs que donarien l'acces a la Fase d'ascens a Primera Divisió Nacional Masculina. L'empresa no es gens facil, però l'any passat el CAM va quedar-se a 5 llocs d'aquesta fase, i enguany, s'hi torna a participar amb l'objectiu de millorar el resultat 2003.
L'equip masculí, tot i la baixa per lesió del junior DAVID MARTINEZ es un equip molt mes compensat que anys endarrera, i aquesta caracteristica el fa mes fort.


L'equip masculi de CA MANRESA a la gran final de la Lliga Catalana de Clubs.

L'equip masculí de CA MANRESA ha aconseguit mantenir la segona posició del seu grup en la segona jornada classificatoria de la Lliga Catalana de Clubs cel.lebrada avui a Sabadell, i d'aquesta excel.lent forma, classificar-se per la Final "A" d'aquesta Lliga Catalana de Clubs 2004 a cel.lebrar el proper diumenge.


Un cop cel.lebrades les dues jornades, la classificació final ha estat:
1er CA DOMINIQUES-Carrefour de Lleida 539; 2on CA MANRESA 451;
3er CA IGUALADA 405,5; 4art JA SABADELL 387,5; 5è CA LAIETANIA de Mataró 377,5; 6è Unió Colomenca 368,5; 7è UA Barberà 315; 8è CA VALLS D'ANDORRA 221; 9è UA TERRASSA 155.


CA MANRESA ha comptat amb la victòria individual de JORDI ALTES en els 400 metres amb 50"66, i els excel.lents segons llocs del velocista JORDI BALLART en 100 metres (11"23) i del quartet de 4x100 metres (Jordi Ballart, Jordi Altes, Josep Puig, Jordi Garcia) amb uns bons 43"87.


Excel.lents 3eras posicions de ABEL AVILA en els 1500 metres amb 3'58"46 i del tanquista ROGER TORRAS en 110 tanques amb 16"85.
Bons 4arts llocs del llançador KIRIAN PERES en el concurs de disc al tirar l'artefacte fins 36,40 m. i del saltador cadet ALBERT ALVAREZ en Pertiga en superar 3,80 metres.
Cal tambè destacar la 5ena posició del saltador SERGI CALVO en el concurs de Triple en arribar fins a 12,81 metres.
Altres interesants resultats individuals aconseguits per l'equip manresà han estat: JORDI LLADÓ (7è en Pertiga amb 3,80m); IGNASI AVILA (7è en 400 metres amb 53"22); IGNASI VILAJOSANA (8è en 3000 obstacles amb 10'16"40); JORDI PIEROLA (8è en Triple amb 11'98m); ORIOL DALMAU (9è en 1500 m. amb 4'11"40); JOSEP PUIG (9è en 100m. amb 11"70); TONI SANTISTEBAN (10è en 3000 obstacles amb 10'23"88).

En categoria femenina, cal destacar l'actuació de la junior ALBA MARTINEZ que en debutar en la prova dels 3000 m. obstacles, desprès que la RFEA hagi inclós la prova en aquesta categoria, ha fet uns bons 12'05"85 que representa RECORD JUNIOR DE CATALUNYA.
Destacar tambè la victòries assolides per MARIA DACHS en 100 metres amb 13"04, d'ANNA CIRCUNS en 100 tanques amb 15"25 i d'ALBA MOLERA en Javalina amb una millor tirada de 30,50 metres.


Més fotos de la concentració de Lloret de Mar

Més fotos de la concentració sense password AQUÍ


BENVINGUT OLIVERAS, 23è en la multitudinaria cursa dels Bombers.

El fondista navarclí de CA MANRESA BENVINGUT OLIVERAS va entrar avui en la 23ena posició de la multitudinaria "Cursa dels Bombers" cel.lebrada a Barcelona, sobre un traçat urbà de 10 quilòmetres. OLIVERAS va necessitar 32'14" per cubrir la distància. Va estar ben secundat per els seus companys de club, JOSEP LEIVA que va entrar en l'arribada en una bona 56ena posició (33'52") i GUILLEM PALLEJÀ que torna a la competició, en el lloc 107 amb 35'20". La cursa va tenir una participació record de 8000 atletes.


L'EQUIP MASCULI DEL CA MANRESA, 2on desprès de la 1ra Jornada de la Lliga Catalana de Clubs de 1ra categoria
L'excel.lent actuació conjunta de l'equip absolut masculí de CA MANRESA en la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs de 1ra categoria cel.lebrada avui a les Pistes Municipals d'Atletisme de Mataró ha dut a l'Entitat al 2on lloc de la classificació.
El resultat final de l'encontre ha estat el següent:
CA DOMINIQUES-Carrefour de Lleida (269); CA MANRESA (217,5); CA IGUALADA (204); JA SABADELL (195,5); UA Colomenca (186,5); CA LAIETANIA de Mataró (180,5); UA Barberà (150); CA VALLS D'ANDORRA (132); UA TERRASSA (90).
Les dues victòries manresanes de la matinal han anat a càrrec del tanquista JORDI ALTES en la prova dels 400 m. tanques en fer uns brillants 55"17, i del quartet de 4x400 metres format per IGNASI AVILA, ORIOL DALMAU, JOSEP PUIG i JORDI ALTES en fer uns bons 3'32"99.
El llançador JORDI SANCHEZ ha estat 2on en el concurs de Javalina en tirar fins 55'99 metres. En la mateixa prova, CARLES PEIG (6è) ha fet uns bons 45'25 metres.
Important tercer lloc del saltador KIRIAN PEREZ en Llargada amb un millor intent de 6'38m., mentres JORDI PUIG (15è) s'ha hagut de comformar amb 5'42m.
Bon comportament han tingut els mitgfondistes IGNASI AVILA (4art) i ORIOL DALMAU (8è) en uns tactics 800 metres, fent 2'00"63 i 2'01"86, respectivament.
Els fondistes ABEL AVILA (5è) i el junior DAVID MARTINEZ (7è) han tingut una excel.lent actuació marcant 15'08"11 i 15'28"08 en la prova dels 5000 metres cel.lebrats sota un fort vendaval de vent.
En la prova dels 200 metres, els velocistes JORDI BALLART (6è) i JOSEP PUIG (7è) han fet 23"17 i 23"61, respectivament.
En la prova dels 400 metres tanques, que ha guanyat JORDI ALTÈS, el monistrolenc de CA MANRESA IGNASI VILAJOSANA (12è) ha fet uns meritoris 62"46.
En el concurs d'Alçada, ALBERT MARSINYACH (9è) ha superat els 1,70 metres, mentres el cadet ALBERT ALVAREZ (10è) ha saltat 1,60m.
En la prova del llançament de Pes, els bagencs ANGEL GARCIA (11è) i SERGI CALVO (15è) han tirat la bola fins 10,90 metres i 10,56 m., respectivament.
En els 5000 metres marxa, JORDI GUIRAL (8è) ha fet 27'44" i IVAN BRITO (12è) 30'24".
L'equip femeni ha participat "fora de concurs" com a preparació de la temporada de Primera Divisió Nacional. D'aquesta participació femenina, cal destacar l'actuació de les mitgfondistes CARME BES i CRISTINA FLORES que han fet 2'24"00 i 2'31"01 en els 800 metres, respectivament. La minima per el Nacional Juvenil assolida per la llançadora ARIADNA AIVAR en el concurs de Martell en tirar l'artefacte fins 37,90 metres (mmp).
Cal destacar l'actuació de NOEMI LOPEZ en Triple (10'22m -mmp-) i de la seva germana CRISTINA LOPEZ en Perxa (2,30m -mmp-). També mereix destacar l'actuació de la juvenil Mª HELENA ROVIRA en el seu debut en els 5000 metres marxa fent uns bons 36'00", i de la veterana LOURDES ROSSINYOL en el concurs de Disc en tirar fins 26,99 metres.
Tanmateix, ahir, en el decurs del "Miting Internacional de Alacant", JUDIT ESTER va estar 4art en els 3000 metres desprès de fer una excel.lent cursa, fent 10'01"77. La junior ALBA MARTINEZ va estar 6ena amb uns bons 10'29"37 (mmp). MIREIA PARES va correr els 300 metres amb uns bons 43"52.

Aquest excel.lent resultat de l'equip masculí s'haurà de comfirmar la propera setmana a Sabadell en la 2ona Jornada d'aquesta Lliga Catalana de Clubs, i que ha de donar l'acces a la Final "A" (8 millors clubs catalans) del dia 2 de Maig.

Concentració Setmana Santa a Lloret de Mar

http://www.athenehotels.com/ athene@athenehotels.com

C/ Joan Llaverias, 38 - 17310 Lloret de Mar Girona - 972 364 475

Descarrega el díptic AQUÍ

Tothom que hagi fet fotos i les vugui posar aquí que me les envii

Fotos de la concentració sense password AQUÍ

 


GUILLEM FERNANDEZ, guanyador junior en els 7ens "10 qms de Girona"

L'atleta junior de Balsareny GUILLEM FERNANDEZ, que defensa els colors de CA MANRESA, ha estat el guanyador junior en la setena edició dels "10 qms de Girona" cel.lebrats avui amb una participació de més de 800 atletes sobre un traçat urbà per el mitg de la capital gironina. FERNANDEZ ha marcat l'excel.lent temps de 33'07". En la categoria absoluta, la cursa ha estat guanyada per l'atleta de Fila XAVIER CABALLERO, maratonià català que passa molt temps a terres kenyanes entrenant. En unes brillants 6ena posició i 9ena posició, han entrat el santjoanenc ABEL AVILA (CA Manresa) amb 31'04", i el navarclí BENVINGUT OLIVERAS (CA Manresa) amb 31'44". En l'apartat femení MANELA MARTINEZ ha estat la guanyadora en la seva categoria, 5ena absoluta, marcant uns bons 38'48".

En la 2na edició de la "Marató de Vitòria" cel.lebrada avui, CA MANRESA ha tingut representació amb el seu soci ANTONI TORRESCASANA que en la seva segona participació en una marató, ha fet 3h22'40" (mmp).


DAVID MARTINEZ, CAMPIÓ DE CATALUNYA JUNIOR en 5000m.ll.

En el transcurs dels Campionats de Catalunya absoluts de 10000 metres i 5000 junior, cel.lebrats avui a les pistes de Calella, sota una temperatura molt baixa i amb una pluja constant, el junior de CA Manresa DAVID MARTINEZ, que tornava a la competició despres d'una greu lesió que l'ha tingut apartat 3 mesos de la competició, s'ha proclamat Campió de Catalunya de 5000 metres en guanyar amb un temps de 15'05"05 (mmp), que al mateix temps representa minima per participar en els Nacionals Junior de 5000 metres a cel.lebrar a Gijon el proper juny. MARTINEZ sempre ha estat en els llocs capdavanters de la cursa, amb uns excel.lents 2000 metres darrers fets en 5'53"50.
Destacar l'actuació del seu company de club, GUILLEM FERNANDEZ que ha estat 5è amb uns brillants 15'40"22 (mmp).
En la Final dels 10.000 metres llisos femenins, JUDIT ESTER ha entrat en una excel.lent 4ta posició amb 37'11"00 (mmp).


ELS 5 MARATONIANS DE CA MANRESA ACABEN LA MARATÓ DE BCN

Els 5 maratonians de CA MANRESA que han participat en la 27ena Marató Nissan X-Trail de Barcelona han aconseguit acabar-la. JOAN RAMON PRIETO ha estat el millor de la representació entrant en l'arribada amb 2h45'03". El manresà MANEL RUIZ, en la seva segona marató, ha baixat per primer cop de la mitica barrera de les 3 hores fent uns bons 2h58'25" (mmp). CARLES LLUSÀ ha fet 3h14'18". El veterà JOSEP PERRAMON que lluia el dorsal numero 1 de la cursa, ha acabat amb 3'28"33 i en DARIO BEKSIC ho ha fet amb 3h47'40".


Assamblea ordinaria i extraordinaria, dia 2 d'abril

Assamblea ordinaria i extraordinaria el divendres 2 d'abril a les 20:00h al Centre Civic Selves i Carner


MANELA MARTINEZ (CAM) i ALBERT COMELLAS (CAM) guanyen la Mitja Marató de Berga


La navassenca MANELA MARTINEZ i el gironellenc ALBERT COMELLAS, atletes de Club Atlètic Manresa, han estat els brillants guanyadors de la Mitja Marató de Berga, cel.lebrada avui. COMELLAS ha estat el guanyador absolut de la cursa amb uns bons 1h14'55", i MARTINEZ ha estat la primera dona en creuar la linea d'arribada amb 1h28'09".


ANNA VALLHONESTA, BRONZE en el Nacional Juvenil indoor

La mitgfondista de Club Atlètic Manresa ANNA VALLHONESTA ha aconseguit la medalla de bronze en els Campionats d'Espanya Juvenils en pista coberta cel.lebrats aquest cap de setmana a Donostia.
VALLHONESTA, que ahir va guanyar la seva semifinal, ha estat 3era en la Final dels 800 metres cel.lebrada aquesta tarda amb un temps de 2'18"33, a 3 centessimes de la segona classificada.
En aquests mateixos Campionats, les altres dues atletes de Club Atlètic Manresa han tingut una meritoria actuació: la gironellenca DEBORA CALVERAS ha aconseguit una bona 9ena posició en la Final del concurs de Triple amb un millor salt de 11,10metres. I la velocista MARIA DACHS no va poder entrar en les semifinals de 200 metres al marcar uns 27"42 en les eliminatories.
Amb aquests Campionats, es tanca la temporada 2004 en pista coberta amb els millors resultats de l'historia de l'Entitat:
6 medalles (1 or, 3 plates i 2 bronzes), i amb presència d'atletes de CA Manresa en totes les categories.


PLUJA DE MEDALLES PER CA MANRESA en els estatals de València i Saragossa.

Mai, en un mateix cap de setmana, els atletes de CA MANRESA havien obtingut un resultat tant important en uns Campionats d'Espanya. 4 medalles (1 or, 2 plates i 1 bronze) ha estat la collita en aquests Nacionals juniors i cadets.

Natalia Garcia al Podi

L'actuació de la representació junior de CA MANRESA a Saragossa en els Campionats d'Espanya Juniors va estar de un ple en medalles. Les dues atletes que hi participaven van pujar al podi. La saltadora santfruitosenca NATALIA GARCIA va superar els 3,40 metres en la Final del concurs de Pertiga emportant-se la medalla de bronze i la mitgfondista ALBA MARTINEZ va proclamar-se sots-campiona d'Espanya Junior en 1500 m.ll., al entrar segona en la Final amb l'excel.lent temps de 4'44"49 (nou rècord junior de l'Entitat).

 

I a València, la representació de CA MANRESA tambè ho va bordar. El pertiguista ALBERT ALVAREZ va proclamar-se CAMPIÓ D'ESPANYA CADET en la Final al superar els 3,85m (rècord cadet de l'entitat).
La mitgfondista manresana ALBA GALLARDO va proclamar-se sots-campiona d'Espanya en la Final dels 600 metres en entrar segona amb uns brillants 1'38"37 (rècord cadet d el'Entitat). Gallardo havia guanyat dissabte la seva semifinal.
I SERGI FERRET, tercer representanten aquests Campionats, va assolir plaça de Finalista al classificar-se per la Final dels 1000 metres i entrar 6è amb uns bons 2'45"70 (rècord cadet de l'Entitat).

Tanmateix, en el Campionats de Catalunya absoluts de Llançaments d'Hivern, el llançador JORDI SANCHEZ va assolir la medalla de bronze en el concurs de Javalina, llançant fins 58,07m, que significa NOU RECORD ABSOLUT DE MANRESA.

A Cordoba, en el transcurs dels Campionats d'Espanya de Deficients Visuals, els germans AVILA (CA Manresa) es van proclamar Campions d'Espanya. ABEL AVILA ho va fer en la Final dels 1500 metres amb 4'05"42. I el seu germà IGNASI va guanyar la Final dels 800 metres amb uns excel.lents 1'58"28 (mmp) que significa assolir la minima per poder participar en els Jocs paralimpics d'Atenes. Els dos germans ja tenen la presencia assegurada en aquests Jocs.

En la 9ena Mitja Marató de Vic, el navarclí de CA MANRESA BENVINGUT OLIVERAS va tenir una destacada actuació en entrar 5è en la linia d'arribada amb uns bons 1h10'55" (mmp).
7-3-2004


ALBERT ALVAREZ, SOTS-CAMPIÓ DE CATALUNYA CADET en Combinades

L'atleta de Monistrol de Montserrat ALBERT ALVAREZ (CA Manresa), va proclamar-se sots-campió de Catalunya el dissabte en els Campionats de Catalunya cadets de Proves Combinades en Pista Coberta cel.lebrats a Vilafranca.
ALVAREZ va sumar un total de 2.947 punts que representen Nou Rècord cadet de l'Entitat. L'actuació de ALVAREZ al llarg de tota la combinada va estar a un excel.lent nivell, prova d'això, van estar els 3 nous records cadets de l'Entitat establerts d'entre les 5 proves que constava la Pentatló.
Prova a prova, ALVAREZ va fer: 60 m.ll. (7"75 -Record cadet); Llargada (5,74m -Record cadet); Pes (11,77m); Alçada (1,74m); 60m tanques (9"63 -Record cadet).
Aquest atleta participarà en la prova de Pertiga el proper cap de setmana a València en les Campionats d'Espanya cadets en pista coberta.
L'acompanyaràn en aquests Campionats d'Espanya cadets la mitgfondista ALBA GALLARDO en la prova de 600 m.ll., que dissabte tambè va demostrar el seu bon estat de forma al guanyar el control de 600 m.ll. organitzat per la Federació Catalana amb un temps de 1'40"47 que significa Record cadet de l'Entitat i una de les millors marques estatals de la categoria; i SERGI FERRET que sortirà en les semifinals de 1000 metres amb l'objectiu de plantar-se en la Final.

RECORD ABSOLUT DE JORDI SANCHEZ en javalina (57,65m).
Poc a poc, l'atleta de CA Manresa que entrena en el CAR de Sant Cugat JORDI SANCHEZ s'està apropant a la barrera dels 60 metres. En el control cel.lebrat a Serrahima el dissabte va llançar fins a 57,65 metres.

ANNA CIRCUNS, 3225 punts en l'encontre internacional de Paris.
Una discreta actuació la portada a terme per la heptatleta de CA Manresa en la seva participació en l'encontre internacional de Proves Combinades cel.lebrat aquest cap de setmana en la capital francesa. CIRCUNS va sumar 3225 punts, classificant-se en la 12ena posició. Prova a prova, va fer: 60 tanques (9"15); Alçada (1,53m); Pes (10,07m), Llargada (5,15m); 800m (2'40"63).

MERCÈ VILAJOSANA, nou record cadet en 10000 metres marxa.
En el trancurs del Campionat de Catalunya de marxa atletica en ruta cel.lebrat diumenge al Prat del llobregat, la marxadora monistrolenca MERCÈ VILAJOSANA va establir nou record juvenil de l'Entitat en la prova dels 10000m marxa en ruta al fer 1h03'39", baixant en 3'54" l'anterior registre.

MANELA MARTINEZ, 2ona veterana en la 11ena Mitja de Montornés.
Amb una participació de mes de 1600 atletes es va cel.lebrar una de les curses amb mes acceptació del calendari català. MARTINEZ va entrar en una bona 2na posició d'entre les atletes veteranes (+35 anys) i 4arta de la general absoluta amb un temps de 1h26'52".

DEBORA CALVERAS, Record juvenil en 200 metres indoor.
La saltadora DEBORA CALVERAS segueix amb la seva excel.lent progressió rebaixant el limit indoor de l'Entitat en els 200 metres, marcant uns bons 26"95. Aquesta atleta pendrà part els dies 13 i 14 en els campionats d'Espanya juvenils en Pista Coberta a cel.lebrar a Donostia i ho farà en la seva prova: el Triple salt.


DEBORA CALVERAS, OR I RECORD ABSOLUT ENCAPAÇALA UNA GRAN ACTUACIÓ DEL CAM

DEBORA CALVERAS, SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA I RECORD ABSOLUT DE L'ENTITAT EN TRIPLE ENCAPÇALA UNA GRAN ACTUACIÓ DE LA REPRESENTACIÓ DE CA MANRESA en els catalans cadets-juvenils indoor.

La saltadora de Gironella DEBORA CALVERAS que vesteix els colors de CA MANRESA ha estat la gran protagonista d'aquests Campionats de Catalunya cadets-juvenils en pista coberta cel.lebrats aquest cap de setmana, al aconseguir el sots-campionat de Catalunya juvenil en el concurs de Triple salt, amb l'excel.lent marca de 11,39 metres que significa NOU RECORD ABSOLUT DE L'ENTITAT, esborrant l'anterior limit existent de CIRCUNS (10,98m /2002).

Però aquest brillant resultat ha estat acompanyat per la gran actuació de la resta de la representació bagenca en aquests Campionats, que s'ha endut cap a Manresa un total de 8 medalles ( 2 ors, 2 plates, 4 bronzes), 6 records de l'Entitat, i 6 minimes estatals.

En l'apartat de medalles, el saltador ALBERT ALVAREZ s'ha proclamat CAMPIÓ DE CATALUNYA CADET en el concurs de Pertiga en superar els 3,65m (Rècord cadet) i sots-campió de Catalunya en Altura en saltar 1,76m (Rècord cadet).

MARCEL BONAVENTURA s'ha penjat el bronze en quedar 3er en la Final de Pes cadet en llançar la bola fins 11,91m.

La mitgfondista ALBA GALLARDO ha estat 3era en la Final dels 300 metres cadets amb un temps de 43"63. En semifinals havia marcat uns excel.lents 43"49 (Rècord cadet).

El quartet de 4x200 metres cadet femení format per ALBA ESTEVE, MIREIA VILAFRANCA, JOSEFINA BONSUNDI i ALBA GALLARDO han pujat al tercer graó de podi en quedar 3eres en la Final amb un temps de 1'54"82.

La junior ALBA MARTINEZ en la Final atrasada dels 3000 metres, s'ha proclamat CAMPIONA DE CATALUNYA en fer uns bons 10'42"51.
La mitgfondista juvenil ANNA VALLHONESTA ha estat 3era en la Final dels 800 metres amb 2'28"39.

La tanquista JOSEFINA BONSUNDI ha estat 4ta en la Final dels 60 tanques cadets en fer 9"93 que significa nou Rècord cadet de l'Entitat.

La velocista MARIA DACHS ha estat 4ta en la Final dels 60 metres llisos juvenils amb un temps de 8"32 (en s/f: 8"26). Aquesta atleta ha aconseguit la minima per els estatals de Donòstia en les semifinals de 200 metres en fer uns bons 27"04, establint un nou rècord juvenil de l'Entitat.

La fondista CRISTINA ROJAS ha estat 4ta en la Final cadet dels 3000 metres en fer 11'11"26 (mmp). La mitgfondista manresana ANNA VILARÓ ha estat 5ena en la Final juvenil dels 1500 metres fent 5'09"30 (mmp) quedant-se a 30 centèsimes de la minima estatal. En la mateixa final, LAURA RIUS ha entrat 8ena amb 5'14"56.

El quartet de 4x200 cadets masculins format per MARC IZQUIERDO, ISAAC GIL, SERGI FERRET i ALBERT ALVAREZ ha estat 4art en la final amb 1'44"52.

Es de tenir en compte el 5ès llocs de GUILLEM FERNANDEZ en la Final Junior ajornada dels 3000 metres amb uns molt interessants 9'06"82 (mmp); i del juvenil CRISTIAN TRINIDAD en la Final dels 800 metres on ha fet 2'08"80 (en semifinals: 2'07"10).

La polifacetica ALBA MOLERA ha quedat en 6ena posició en la Final juvenil de Llargada en saltar fins 4,89m.

La saltadora cadet CRISTINA LOPEZ ha quedat en 8ena posició en el concurs de Pertiga en superar el llistó situat en 2,20m. Idèntica posició, l'aconseguida per ARIADNA AIVAR en la Final de Pes en tirar fins 7,28 metres. MIREIA VILAFRANCA ha estat 9ena en la Final cadet de Triple saltant fins 9'81 metres (mmp) , al igual que la mitgfondiata ANNA DEL AMO en la Final de 1000 metres (9ena amb 3'20"09). La llançadora ALBA RIERA, 10ena en Pes cadet amb 7'76m.

Destacar l'actuació del cadet MARC IZQUIERDO en les semifinals cadets dels 600 metres on ha aconseguit uns bons 1'33"37 que significa nou Rècord cadet de l'Entitat. La cadet de primer any MARINA SALADICH ha tingut un excel.lent comportament en quedar 6ena en la Final dels 600 metres amb 1'51"91 (en semifinals havia marcat uns excel.lents 1'48"07). Tambè cal destacar a ALBA ESTEVE i MIREIA VILAFRANCA en les semifinals cadets dels 300 metres on han marcat 47"05 i 48"24, respectivament i a ROSER VILARÓ en les semifinals de 400 metres juvenils (1'06"77).

Paralelament a aquests Campionats s'han cel.lebrat els catalans infantils on OLATZ MOMPEÓ s'ha proclamat sots-campiona de Catalunya en la Final de Altura, en superar el llistó situat a 1,32m .

En el Criterium de Llançaments cel.lebrat avui a l'Estadi Serrahima de Barcelona, ALBA MOLERA ha establert un nou rècord juvenil de Javalina en llançar fins 34,71 metres.


ABEL AVILA, RECORD DEL MON PARALIMPIC en 5000 metres

El santjoanenc ABEL AVILA no s'atura en la seva progressió. Ahir, a Murcia, en els Campionats Interautonomics, l'atleta de CA MANRESA va aconseguir un Record Mundial (Deficients visuals T12) en la prova dels 5000 metres en guanyar-los amb l'excel.lent temps de 14'51"70.
AVILA que es troba preparant els Jocs Paralimpics d'Atenes del proper setembre, va demostrar la seva imparable progressió baixant en 14 segons el seu propi registre que fins ahir ostentava.

Per altra banda, l'actuació que va tenir la representació de CA MANRESA en la 9ena Mitja Marató de Gavà-Castelldefels, homologada per la RFEA, es pot considerar de molt positiva. Dels 15 atletes de l'Entitat que van pendre part en la prova, 8 van millorar el seu registre personal. SERGI RODRIGUEZ es el 2on atleta de l'Entitat que en la present temporada baixa de la hora i 9 minuts. Va entrar en la 7ena posició amb 1h08'52". BENVINGUT OLIVERAS va estar el 25è amb 1h12'13" (mmp). RAMON BUSCART (1h12'35" -mmp-), MIQUEL RIERA (1h12'57"), JOSEP LEIVA (1h13'33" -mmp), JOAN R. PRIETO (1h13'51"), ALBERT COMELLAS (1h14'31" -mmp-), DAVID RAMON (1h20'29" -mmp-) van estar els millors.


4 medalles en els Campionats de Catalunya Junior en Pista Coberta

2 ors i 2 bronzes ha estat la collita de medalles de la representació de CA MANRESA en aquests Campionats de Catalunya Junior cel.lebrats ahir a Vilafranca del Penedès.
ALBA MARTINEZ va guanyar la final del 1500 metres, demostrant que un important valor de l'atletisme català en aquesta distància, amb un temps de 4'57"22.
La monistrolenca NOEMI LOPEZ va aconseguir la seva primera medalla en uns Campionats, i ho va fer de la millor manera possible, aconseguint l'or, proclamant-se Campiona de Catalunya en la Final del concurs d'Alçada, guanyant en superar el 1,52m (mmp).
La primera medalla de bronze va anar a carrec del mitgfondista GUILLEM FERNANDEZ que va entrar 3er en la Final dels 1500 metres amb uns excel.lents 4'14"54 (mmp), en un frec a frec amb el segon classificat DANIEL NISA (FCB) amb 4'14"03.
La segona medalla de bronze va aconseguir-la NATALIA GARCIA en la Final de Pes al tirar la bola fins 10,16m (mmp), desprès de quedar 4ta en la Final de Pertiga amb 3,30m.
CARLA RAFART va estar 6ena en la Final de Llargada amb 4'87m (mmp).


MAGNIFIC 5è lloc de CA MANRESA en el Nacional de Cros per a Clubs

De magnifica s'ha de qualificar l'actuació de les noies de CA MANRESA en aquest Campionat d'Espanya de Camp a Travès cel.lebrat ahir a Càceres, sobre una verdadera catifa de gespa. Elles van portar a CA MANRESA a assolir la millor classificació de la seva ja llarga història. La 5ena posició final de l'Entitat, d'entre els 26 millors clubs d'Espanya, dona compta de l'exit aconseguit. Nomes es van veure superades per VALENCIA TERRA I MAR, PUMA CHAPIN Jerez, FC BARCELONA i INTEGRA-2. Això ho diu tot. L'objectiu era millorar la 9ena posició assolida en 2002 i 2003. La millor posició de l'Entitat era la 7ena aconseguida a l'any 1987 a Guarroman (Jaen). Però la qualitat dels equips de llavors no tenen res a veure amb els actuals, molt mes potents i de major qualitat. La seva actuació va aconseguir fer vibrar a tota l'expedició manresana. La lluita i entrega total de totes les sis components de l'equip al llarg de tota la cursa, va fer que a mesura que avançava la cursa, l'imatge de l'equip era molt mes solida i convincent. La cursa de 7500 metres va estar guanyada per la salmantina TERESA RECIO amb un temps de 24'01". MERITXELL CALDUCH va encapçalar la fomació amb una bona 19ena posició (25'45")que va anar mantenint des de mitjans de la cursa. La santpedorenca ALICIA FERNANDEZ va fer la seva millor cursa de camp a travèsm guanyant-se un lloc per l'estatal de Santiago d'aqui a 15 dies, arrivant en la 23ena posició (25'57"). LUDIT ESTER va tornar a donar compte de la gran atleta que es, entrant en una magnifica 40ena posició (27'19"). MARTA BUSQUETS va fer una darrera volta sensacional avançant posicions entrant la 57ena (28'12"). L'artesenca CARME TORT, tot i patint un problema fisic en la darrera volta va finalitzar el seu primer Campionat d'Espanya de Cros en una excel.lent 68ena posició (28'44") i la navassenca MANELA MARTINEZ va tancar l'equip en la 74ena posició amb 28'57", d'entre 119 atletes classificades. Aquest exit de l'equip senior no va estar l'unic la representació manresana en aquests Campionats. Les juvenils, previament, ja havien fet història al aconseguir tambè una brillantisima 5ena posició en la seva cursa (4500m), d'entre 46 clubs participants. Tot i la baixa de ALBA CORREDERA per lesió, les bagenques no es van deixar portar per el desanim sinò que van treure el millor d'elles. La penedenca ANNA VALLHONESTA va encapçalar la formació entrant la 26ena (17'14"). ANNA PADIAL va entrar la 41ena amb 17'49" i la manresana ANNA VILARÓ la 43è amb 17'51" desprès de culminar la darrera volta avançant moltes posicións. Va tancar l'equip LAURA RIUS que va clasificar-se en la 55ena posició (18'02") d'entre 214 atletes classificades.


Activitats del Cap de setmana del CA Manresa

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS PER A CLUBS, a Caceres.

CA MANRESA estarà present diumenge a Caceres en el Estatal de Camp a Traves per a Clubs amb l'equip senior femení i juvenil femení.

L'objectiu: Millorar la 9ena posició asolida l'any passat a Ortuella (Pais Vasc) per les dues formacions.

L'equip senior femení participarà en el Cros Llarg (sobre 7500 m) amb MERITXELL CALDUCH, ALICIA FERNANDEZ, CARME TORT, JUDIT ESTER, MARTA BUSQUETS i MANELA MARTINEZ.
L'equip juvenil femení no podrà comptar amb la navarclina ALBA CORREDERA que con a consequencia de una tendinitis al biceps crural ha de guardar repos absolut i no podrà correr diumenge. Aquesta baixa suposarà no poder lluitar per una plaça de podi, com estava previst "a priori". Però les quatre atletes que sortiràn ho faràn amb l'objectiu d'estar el mes amunt possible. ANNA VALLHONESTA encapçala la formació, amb la manresana ANNA VILARÓ, ANNA PADIAL i LAURA RIUS.
L'expedició sortirà per carretera divendres al matí.

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR en Pista Coberta.
6 atletes de l'Entitat estaràn presents en aquests Camponats. Destacar l'absència del fondista DAVID MARTINEZ per lesió. La representació manresana encapçalada per NATALIA GARCIA en Pertiga, l'acompanyaràn ALBA MARTINEZ en els 1500 m.ll., CARLA RAFART en Llargada i Triple, NOEMI LOPEZ en Altura i Triple. I els mitgfondistes GUILLEM FERNANDEZ i JORDI MATEOS en els 1500 m.ll. L'objectiu de aquesta representació es aconseguir entre 4-5 medalles.

MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE GAVA-CASTELLDEFELDS.
Una quinzena d'atletes de l'Entitat hi estaràn presents en aquesta competició de ruta, una de les mes multitudinaries de la temporada catalana. Destacar a SERGI RODRIGUEZ, MIQUEL RIERA, BENVINGUT OLIVERES,JOAN R. PRIETO, RAMON BUSCART i ALBERT COMELLES que intentaràn lluitar i portar al C A MANRESA al podi en la classificació per equips.

CONTROL INTERZONAL a Murcia.
Els atletes paralimpics ABEL AVILA i IGNASI AVILA pendràn part en aquest control. ABEL ho farà en els 5000 m.l. amb l'objectiu d'assolir la minima per els Jocs Paralimpics d'Atenes, i el seu germà, l'IGNASI ho farà en els 1500 m.ll.


LA SORT NO VA ACOMPANYAR ALS EQUIPS CADETS DE CA MANRESA.

Els equips cadets de CA MANRESA no van tenir a la sort com aliada en els Campionats de Catalunya de Clubs Cadets en pista coberta cel.lebrats dissabte a Vilafranca de Penedès, on es van reunir les vuit millors formacions catalanes. Una caiguda del tanquista EDUARD VILLAR i una desqualificació molt questionada per part d'un jutge a la fondista CRISTINA ROJAS en els 3000 metres desprès de quedar 2na amb l'excel.lent temps de 11'10", que haurien significat sumar 7 punts, va privar als cadets bagencs de pujar al podi en ambdues categories.

Finalment, dins una classificació final molt ajustada, l'equip femení va estar 5è i l'equip masculí fou 6è.

La classificació final masculina va estar: CA Castellar 68,5 , INTEGRA-2 59, AAC-Ubae 57,5 ; CA Lleida 57, Cornellà 57, CAM 55, CEUniversitari 41, UABarberà 27.

La classificació final femenina va estar: INTEGRA-2 64, CA Vic 51, CAI 48, CACastellar 47, CAM 43, AAC-Ubae 38, UABarberà 21.

Individualment, en categoria masculina, cal destacar les victòries de ALBERT ALVAREZ en Pertiga an saltar 3,40m i del llançador MARCEL BONAVENTURA en Pes al efectuar un millor llançament de 12,37m (mmp). El mitgfondista SERGI FERRET en 1000 m.ll. en quedar 2on amb 2'50"73. Els quarts llocs de ADRIA MOIX en 60 m.ll. (8"24) i de MARC IZQUIERDO en 600 m.ll. (1'36"54). Els 5ès llocs del fondista ADRIÀ REDORTA en els 3000 m.ll. (10'37"23 /mmp), del saltador ADRIÀ PONGA en Altura (1,30m) i de ISAAC GIL en Triple (10,78m). El 6è lloc de MARC MASSÓ en Llargada (4,45m) i del quartet de 4x200 (1'46"62). I destacar l'actuació del tanquista EDUARD VILLAR (7è) que tot i caure a mitat de cursa dels 60 tanques va acabar-la per l'equip.

Individualment, en categoria femenina, destacar la victòria de la manresana ALBA GALLARDO en els 300 metres (43"81), els 2ons llocs de ANA DEL AMO en els 1000 m.ll. amb 3'16"10 (mmp) i de MIREIA VILAFRANCA en Llargada (4,24m). Els 3ers llocs de MARINA SALADICH en els 600 m.ll. (1'51"12 -mmp) ,de JOSEFINA BONSUNDI en els 60 tanques (10"81) i del quartet de 4x200 fent uns bons 1'54"99; els 5ès llocs de GEMMA TOMAS en Pes (6,35m) i de ALBA RIERA en Pertiga (1,80m); el 7è lloc de SANDRA BERTRAN en els 60 llisos (9"31) i els 7,72m de ALBA ESTEVE en el concurs de Triple.


ANNA CIRCUNS, SOTS-CAMPIONA D'ESPANYA PROMESA a Oviedo

La surienca de CA MANRESA ANNA CIRCUNS s'ha proclamat sots-campiona d'Espanya en Pentatló en els Campionats d'Espanya Promesa cel.lebrats a Oviedo. CIRCUNS ha tingut una actuació molt regular al llarg de tot el seu concurs. Aquest fet l'ha conduit a la medalla. Prova a prova, CIRCUNS ha fet: 9"19 (60 tanques), 1,54m (Altura), 10,36m (Pes), 5,23m (LLargada), 2'40" (800m), totalitzant 3.275 punts.

*MERITXELL CALDUCH, 3era en el Cros de Rubi.
Calduch ha estat 3ra atleta classificada en el darrer cros de Gran Premi Català de camp a travès.

*ALBA MARTINEZ, minima per l'estatal junior.
La navassenca ALBA MARTINEZ ha aconseguit la minima per participar en els estatals junior de Saragossa, en els Controls de la Federació Catalana cel.lebrats avui a Vilafranca, en la prova dels 1500 metres on ha marcat uns bons 4'52".


CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL

Cros Territorial de Barcelona - Cros ciutat de Manresa

Manresa, 31 de gener i 1 de febrer de 2004


ABEL AVILA, 1er atleta no africà en la Mitja Marató Internacional de Granollers.

L'atleta santjoanec de Club Atlètic Manresa ABEL AVILA ha tingut una sensacional actuació avui en la Mitja Marató Internacional de Granollers que ha comptat amb la participació de 4298 atletes, al estar el primer atleta no africà que ha entrat en linea d'arribada. La cursa ha estat guanyada per el marroquí AZIZ DROUCHE amb 1h03'08", precedint a quatre atletes keniates. Darrera d'aquests cinc atletes ha entrat ABEL AVILA amb l'excel.lent temps de 1h08'43".
El tambè atleta de Club Atlètic Manresa SERGI RODRIGUEZ ha estat 8è amb 1h09'11". Altres atletes de l'Entitat han estat JOAN RAMON PRIETO (1h14"38), RAMON BUSCART (1h14'59"), ALBERT COMELLAS (1h15'57"), JOSEP GRAS (1h19'55").
En l'apartat femení, MARTA BUSQUETS ha estat 9ena amb 1h27'21" i 12ena SILVIA SANCHEZ amb 1h31'36".
2004-02-01

Foto: Salva Pou


JOSEP PERRAMON, JOAN BUSQUETS I LOURDES ROSSINYOL, CAMPIONS DE CATALUNYA EN VETERANS

3 MEDALLES D'OR, COLLITA DELS VETERANS DE CA MANRESA en els Catalans indoor.

Tres ilustres atletes de l'historia de CA MANRESA s'han proclamat Campions de Catalunya indoor en veterans. El fondista JOSEP PERRAMON ho ha fet en guanyar els 3000 m.llisos (M-60) amb un temps de 10'57"45. La llançadora LOURDES ROSSINYOL, en gaunyar el concurs de Pes (W-45) en llançar fins 9,17m i el saltador JOAN BUSQUETS en guanyar l'Alçada (M-65) en superar el llistó situat en 1,22 m.
El quatrecentista CARLES PEIG va tenir tambè una destacada actuació en quedar 4art en 200 m.ll. i 400 m.ll. (M-40) amb uns temps de 28"12 i 63"90, respectivament
. 2-2-2004


NATALIA GARCIA, BRONZE en el català indoor absolut.

La saltadora NATALIA GARCIA, encara en categoria junior, ha estat brillantment bronze en el concurs de pertiga al saltar sobre 3,25m, sent la millor atleta de l'Entitat en aquests Campionats de Catalunya Absoluts en Pista Coberta cel.lebrats a Vilafranca. Aquesta mateixa atleta ha estat 8ena en Pes amb una millor tirada de 9,88m (mmp). La juvenil DEBORA CALVERAS ha aconseguit bitllet per el Nacional a cel.lebrar a Donòstia al saltar 10,88m en Triple (mmp). La polifacetica ANNA CIRCUNS ha estat 5ena en 60tanques (9"36), 6ena en Pes (10,37m) i 8ena en Llargada (5,22m). El mitgfondista ORIOL DALMAU ha estat 7è en la final dels 1500m (4'11"25). El velocista JORDI BALLART ha marcat 7"10 en semifinals de 60 m llisos. 2004-02-01


JORDI ALTES, BRONZE en els 400 m.ll. promesa

El quatrecentista JORDI ALTÉS ha estat bronze en la Final dels 400 metres en els Campionats de Catalunya Promesa en Pista Coberta amb uns bons 51"19 . 2004-01-25


4 Medalles per Anna Circuns en els catalans promesa indoor

La heptatleta surienca ANNA CIRCUNS ha aconseguit quatre medalles en el transcurs dels Campionats de Catalunya Promesa en Pista Coberta cel.lebrats avui a Vilafranca. CIRCUNS s'ha proclamat Campiona de Catalunya en guanyar la Final dels 60 metres tanques amb 9"45. Posteriorment ha aconseguit el sots-campionat de Catalunya en quedar segona en les finals d'Alçada (en saltar 1,51m) , i Pes (amb un millor intent de 10,41m). I va acabar la seva excel.lent actuació en aquests Campionats al assolir el bronze en el concurs de Triple amb un millor salt de 11,16m. Abans, havia quedat 4arta en la Final de Llargada (5,24m).

Per altra banda, en el Gran Premi de Marxa cel.lebrat avui a Viladecans, la juvenil MERCÈ VILAJOSANA ha aconseguit la 6ena posició en la cursa dels 5000 metres marcant uns bons 31'34" També van tenir una bona actuació els marxadors i marxadores de l'EMA Foto.
2004-01-25


JORDI SANCHEZ: 56,75m, Record Absolut de Javalina

El navarclí de CA MANRESA que entrena en el CAR de Sant Cugat JORDI SANCHEZ ha fet nou Rècord Absolut de l'Entitat en Javalina, en tirar-la fins a 56,75 metres en el transcurs del Criterium de Llançaments d'Hivern cel.lebrat avui a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. D'aquesta manera, l'atleta junior de CA MANRESA ha superat els 54,77m de MAXIM SANZ que dataven de l'any 2000.

Per altra banda, i en la mateixa competició, la juvenil ALBA MOLERA ha aconseguit nou record de la categoria al llançar la javalina fins 34,10 metres, superant en 4 cms l'anterior limit en poder d'ANNA CIRCUNS (2001)
. 2004-01-25


CARME TORT, 2na en la cursa del "Barri de Sant Antoni"

L'atleta artesenca de CA MANRESA CARME TORT ha estat 2ona en la XXVI Cursa atlètica "Barri de Sant Antoni" cel.lebrada avui sobre una distància de 10.000 metres amb una participació de 1400 atletes. TORT s'ha vist superada en el darrer quilòmetre per l'atleta del Fila-DC CARMEN AUÑON que ha guanyat amb un temps de 36'42" per els 36'51" de l'atleta bagenca.
En la categoria masculina, s'ha de destacar el paper desenvolupat per els dos atletes paralimpics de l'Entitat: ABEL AVILA ha estat 6è en la linea d'arribada amb l'excel.lent temps de 31'49"; i el seu germà IGNASI AVILA ha entrat el 19è amb 33'17". La cursa ha estat guanyada per l'atleta de Fila-DC BENITO OJEDA amb 31'26".
Tambè han tingut una destacada actuació la resta de la representació manresana: JOSEP LEIVA (23è amb 33'39"), JOAN R. PRIETO (31è amb 34'08"), DAVID JUAN MORENO (94è amb 36'21"), IGNASI VILAJOSANA (100è amb 36'28"), el junior JORDI MATEOS ha estat 4art de la seva categoria amb 38'34", el veterà CARLES LLUSSÀ (188è amb 38'56") i TONI TORRESCASANA (42'47").
2004-01-25


El Club Atlètic MANRESA assoleix la seva millor posició dins el Ranking de Clubs estatals

Segons la RFEA: CA MANRESA, 17è club estatal femení.

Es per tothom conegut que CA MANRESA en categoria femenina, porta una decada d'excel.lents resultats, fins i tot, superiors al potencial economic i humà de l'Entitat. Però, tot i les limitacions existents, CA MANRESA no ha parat de creixer esportivament en aquests darrers 10 anys.

Aquest creixement esportiu ha tornat a quedar demostrat segons la publicació oficial de la Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) de la classificació de Clubs 2003, on CA MANRESA ha assolit la seva millor posició des de la seva fundació a l'any 1955.

CA MANRESA surt classificat en el 17è lloc del Ranking de Clubs femenins d'entre 214 entitats federades.

Aquest progressió esportiva de CA MANRESA es veu reflectida en la darrera etapa (1994-2003):
1994 (66è), 1995 (58è), 1996 (43è), 1997 (40è), 1998 (34è), 1999 (26è), 2000 (19è), 2001 (19è), 2002 (21è), 2003 (17è).

Aquest important resultat, es conseqüència d'un treball continuat iniciat a la temporada 93/94 quan CA MANRESA asoleix l'ascens a la 1ra Categoria catalana (8 millors equips catalans).

CA MANRESA es el primer club d'aquesta classificació que no representa a una capital de provincia i que no te esponsorització.

Des de l'any 1996 en que CA MANRESA va assolir l'ascens a Primera Divisió Nacional, passant per l'any 2002 quan les femines es van proclamar Campiones d'Espanya de Primera Divisió ascendint a Divisió d'Honor "B", han estat anys de titols individuals d'atletes de l'Entitat (Meritxell Calduch, Alicia Fernández, Anna Circuns, Griselda Juncá, Maria Velazquez, Manela Martinez, .....) i grans resultats esportius.
2004-01-24


Alba Gallardo i Sergi Ferret, Mínimes per l'estatal cadet

En el transcurs del Control cadet organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme que s'ha cel.lebrat avui al mati en el Palau Firal de Vilafranca del Penedès, la manresana ALBA GALLARDO ha aconseguit aquest mati la marca minima per participar en la prova dels 300 metres en el Campionat d'Espanya Cadet en pista coberta a cel.lebrar el primer cap de setmana de març a València. GALLARDO ha guanyat la cursa amb l'excel.lent temps de 43"65, alhora significa record cadet de l'Entitat.
Tanmateix, el migfondista SERGI FERRET ha estat el guanyador de la cursa dels 1000 metres amb uns brillants 2'45"76 que signifiquen bitllet per l'estatal de València, aixì com nou Record de la categoria.
2004-01-24


GRAN ACTUACIÓ DE CA MANRESA en el Campionat de Catalunya de Clubs "A" en Pista Coberta.

Avui, s'ha viscut a Vilafranca, en el Campionat de Catalunya de Clubs "A" en pista coberta, una de les fites esportives mes importants de CA MANRESA en aquests darrers temps. El fet ha estat el d'aconseguir la important 4ta posició tant en categoria masculina com femenina.
En l'apartat femení, estem acostumats a les bones actuacions de les atletes manresanes en els darrers deu anys. Però, aconseguir un resultat tant important per part de l'equip absolut masculí de CA MANRESA la 4ta posició en un català de Clubs, nomès superats per els tres grans clubs de la ciutat de Barcelona (FCB, Integra2 i AACatalunya-Ubae), s'hauria de remontar a l'any 1991 quan llavors es va aconseguir el 3er lloc.
Està clar que aquest resultat ha estat motivat per la gran actuació conjunta de tota la formació masculina i femenina de l'Entitat.

L'encontre femeni ha tingut el següent resultat final:

FC BARCELONA (97), INTEGRA2 (80), AACatalunya (79), CA MANRESA (52), GEEGironí (48), CA Vic (47), GIRONA-Costa Brava (43) i JA Sabadell (13).

El resultat final de l'encontre masculí ha estat el segúent:
FC BARCELONA (100), AACatalunya (84), INTEGRA2 (69), CA MANRESA (51), GEEGironí (49), JA Sabadell (38), CEUniversitari (35), i UA Barberà (33).

Individualment, en categoria femenina, cal destacar el record junior de l'Entitat a càrrec de la navassenca ALBA MARTINEZ en els 800 metres fent uns excel.lents 2'22"75 (4ta), superant els 2'23"33 d'Alicia Fernandez (1996); i el record juvenil de DEBORA CALVERAS en saltar fins 10'79 metres en el concurs de Triple Salt, superant els 10'73m de MONTSE TUBAU (1995).

Gran actuació de ALICIA FERNANDEZ en 1500 metres (2na amb 4'36"10) i de MERITXELL CALDUCH en 3000 metres (3era amb 9'50"74).

Quart lloc de BERTA FONTARNAU en Pes (9,44m); 5ès llocs de ANNA CIRCUNS en 60 tanques (9"39), de NATALIA GARCIA en Pertiga (3,10m), de GRISELDA JUNCÁ en els 200 metres (27"64); 6ès llocs de EULALIA TORRESCASANA en els 400 metres (1'03"25), de la cadet ALBA GALLARDO en els 60 metres (8"64), i de la saltadora NOEMI LOPEZ en Altura (1,45m); 7ès llocs de ALBA MOLERA en el concurs de Llargada (4,99m), i del quartet de 4x200 metres (CIRCUNS, BONSUNDI, GALLARDO, CALVERAS) marcant 1'51"75).

I en l'apartat masculí, el gran resultat aconseguit per l'equip ha estat conseqüència d'una excel.lent actuació individual de cadasqun dels components de l'equip. Els resultats han estat els següents:
4arts llocs del velocista JORDI BALLART en 60 metres (7"10) , del saltador JORDI LLADÓ en Pertiga (3,80m) i de JORDI PUIG en Llargada (5,99m); 5ès llocs de JORDI ALTES en 400 metres (51"18), del llançador ANGEL GARCIA en Pes (11,75m), de DAVID MOYA en 60 tanques (9"48), del velocista JOSEP PUIG en els 200 metres (23"37) i del mitgfondista ORIOL DALMAU en uns tactics 800 metres (2'06"88);
6ès llocs del saltador ALBERT MARSINYACH en Altura (1,75m), del fondista DAVID MARTINEZ en els 3000 metres (9'13"08) i de IGNASI VILAJOSANA en els 1500 metres (4'16"04); 7è lloc de JORDI PIEROLA en Triple (11,64m).

Tancant l'encontre el quartet de 4x200 format per JOSEP PUIG, JORDI BALLART, JORDI ALTES i JORDI PUIG que han pulveritzat el record absolut de l'Entitat, al marcar uns brillants 1'32"73, superant els 1'33"81 aconseguits l'any 2001.

OBJECTIU ASSOLIT, DOS PODIUMS I DOS EQUIPS A L'ESTATAL DE CROS PER A CLUBS DE CACERES.

S'ha aconseguit l'objectiu. Un any mes, i van 17 anys seguits, que CA MANRESA, estarà present en els Campionats d'Espanya de Camp a Travès per a Clubs. Aquesta es farà el proper dia 15 de febrer a Caceres, i CA MANRESA, gracies a la gran actuació de les seves atletes portada a terme avui a Vic, hi estarà representat amb dues formacions: la juvenil femenina i la senior femenina.

Les juvenils femenines, tot i la important baixa per lesió de la seva millor corredora, la navarclina ALBA CORREDERA, han aconseguit proclamar-se Sots-campiones de Catalunya. L'equip l'ha encapçalat la penedenca ANNA VALLHONESTA que ha estat 3era en la cursa amb un temps de 16'44". ANNA PADIAL (17'16") i LAURA RIUS (17'25") , han assolit la 9ena posició i la 10ena posició desprès de fer una cursa progressiva.
La manresana ANNA VILARÓ, que debutava aquesta temporada, desprès de sortir d'una greu lesió al genoll, ha estat 11ena amb 17'38" i la seva companya d'equip LORENA LINARES ha entrat la 25ena (19'39"). La cursa ha estat guanyada per l'atleta de CA CARREFOUR LLeida MIREIA CASTERAS amb 15'56" desprès de correr els 3500 metres.

Les senior femenines, han donat una altre lliçó d'equip, i van ...., al tornar a pujar al podium de guanyadors, com a tercer millor equip català. Tot i la baixa de darrera hora, per lesió, de l'artesenca CARME TORT, la formació encapçalada per una garantia com es MERITXELL CALDUCH (6ena amb 26'00"), ha comptat amb l'excel.lent actuació de la santpedorenca ALICIA FERNANDEZ que ha fet la seva millor cursa de cros entrant 9ena amb 26'20". JUDIT ESTER (15ena amb 28'03"), MARTA BUSQUETS (18ena amb 28'51") i la navassenca MANELA MARTINEZ (21ena amb 30'19") han completat l'equip que a la fí ha donat aquest brillant tercer lloc. La cursa femenina (6700m) ha estat guanyada per JUDIT PLA (Integra2) amb 25'01".

La formació senior masculina ha tingut una gran actuació, vorejant els llocs que donaven el bitllet al Nacional. Finalment han quedat en una excel.lent 9ena posició. El millor de l'equip ha estat JOAN CAPDEVILA (36è amb 38'22"), molt ben secundat per MIQUEL RIERA (39è amb 38'27"), JOSEP LEIVA (45è amb 38'56"), BENVINGUT OLIVERAS (47è amb 38'59"), IGNASI VILAJOSANA (53è amb 39'26"), i GUILLEM PALLEJÀ (67è amb 40'41"). La cursa masculina que constava de 10700 metres ha estat guanyada per l'atleta marroqui del CA Carrefour Lleida AYAD LAMDASSEM que en tot moment i des de l'inici ha demostrat una total superioritat, amb 33'28".

Cal destacar l'actuació del junior de l'Entitat GUILLEM FERNANDEZ que ha estat 12è amb 25'04". La cursa l'ha guanyada el santvicentí ROGER CAMPOY (FCB) amb 23'28", proclamant al seu equip, el FCBarcelona Campió de Catalunya.

Tanmateix, una altre bagenca ROSA MARIA MORATÓ ha guanyat la cursa femenina de Cros curt amb un temps de 11'25", i el seu equip, el FCBarcelona s'ha proclamat Campió de Catalunya d'aquesta especialitat.


ANNA CIRCUNS, CAMPIONA DE CATALUNYA PROMESA I SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA EN PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA.

L'atleta surienca de CA Manresa ANNA CIRCUNS, s'ha proclamat avui a Vilafranca del Penedès Campiona de Catalunya Promesa i sots-campiona de Catalunya Absoluta en Proves Combinades en Pista Coberta.
CIRCUNS ha tingut un tingut un comportament molt regular al llarg de tota la Pentatló i això li ha donat finalment aquest bon resultat. El seu concurs ha estat: 60m tanques (9"26); Alçada (1,59m); Pes (10,15m); Llargada (5,33m) i en la darrera prova, els 800 m.ll. (2'39"20), totalitzant 3352 punts.
El titol absolut d'aquest Campionat ha estat per l'atleta gironina IMMA CLOPES (CA Palafrugell-Costa Brava) amb 3873 punts. I el bronze absolut ha estat per l'atleta barcelonina CRISTINA BARCENAS (AAC-Ubae) amb 3248 punts.


MERCÈ VILAJOSANA, 7ena en el català de ruta i nova millor marca de l'Entitat.

La marxadora de Monistrol de Montserrat que vesteix els colors de CA MANRESA MERCÈ VILAJOSANA ha tingut una bona actuació en el Català de marxa en ruta cel.lebrat avui a Rubí, en entrar 7ena en els 10000 metres marxa juvenils amb un temps de 1h07'33", alhora significa millor marca de l'Entitat.


ALBA MARTÍNEZ, segona junior a Amorebieta

L'atleta junior ALBA MARTINEZ ha estat 4ta classificada en la cursa juvenil-junior i segona junior avui diumenge en el transcurs de "Cros Internacional Zornotza" a Amorebieta. La cursa cel.lebrada sobre un autentic fangetg degut a les plujes dels darrers dies, ha posat a prova a tots els participants.
La cursa ha estat guanyada per la salmantina MARIA SANCHEZ que ha volat per el circuit de 4800 metres, degut al seu fisic -poc pes-, segona ha estat la portuguesa CRISTINA VALENTE (20'34"), tercera ha entrat la gallega ANDREA GARCIA (20'37") i 4ta ha estat la navassenca del CA MANRESA ALBA MARTINEZ (21'13"), 5ena ha estat la segona atleta catalana, la gironina ELENA FONALLERAS (21'20").
En categoria masculina, el junior manresà DAVID MARTINEZ ha patit molt el dificil estat del circuit i nomès ha pogut ser 9è classificat , entrant a 1'33" del madrileny JOSE ESPAÑA.